Oglo Написано Октобар 20, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2011 Dakle,znači, ne radi mi copy-paste (za ne vjerovat,ali istinito) u stvari radi ali mjestimično to je od skora, jedino šta mi pada na pamet je da sam instalirao novu verziju hyperwords-a (inače cool stvar) browser je firefox 7.0.1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Октобар 20, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2011 а јеси ли пробао преко тастатуре. ctrl+c ctrl+v ? (знам да у опери не ради другачије осим тако преко тастатуре, ал за фајерфокс нисам чуо) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 20, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2011 e da imam i bežičnog mišonju od skora... "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Октобар 20, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2011 Није ми баш најбистрија ова Color Piano Theory... ал' неком мож' да буде и занимљива, па ето. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Октобар 24, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2011 Тројанац ми вршља по компу... онеспособио ми је скенирање антивирус програма. Има ли неки онлајн програм да га избришем??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Октобар 24, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2011 Етоћ*, ја сам баш реимиџв'о систем и сад цонфигуришем овај интернет тиме сеттингс. Код мене је то више навика... "понекад кад мора, иначе је више ствар фолклора". ______ * 'Оће то Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Октобар 24, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2011 To je komp na poslu, pa je muka ziva vratiti posle sva podesavanja na svoje mesto. Lako bi ja da je kucni... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 24, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2011 и касперски и нод имају онлине скенер ал не знам колко су делотворни кад скенирају онлине а и мислим да само дијагностикују а не чисте probaj nešto od ovoga http://www.bitdefender.com/scanner/online/free.html http://go.eset.com/us/online-scanner http://www.kaspersky.com/virusscanner http://www.f-secure.com/en_EMEA-Labs/security-threats/tools/online-scanner Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 24, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2011 Тројанац ми вршља по компу... онеспособио ми је скенирање антивирус програма. Има ли неки онлајн програм да га избришем??? Cloud securety http://www.pandasecurity.com/homeusers/solutions/activescan/ oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 24, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2011 Извади диск из компјутера и закачи за другу машину као секундарни диск (да се не подиже ОС са њега). Онда га скенирај и очисти. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 24, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2011 Извади диск из компјутера и закачи за другу машину као секундарни диск (да се не подиже ОС са њега). Онда га скенирај и очисти. jeste... sad sam se setio da sam ovo radio kad mi je jendom uleteo virus Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 24, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2011 Ja to upravo sad radim za jednog prijatelja, mali njegov nakupio brdo virusa preko nekih igrica, i prakticno nista ne radi kako treba... cak se virus raspakovao na antivirus, zauzeo njegove resurse i predstavlja se kao da je antivirus... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Октобар 24, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2011 Hvala. Probacu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2011 šta da radim s ovim... zeza me movie maker a nije ništa od ovoga što mi piše... slike koje ubacim su tu i nisam ih brisao niti pomerao po hardu Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2011 Kaže remove unusable items, imaš li kodeke za sve fajlove koje referenciraš? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука