Jump to content

Кompjuteri su u pitanju

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

Izgubilo mi se menjaje latinice/cirilice u donjem desnom uglu,i ne znam,kud nestade i  kako da ga povratim ...

Sta mi je ciniti

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Izgubilo mi se menjaje latinice/cirilice u donjem desnom uglu,i ne znam,kud nestade i  kako da ga povratim ...

Sta mi je ciniti

Prestani menjati ćirilicu i latinicu, piši samo jednim od tih!

Hahaha! Ja znam kako to namjestiti, ovdje kod sebe imam furu jezika i pisama od bugarskog, preko češkog, poljskog do ruskog, ukrajinskog i još fonte za glagoljicu, objasnio bih ti vrlo rado svejedno da li imaš Wokno ili Linux, ali svi operačni sistemi su mi na češkom pa nemam pojma kako se to kod vas šta zove a kad dobijem npr. sestrin mobitel, mobilni telefon, češki je to mobil, u ruke a ono tamo sav menu na srpskom ili nedaj Bože na hrvatskom ja padam u nesvijest, nemam pojma šta je šta!

:cheesy:  stupido

Подели на овим сајтовима

Sta mi je ciniti

Ма ништа страшно само си потрошио сва слова компијутеру  :cheesy:  и сада ти је комп недовољно писмен  stupido , маравно  да се шалим. 0304_smile4

Иди у Control Panel па потом у Regional and Language Options потом одабери  Languages и ту кликни на  Detalis... када се то отвори иди скроз у дну у Preferences и кликни на Language Bar... и  штиклирај прво поље Show the Language bar on the desktop потом све то потврди са ОК и то је то ако и даље неће онда ћемо то решити на још један начин. crvenilo

Подели на овим сајтовима

Bas to, sam komp ih je enkriptovao...

Probali smo sve to ali ne ide. Cak sam promenila i vlasnistvo i sve ali bez uspeha..

Btw, ne mogu se ti fajlovi ni kopirati.

Bedak :cheesy:

Ниси ми одговорила о којим фајловима је реч  дали су то PDF , Doc или који већ пошто се све може криптовати па да потражимо неко решење на нету мада сам убеђен да нема спаса за те фајлове јер овај нови систем је направио свој алгоритам за криптовање .

Погледај сандуче са ПП

Подели на овим сајтовима

Ниси ми одговорила о којим фајловима је реч  дали су то PDF , Doc или који већ пошто се све може криптовати па да потражимо неко решење на нету мада сам убеђен да нема спаса за те фајлове јер овај нови систем је направио свој алгоритам за криптовање .

Погледај сандуче са ПП

Ima ih raznih, doc. PDF, Exc...

Nesto mi se bas ne da izgleda stupido

Pocela sam danas da pisem nanovo sve jer mi se rokovi blize a ja resavam ovaj problem bezuspesno vec 7 dana ...  :cheesy:

Подели на овим сајтовима

link=topic=1218.msg346980#msg346980 date=1295599983]

http://www.tweakxp.com/article37355.aspx

a da probaš ovo...  inače ,rešenja sigurno ima... samo treba naći

Probala sam ali ni to ne ide...

Najgore je sto smo svi ubedjeni da ima resenja, ali ga niko ne nalazi...

Gledas file ispred sebe, tu je ali dzaba, ne mozes mu nikako prici...

Bas bed...

Подели на овим сајтовима

Благодарим Зокси,успело је... greengrin

Blagodarim Zoxy,uspelo je... 0102_laugh

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

јесу ти фајлови или фолдер(и) где се налазе пре надоградње били некако заштићени од отварања, прегледа, ... ?

Nisu, ali izgleda da im je iz nekog razloga sedmica dodelila zastitu jer kad su prebaceni na D particiju sa desktopa u XP-u i kad je instaliran novi Windows 7, oni su pozeleneli i postali necitljivi. Najinteresantnije je sto nisu svi vec neki (vecina) i ne mogu nikako da provalim po kom kriterijumu ih je sedmica "birala za zastitu"...

Подели на овим сајтовима

USB, na sveze formatiranom kompu., radi mi tek nakon 5 minuta. Tokom tih 5 minuta konstantno "izlazi" i "ulazi" na svakih 10 sec se ponavlja. A posle radi normalno ? 

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

хм, тежак проблем.

мораћу мало да се распитам около, ваљда ћу до понедељка сазнати нешто.

Jeste da znas, a izgleda neverovatno lagano... Hvala u svakom slucaju, pa javi molim te ako nesto cujes  prst ka dole

Подели на овим сајтовима

USB, na sveze formatiranom kompu., radi mi tek nakon 5 minuta. Tokom tih 5 minuta konstantno "izlazi" i "ulazi" na svakih 10 sec se ponavlja. A posle radi normalno ? 

хм, кратак спој, чудан драјвер за матичну, неинсталиран драјвер за матичну?
Подели на овим сајтовима

хм, кратак спој, чудан драјвер за матичну, неинсталиран драјвер за матичну?

Нисам ништа од драјвера снимио. Ради са Њињдовс драјверима  0110_hahaha

link=topic=1218.msg347557#msg347557 date=1295698587]

A možda da flešuje bios...  0409_feel

ako drajver za matičnu ne uspe

Како то да урадим ?

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...