Пг Написано Јануар 24, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2011 link=topic=1218.msg348115#msg348115 date=1295790054] probaj da otvoriš prevod uz pomoć notepad-a i prosto promeni slova u latinična i onda kad izlaziš zapamti promene... Пробао сам то јуће али неће, или их претвара у Коцке или их Изоставља. Да пробам ја. Кад пустиш филм, притиснеш десни клик. Изабереш опцију "subtitle". У продужетку изабереш "primary", па "subtitle properties". Онда изабереш фонт. Кад изабереш фонт, видјећеш опцију "script". Изабери опцију "central european". Требало би да је то то. А ово важи за који плејер ? bs player Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 zna li neko kako da priključim slušalice sa mikrofonom na zvučnike... za karaoke... imam 2 zvučnika i vufer Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 моци, нисам баш скапирао шта хоћеш где да закачиш а са чега репродукујеш ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 Da to je bas nejasno zasto bi prikljucivao slusalice dakle male zvucnike na vec postojece zvucnike. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 forget it... sutra kupujem nove sluške... pukla žica ...a stare su 100 godina... inače,geniusatwork mi reče da treba da gurnem roze kabl u roze rupicu na matičnoj 319.gif slušalice sa mikrofonom.. poenta je u mikrofonu...pitanje je trebalo da glasi kako povezati mikrofon na zvučnike kompa ali je meni mikrofon na sluškama... Zbog karaoka mi treba 0442_feel Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 зелени је за звучнике, а Лозе је за микЛофон facenew22222222 па мош зелени да мењаш за слушке или звучнике, воља ти где оћеш звук да испада klapklap клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 31, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2011 poklon Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јануар 31, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2011 Јел може некако да се уради да имам звук и на звучницима и на слушалицама ? http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 31, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2011 Kada je putanja trojanca: C windows system 32svchost exe 1028 memory001a0000 to znači da se nalazi u memoriji? Jel? Ima li pomoći ovome? I ako ima kako da pomognem drugarici? Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Јануар 31, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2011 http://forums.majorgeeks.com/showthread.php?t=230456 Ту су ти нека рјешења, ако разумијеш енглески. Нисам неки мајстор за рачунаре, поготове не за ове проблеме, али изгуглај. Прекуцај ово што си написала C windows system 32svchost exe 1028 memory001a0000, па види шта ће да ти избаци. Једно од решења је да се преправља нешто у оперативном систему. Ја сам то једном урадио и не бих више без нечије стручне помоћи. Није се ништа десило рачунару, осим кад бих га палио показивао би ми да недостаје неки дио. Али... http://www.neuber.com/taskmanager/process/svchost.exe.html Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 31, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2011 hvala Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 31, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2011 Јел може некако да се уради да имам звук и на звучницима и на слушалицама ? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 31, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2011 Medo šta ti veliš na ovaj moj problem? Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јануар 31, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2011 Јел може некако да се уради да имам звук и на звучницима и на слушалицама ? :cheesy: Тражићу на бувљаку код шиптара ваљда имају дупли џек http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Фебруар 1, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2011 Како да поправим свој превод: Уз помоћ Subtitle Workshop он управо томе служи да едитујеш , дотераш превод , синхронизујеш... програм је бесплатан и извстан , овај програм не може да едитује само оне преводе који су интегрисани у самом филму . линк за скидање: Subtitle Workshop Kada je putanja trojanca: C windows system 32svchost exe 1028 memory001a0000 to znači da se nalazi u memoriji? Jel? Ima li pomoći ovome? I ako ima kako da pomognem drugarici? Па просто пусти Антивирус нека га уклони и наравно немој да га бришеш већ нека га смести у карантин да би могла да га поврати ако се то одрази нешто катастрофално на рад компијутера , собзиром да је у питању svchost exe скини Security Task Manager , иначе програм није бесплатан па тако да нађи алтренативни начин да га скинеш а већ знаш на који начин , и када покренеш програм он ће ти очитати све што се подиже са системом али и све процесе који су у Task Manager-у па можеш га обележити и потом обрисати а ли пре него га обришеш сам програм ти понуди да иабереш шта желиш ја ти препоручујем смештај у карантин и тако пратиш рад компијутера након уклањања тог процеса и у случају проблема покренеш ресторе поинт односно повратак процеса . погледај слику доле . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука