Милан Меденица :) Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Stalno mi se ovo pojavljuje na ekranu... i po nekoliko puta na sat! Šta 'oće? умрео ти програм. 0442_feel bendoff bendoffпукне програм сваки пут кад покуша нешто да уради. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Primi saučešće Ulični bendoff 0442_feel Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 ma, to se pojavljuje već godinu dana... :policeman: već smo k'o drugari: on se pojavi - ja ga obrišem... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Primi saučešće Ulični 0102_laugh :policeman: 4chsmu1 :) :) smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Brate ja i ti smo nekako srodni na ovoj temi. I ja stalno nešto tako slično zapitkujem :policeman: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Ајде да питам укратко.Купио сам компјутер са 4 гб рама..матична МСИ к9..е сад ја упалим еверест да проверим информације о компјутеру,ту видим да ми пише рам 3 гб,пише ми исто 3 гб кад идем пропертис у мај компјутер?Сад ме занима да ли ми се због оперативног система скида 1ГБ,па пријављује само 3 или је нека мућка? :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Само ти је до ОС-а, јер пошто је 32 битни..користи само 3 гиге..а ако убациш 64 битни..користи 4... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Само ти је до ОС-а, јер пошто је 32 битни..користи само 3 гиге..а ако убациш 64 битни..користи 4... Па јел ће да ми буде боље ако ставим 64 битни ОС?Мислим има да буде бржи компјутер? Јел постоји можда,пошто овде на евересту ми не пише баш тачно име графичке картице.Виђао сам негде да ми пише која је серија,али не и право име графичке? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Само ти је до ОС-а, јер пошто је 32 битни..користи само 3 гиге..а ако убациш 64 битни..користи 4... Па јел ће да ми буде боље ако ставим 64 битни ОС? Мислим има да буде бржи компјутер? Јел постоји можда,пошто овде на евересту ми не пише баш тачно име графичке картице.Виђао сам негде да ми пише која је серија,али не и право име графичке? Сигурно ће бити боље...и брже ће ти радити... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Stalno mi se ovo pojavljuje na ekranu... i po nekoliko puta na sat! Šta 'oće? Слатко се исмејах овом твом питању. Препознала сам се. 0110_hahaha Brate ja i ti smo nekako srodni na ovoj temi. I ja stalno nešto tako slično zapitkujem osamucen Има нас! 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 treba mi dobar dvd ripper... šta predlažete... da prebaci u avi ili mpeg Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 link=topic=1218.msg376572#msg376572 date=1299625205] treba mi dobar dvd ripper... šta predlažete... da prebaci u avi ili mpeg 0110_hahaha Ja bi' ti rado pomog'o, samo mi prvo objasni š'a je: dvd ripper, avi, mpeg (ovo poslednje mi zvuči poznato 0102_laugh) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Март 9, 2011 Пријави Подели Написано Март 9, 2011 link=topic=1218.msg376572#msg376572 date=1299625205] treba mi dobar dvd ripper... šta predlažete... da prebaci u avi ili mpeg http://www.autogk.me.uk/index.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=1U *.avi, veca je kompresija. Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 9, 2011 Пријави Подели Написано Март 9, 2011 hvala...skinuo sam Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Март 9, 2011 Пријави Подели Написано Март 9, 2011 http://qrcode.kaywa.com/img.php?s=12&d=Kosovo%20end%20Metohija%20is%20Serbia :cheesy: Ко зна шта пише? Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука