Милан Меденица :) Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 само пази шта радиш да не би морао стварно да форматираш или игнориши или среди са нечим попут овог http://www.mydigitallife.info/removewat-or-chew-wga-bypass-activate-windows-7-and-server-2008-r2-forever-loader-alternative-to-remove-disable-activation-technologies/ или w.a.mozart and Oglo је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 Nađoše me, kad upalim računar, kaže: vaša verzija windowsa nije genuine molim za najjednostavniji i najefikasniji način da premostim ovo Oglo је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 Nemam pojma o čemu pričaš drvce and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 Nađoše me, kad upalim računar, kaže: vaša verzija windowsa nije genuine molim za najjednostavniji i najefikasniji način da premostim ovo Druže Oglo, ako te ne mrzi registruj se na ovaj forum: http://www.warez-bb.org/index.php Ukucaj u pretrazi Windows7 Genuine i naći ćeš sve što je potrebno. Problem je u tome što ovi iz Windows-a putem Update-a uvijek skinu Crack pa ti moraš da tražiš novi. Tako da nema smisla da ti šaljem nešto što je zastarilo. - Jedna varijanta bi bila da formatiraš disk i staviš novi sistem. I obavezno da ugasiš System Update. - Druga varijanta je da nađeš na tom forumu najnoviji Crack, i naravno nakon toga opet ugasiš System Update da ti Windows više ne skida Crack. - Treća opcija je (ako ti je mrsko da se petljaš po tom forumu) da ti ja skinem Crack fajl pa pošaljem. - Četvrta i najbolja je da pređeš na Linux. gringrin Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 морам прво да ти напоменем да оперативни систем није исто што и хардверска конфигурација рачунара, илити способност рачунарских компоненти да изнесу нешто течно или мање течно на екран тако да навођење оперативног система и годишта рачунара ништа не објашњава које су компоненте и шта заиста могу да поднесу, мада рачунар стар 10 година сигурно не може да поднесе лако било који новији оперативни систем, укључујући и седмицу а камоли осмицу. нове виндоуз оперативне системе не препоручујем да се купују/инсталирају док не изађе први service pack, а то му дође неких годину дана од изласка. није да ти није одавно време да замениш комп, ал ако ти та машина завршава посао - не видим разлога да се бацаш у трошак с друге стране, ако се ипак одлучиш да се бациш у трошак, моја препорука је увек десктоп рачунар у односу на лаптоп јер за мање пара ем добијеш више у самом рачунару а да не помињем већи екран онда, зависи и да ли ти је неопходна мобилна платформа па сам мишљења да немаш шта да размишљаш, а иначе само попишеш за шта би све користио рачунар па да ти препоручимо нешто оквирно, или нам даш неки сајт да ти дамо конкретне предлоге ... 32-битна платформа је исто што и x86, 64-битна платформа је нешто друго и новијег је датума и омогућава неке боље ствари. скоро сви програми, који раде на 32-битној (х86) платформи, обично су направљени да имају и 64-битну верзију, мада 64-битни оперативни системи имају природну подршку и за њих тако да не верујем да ћеш имати икаквих проблема са преласком на нешто ново, брже, јаче и боље. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Милој братији морам да кажем да сам пронашао на торентима портабл верзију маторе (пошто знате да играм само игре из детињства ми раног) вожње под називом MicroSoft Midtown madness. Е, али није све баш једноставно и без проблема... Пре неког времена почело је с кућним компјутером да се догађа нешто чудно: мало дужи разговор на Skype или играње какве било игрице (чак и оне дечије on-line) и - компјутер се искључује. После тога често не може одмах да се укључи (на пример, Win XP SP3 одсвира своје и - ЦАП - угаси се опет). У питању је следећа конфигурација: Истина је да се неки кулер мало чује, али само док се не стартује Win. Прво сам сумњао на кулер на плочи, али компјутер ради нормално, док се не искључи сам од себе, дакле, не кочи, не багује, не глави... ради ко Doxa. И цврц... Неко мишљење, браћо? Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Вероватно се прегрева процесор. Треба очистити или заменити кулер. Друга могућност је, ако је стара плоча, да су електролити отишли, то може неко ко се бави практичном електроником да ти замени веома јефтино. Погледај плочу, то се види - обично буду "надувени" и искривљени (мада није обавезно). ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 да, нешто се дефинитивно прегрева пошто се и звучно огласи комп, дал процесор дал графика, на коју би ја пре типовао јер је нешто што се бави визелним садржајем у оба случаја ... вероватно су вентилатори пуни прашине и маца или тако нешто, могао би мало да га издуваш на компресору или усисаш детаљно. топло препоручујем да искључиш комп из струје кад усисаваш, да не би негде случајно направио кратак спој и нехотице прегорео неку компоненту. иначе, не верујем да су електролити, онда гомила ствари не би радила и не би могао ни комп да се укључи у већини случајева. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Ок, тенкс јури велику мачку! Ћем да пробам да га однесем до вулканизера, то је једино где има компресор за да се издува. Олимп је реаговао/ла на ово 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Милој братији морам да кажем да сам пронашао на торентима портабл верзију маторе (пошто знате да играм само игре из детињства ми раног) вожње под називом MicroSoft Midtown madness. Е, али није све баш једноставно и без проблема... Пре неког времена почело је с кућним компјутером да се догађа нешто чудно: мало дужи разговор на Skype или играње какве било игрице (чак и оне дечије on-line) и - компјутер се искључује. После тога често не може одмах да се укључи (на пример, Win XP SP3 одсвира своје и - ЦАП - угаси се опет). У питању је следећа конфигурација: Истина је да се неки кулер мало чује, али само док се не стартује Win. Прво сам сумњао на кулер на плочи, али компјутер ради нормално, док се не искључи сам од себе, дакле, не кочи, не багује, не глави... ради ко Doxa. И цврц... Неко мишљење, браћо? Инсталирај http://www.alcpu.com/CoreTemp/ и прати шта се дешава са температуром процесора када покрећеш разне апликације (температура се види се на таскбару код сата). И ја имам сличан проблем. Мислим да сам ставио превише термалне пасте на процесор... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Ок, тенкс јури велику мачку! Ћем да пробам да га однесем до вулканизера, то је једино где има компресор за да се издува. нема на чему, јави да видимо шта даље ако то не среди клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Неко мишљење, браћо? Meni isto sve radi i čisto je ali je počeo komp da mi zakucava,onda sam mu skinuo jednu stranu sa kućišta i sad sve radi super.Valjda se pregreje na ovoj vrućini Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 Jel' se desilo još nekome da mu chrome pri pokretanju izbaci poruku da ne može da učita profil? Probao sam ono što piše po netu i ništa, čim resetuješ komp ista priča. Probao sa i da ga reinstaliram uz brisanje svega, ali džabe. Radi lepo dok ne resetuješ komp i onda opet isto. Jel' neko imao ovaj problem i jel' uspeo da ga reši? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 Проблеми су почели управо када сам се логовао на Chrome. Док је радио каодивљак, све је било како треба. Од тада багује, странице се не одазивају, ресетује цели компјутер. Али, чак и са тиме је за две дужине бољи од свих осталих. Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 pa brži je, probao sam firefox ali je užasno trom čak i na mojoj mašini, sad koristim operu i radi lepo, a mogao bih i safari da probam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука