Jump to content

Шешељ стиже из Хага

Оцени ову тему

Препоручена порука

I to je odprilike najveća opasnost što se tiče SRS i eventualnog dolaska Šešelja na včast, što bi on od Srbije napravio zemlju u kojoj samo dostojni veliki Srbi mogu da žive. Hvala Bogu ( :D) pa se to nije i nikada se neće desiti.

ajd sad obrazlozi to kad si vec dao tako krupan sud, daj nam pokazi putanju u svojoj glavi kako si to zakljucio, posto je meni to sve promaklo u vezi sa seseljem.

seseljeva nacionalisticka ideologija nikada nije iskljucivala druge nacije, sta vise on je i u ratno vreme imao na istaknutim pozicijama osobe nesrpske nacionalnosti, jel ti uopste znas za sta se seselj zalaze, zalaze se za ono sto se zalazu srbi vec vjekovima, da se uejdine sve srpske zemlje, za to je vec mnogo krvi proliveno , nije to seseljeva fiks ideja nego naconalna teznja, nije srbija beograd nego malo sire od toga, zapravo mnogo sire od toga, toliko da se iz beograda ne more sagledati....

inace i ovdje mnogima omiljeni zoran djindji se zalagao za sto hitnije ujedinjenje krajine i republike srpske, samo on je kul za razliku od seselja

Подели на овим сајтовима

Дакле, поштовање према Шешељу нема везе са страначком припадношћу, јер лично сматрам да њега поштују сви честити и поштени Срби, без обзира за коју странку гласају.
Ja ne znam kako neko može ratnog huškača da poštuje, a to što nije promenio ideologiju mu i nije nekakva vrlina, kada se pogleda kakva mu je ideologija i na šta se svodi, ja se iskreno nadam da je promenio i od mene bi veće poštovanje dobio da je promenio ideologiju. 

A ovo ko se ne slaže samnom nije čestit Srbin je upravo ono o čemu sam pričao u mom predhodno napisanom postu na ovoj temi.

Подели на овим сајтовима

Brz oporavak coveku koji ima metastaze. Pa ovaj ne moze da bude pristojan, dzaba mu onaj lazni osmeh.

licemer i djubre...vidi mu se u faci mrznja ali i strah. Brz oporavak sa sve cinicnim osmehom,coveku kome je dusa  u nosu kao da je u pitanju lom prsta a ne metastaza najgore bolesti.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Дакле, поштовање према Шешељу нема везе са страначком припадношћу, јер лично сматрам да њега поштују сви честити и поштени Срби, без обзира за коју странку гласају.

tacno tako i oni koji za nikog ne glasaju kao ja, seselj je dokazao ko je i sta je  djelima a ne teorijama. cestit srbin nece nikad pljunuti na srbina mucenika poput seselja, nikad, jer mu to svetinja, samo danas su draze svetinje u vidu prevaranata i samosazaljevaca

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

ajd sad obrazlozi to kad si vec dao tako krupan sud, daj nam pokazi putanju u svojoj glavi kako si to zakljucio, posto je meni to sve promaklo u vezi sa seseljem.

seseljeva nacionalisticka ideologija nikada nije iskljucivala druge nacije, sta vise on je i u ratno vreme imao na istaknutim pozicijama osobe nesrpske nacionalnosti, jel ti uopste znas za sta se seselj zalaze, zalaze se za ono sto se zalazu srbi vec vjekovima, da se uejdine sve srpske zemlje, za to je vec mnogo krvi proliveno , nije to seseljeva fiks ideja nego naconalna teznja, nije srbija beograd nego malo sire od toga, zapravo mnogo sire od toga, toliko da se iz beograda ne more sagledati....

inace i ovdje mnogima omiljeni zoran djindji se zalagao za sto hitnije ujedinjenje krajine i republike srpske, samo on je kul za razliku od seselja

Što je trenutno nemoguće uraditi bez rata masovnog ubijanja i progona pripadnika druge nacionalosti koji tu žive.

Подели на овим сајтовима

Ja ne znam kako neko može ratnog huškača da poštuje, a to što nije promenio ideologiju mu i nije nekakva vrlina, kada se pogleda kakva mu je ideologija i na šta se svodi, ja se iskreno nadam da je promenio i od mene bi veće poštovanje dobio da je promenio ideologiju. 

A ovo ko se ne slaže samnom nije čestit Srbin je upravo ono o čemu sam pričao u mom predhodno napisanom postu na ovoj temi.

seselj nikad nije prizivao rat, ali je napravio veliki posao da pomogne srpskom narodu u odbrani zbog toga u proslom ratu nije bilo bas ko ui pretproslom, nisu srbi tako lako ginuli, hrvati su bar po tom pitanju losije prosli i to znatno, te stvari nisu ratno huskacke, pogledaj malo sta je radio seselj i kako je unapred znao... dok su mnogi beogradjani navijali preko televizije gledajuci utakmicu  7 miliona hrvata i muslimana protiv 1,5 milion srba seselj je radio konkretne stvari, najmanje je prizivao rat, ako pogledas onui njegovu predratnu retoriku ona je antioratna, upozoravajuca

Подели на овим сајтовима

Što je trenutno nemoguće uraditi bez rata masovnog ubijanja i progona pripadnika druge nacionalosti koji tu žive.

trenutno jeste tako i nikad seselj nije ni isao na ratnu opciju, zato mu nemoj tu etiketu prisivati nisi fer, pravis zlocinca od njega bas ko i ona bagra u hagu

Подели на овим сајтовима

Vidis nekako se uvek zaboravi ta cinjenica. Pricaju oni nikad nije priznaao rat.. pa nije ni Hitler pricao da bi spaljivaao jevreje.... to nije nikakvo opravdaanje. Da bi seselj svoju ideologiju sproveo u delo mora da ubije i protera. Nema drugog nacina.

I zato je fasizaam. Zato sto je to delo moranje daa bi se te ideje sprovele u delo.

trenutno jeste tako i nikad seselj nije ni isao na ratnu opciju, zato mu nemoj tu etiketu prisivati nisi fer, pravis zlocinca od njega bas ko i ona bagra u hagu

Buraz, vreme ti je da se probudis iz realnosti i te bajke koju sanjaris. Da bi naapravio veliku Srbiju moras proliti krvi do kolena. Seselj nije idiot pa da to ne zna, on je toga svestan.

A tebi ne znam sta aje u pitanju, pa tu stvaar ne shvataas.

Drugo, seselj uvek jeste bio za ratnu opciju, uvek je bio za rat, rat je javno promovisao, nikada nije pokusavo da se dogovori bilo je daa mora da bude onako kako on hoce i bez kompromisa. To je rat.

nemoj da se pravimo ovde ludi i daa se foliramo.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

u odlicnom je stanju srbija kad se sagleda ko zivi u njoj

Hvala Bogu, oni sto su oni koji prave probleme otisli. Neki u Haag, neki u Nemacku neki u Italiju.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...