Милан Меденица :) Написано Август 25, 2012 Пријави Подели Написано Август 25, 2012 то звучи као механика, ал овако одокативном методом не бих могао да се закунем ... пробај, види шта може клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јесењин Написано Август 26, 2012 Пријави Подели Написано Август 26, 2012 Не знам јеси ли решио проблем? Ако пак још увек тражиш решење, ја бих ту прво (што се тиче података) пробао неки бутабилни Линукс... И да ли се уопште у биосу види хард? Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Август 27, 2012 Пријави Подели Написано Август 27, 2012 Hocu da instaliram Windows 7, pošto je ovaj XP počeo da trokira. A i dosta je trajao... Da li je neko skoro skadao Windows 7? Treba mi neki dobar link. Treba mi ustvari bilo kakav link pošto ne mogu nikakav da nađem da skinem! xD I da li može da se instarlira sa fleša? Jel' radi ovo? http://arstechnica.c...sb-flash-drive/ Ako kršim neka pravila foruma, neka se ova poruka izbriše. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 27, 2012 Пријави Подели Написано Август 27, 2012 Боље нађи неког да ти сними DVD са неком регуларном верзијом, ко зна чиме је заражено то што скинеш са интернета... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јесењин Написано Август 27, 2012 Пријави Подели Написано Август 27, 2012 Другари, овакве ствари на ПП, молим вас. antics И.. ако сам прекршио нека правила форума, нека ме туже Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јесењин Написано Август 27, 2012 Пријави Подели Написано Август 27, 2012 Ццц, добро... Хвала на опомени. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 27, 2012 Пријави Подели Написано Август 27, 2012 Ако Microsoft тужи СПЦ, рећи ћемо да смо ми први смислили иконе... Олимп, Јесењин and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Август 27, 2012 Пријави Подели Написано Август 27, 2012 Боље нађи неког да ти сними DVD са неком регуларном верзијом, ко зна чиме је заражено то што скинеш са интернета...Nicim nije zarazeno, nemoj da pla$i$ ljude tom zlom majkro$oftov$kom propagandom... 301 Ovo je Srbija brale, nemaju ovde ljudi para da plate dvesta evra za dzeparac za Balmerovu decicu! Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јесењин Написано Август 27, 2012 Пријави Подели Написано Август 27, 2012 Није... у принципу су фајлови са пајратбеја сигурни и нема вируса међ' њима. Вируси се бришу кад неко пријави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 27, 2012 Пријави Подели Написано Август 27, 2012 Није... у принципу су фајлови са пајратбеја сигурни и нема вируса међ' њима. Вируси се бришу кад неко пријави. Samo se ti nadaj ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јесењин Написано Август 27, 2012 Пријави Подели Написано Август 27, 2012 У нади живим!, без ње ни сунце се не рађа... Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 27, 2012 Пријави Подели Написано Август 27, 2012 Ма ако је рачунар само за забаву шта те брига... Али ако рачунар користиш за плаћање рачуна и куповину online па убацујеш број кредитне картице итд. онда постанеш параноичан. Николa and Јесењин је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јесењин Написано Август 27, 2012 Пријави Подели Написано Август 27, 2012 Наравно. Мада, највећи вирус заправо и јесте windows и то оригинални. Ако гледамо на вирус као на нешто што ти краде податке, онда закључујемо да microsoft преко тих легалних windows-a свашта ради. Било је чак и предавање о томе тј поменуто је на једном предавању како преко search опције у систему, ако је неко накачен на интернет, windows снима све што се нађе и шаље мајкрософту итд итд... А о оном кршу internet explorer-у боље да не причамо... Како год, не бих им дао динар за производ који сваког часа пријављује разне грешке. : ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Август 27, 2012 Пријави Подели Написано Август 27, 2012 Знате шта... Можемо ми о мајкрософту да причамо шта 'оћемо, али чињеница је да кад кажете оперативни систем - већина помисли на виндоус. Остало је све егзотика, виндоус је стандард. То је тако и може да нам се свиђа или не. Осим тога, што се софтвера за обраду звука тиче, највећи број професионалних апликација, плагинова и ефеката писан је (само) за виндоус. Олимп је реаговао/ла на ово 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Август 27, 2012 Пријави Подели Написано Август 27, 2012 Fala vi ljudi. Svaki windows koji sam do sada imao sam skidao sa interneta (sem prvog koji je bio instaliran) i nisam imao problema. Ako mi neko provali na komp, može da vidi slike sa mora od proletos i slike sa dedinog 70. rođendana od zimus. Znači ekstremno poverljivi podaci. Јесењин and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука