Jump to content

Кompjuteri su u pitanju

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

A sto se uopste bakces nod-om? Ja sam bio zakleti nodovac dok nisu poceli da nas cuclaju tim siframa...

Onda lepo otvorim Svet Kojputera, i pogledam preporuke za najbolje besplatne programe te vrste...

Evo ti 2 odlicna, ja koristim ovaj prvi i vec godinu dana nisam reinst. sistem, a na netu sam non-stop... ne gusi, ne usporava vidljivo, miran je i poslusan...

Takodje i neki moji drugari koriste taj, i veoma su zadovoljni... update je svakodnevan i naravno automatski...

http://www.avira.com/

http://www.avast.com/en-eu/index

Edit: zaboravih da kazem da sam uz pomoc avire a u kombinaciji sa isto besplatnim i dobrim clam-winom ocistio masinu jednog drugara prepunu virusa, toliko je bila puna da nisam mogao da inst. na nju bas nista, virusi se bili raspakovali na preko 400 lokacija... sad radi sve super...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Probna poruka...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

За ове worms, trojans, rootkits, rogues, dialers, spyware и којешта солидни су:

Spybot - Search & Destroy ( http://www.safer-networking.org/en/download/ ) и

Malwarebytes' Anti-Malware ( http://www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_free ).

Могу се преузети и користити бесплатно.

Подели на овим сајтовима

Pohvala za prethodni post, oba programa ferceraju super.

Evo jedno glupo pitanje, naime kad sam reinstalirala sistem sve je savršeno radilo, tj. sve je bilo brzo, onda sam instalirala Office i stvari su se znatno usporile. Napominjem moj kompjuter se može svrstati u deke i jako teško podnosi sve što net nosi. Elem postoji li ikakva mogućnost da instaliram samo dijelove Office-a koji mi trebaju (Word i PowerPoint) bez ostalih koje nikad ne koristim? To je pitanje broj jedan. Pitanje broj dva, iz čista mira mi se ugasi komp i dok se ne ohladi ne dozvoljava mi nanovo paljenje. Kasnije sve radi kako treba. Zna li neko o čemu se radi?

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Pohvala za prethodni post, oba programa ferceraju super.

Evo jedno glupo pitanje, naime kad sam reinstalirala sistem sve je savršeno radilo, tj. sve je bilo brzo, onda sam instalirala Office i stvari su se znatno usporile. Napominjem moj kompjuter se može svrstati u deke i jako teško podnosi sve što net nosi. Elem postoji li ikakva mogućnost da instaliram samo dijelove Office-a koji mi trebaju (Word i PowerPoint) bez ostalih koje nikad ne koristim?

Може, када инсталираш одабери "Custom" и онда можеш да бираш опције. Исто тако ако одеш у "Control Panel" тамо где се деинсталирају програми постоји обично опција да урадиш исту ствар.

To je pitanje broj jedan. Pitanje broj dva, iz čista mira mi se ugasi komp i dok se ne ohladi ne dozvoljava mi nanovo paljenje. Kasnije sve radi kako treba. Zna li neko o čemu se radi?

Претпостављам да је у питању лаптоп. То се дешава када се хладњак затвори прашином и свакаквим чудима па се онда процесор прегрева и аутоматски гаси да не би "прегорео". Решење је да отвориш рачунар и очистиш хладњак, најбоље однеси у неки сервис то је за њих једноставан посао.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

facenew22222222 Hvala brate. Ali kad sam mislila da mi je komp poput dekice onda sam htjela reći da lap-topovi u to vrijeme nisu ni postojali ovdje da se kupe :drugarstvo: u svakom slučaju vrijeme je da ga očistim dobro si me podsjetio. Prošlo je puno vremena.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Помену ли неко CC cleaner?

тај брише и што не мислиш да треба, а што оптерећује комп непотребним стварима.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

jedno pitanje-zašto u firefoxu fajlovi koji su mi već učitani (npr. slika koju vidim u browseru ili klip sa youtuba koji se učitao) bivaju ponovo downloadovani kad hoću da ih preuzmem

poslednji put me baš iznerviralo-gledao sam sliku od 90 i kusur MB

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6d/The_Garden_of_Earthly_Delights_by_Bosch_High_Resolution.jpg

i učitana je na komp a kada sam klinuo save picture on je krenuo da je downloaduje... zar nije slika u keš memoriji

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Milim da to zavisi i od samog sajta sa koga se nesto skida...

Подели на овим сајтовима

možda... ali sad mi mislim na svakom sajtu to radi a ranije nije... kad kažem ranije mislim na neke verzije mozile od pre jedno godinu dana

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...