Jump to content

Кompjuteri su u pitanju

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

il moj komp nevalja ili nest sa forumom nije  ,cekam dugo dase otvori link  jednom velika slova jednom manja i tako dalje

Ja nemam takvih problema.... A nisam primetio ni da se drugi žale, pa pretpostavljam a je nešto do tebe....

Ponekad je do samog neta (provajdera), a ponekad i do računara....

Možeš li da uslikaš kako to izgleda, da vidim, da bih skontao lakše o čemu se radi....

Подели на овим сајтовима

imam nešto da pitam...da li je grmljavina opasna i za laptop ako radi samo na struju,bez baterije

зависи од стабилности напонске мреже ЕДБ-а ...

што би рекло - немој да се ослониш на ЕДБ ако ти сијалица трепери или ти некад нестане струје кад удари гром негде близу ...

искрено, најбоље је то решење које ти је Јаков рекао - батерија.

ово испод је прича за десктоп компове ...

иначе, можда није лоше да имаш неку квалитетну преднапонску заштиту којој искочи осигурач кад опали гром, а компу само нестане струје. опет, ово једино функционише како треба ако ти је напајање у компу неко нормално (не они кршеви до 1000 динара) пошто се деси да цркне понекад ако нагло нестане струје ...

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Prije kad postavim sliku kao pozadinu, sam kompjuter podesi sliku na centar, i ona se lijepo uklopi. A sad odjednom mi odsječe vrh slike i njen donji dio, i poveća je nešto. Kako da vratim da bude normalna slika na pozadini.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Prije kad postavim sliku kao pozadinu, sam kompjuter podesi sliku na centar, i ona se lijepo uklopi. A sad odjednom mi odsječe vrh slike i njen donji dio, i poveća je nešto. Kako da vratim da bude normalna slika na pozadini.

Који оперативни систем имаш?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Windows Xp Service Pack 2

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Милева ...

десни клик на сам десктоп, последња опција Properties, изабери таб Desktop и са десне стране имаш падајући мени са опцијама Center, Tile и Stretch па изабери која ти одговара ...

у свим другим случајевима је потребно да подесиш величину слике (обично се опција зове resize image) у неком једноставно или сложеном програму за тако нешто, према резолуцији својег монитора.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...