Gospodin Jakov Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 il moj komp nevalja ili nest sa forumom nije ,cekam dugo dase otvori link jednom velika slova jednom manja i tako dalje Ja nemam takvih problema.... A nisam primetio ni da se drugi žale, pa pretpostavljam a je nešto do tebe.... Ponekad je do samog neta (provajdera), a ponekad i do računara.... Možeš li da uslikaš kako to izgleda, da vidim, da bih skontao lakše o čemu se radi.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 nemogu uslikat kako kad ,vjerovatno komp jel usporio se a neznam samo kako sam slova poveca ili smanji kad otvorim link i jos skace pomjera se na monitoru sve Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 A koji browser koristiš? Firefox, Explorer, Opera...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 Firefox al cu sad iskljuciti mozda sto nikad nije ugasen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 Probaj, restartuj komp.... Ako sve bude isto, javi, pa da vidimo šta se dešava.... Najbolje bi bilo da uslikaš ekran pa da postaviš ovde da tačno vidimo šta je u pitanju, a ako ne možeš, onda dobro objasni..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 imam nešto da pitam...da li je grmljavina opasna i za laptop ako radi samo na struju,bez baterije Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 Pa da, na isto mu se svede .... Ja iskreno nikad nisam gasio komp kada grmi i seva.... imao sam neku ludu sreću, ali bolje je ugasiti svakako.... Nego kad krene da grmi, samo pređi na bateriju smiley-dance007 .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 smiley-dance007 hvala Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 imam nešto da pitam...da li je grmljavina opasna i za laptop ako radi samo na struju,bez baterije зависи од стабилности напонске мреже ЕДБ-а ...што би рекло - немој да се ослониш на ЕДБ ако ти сијалица трепери или ти некад нестане струје кад удари гром негде близу ... искрено, најбоље је то решење које ти је Јаков рекао - батерија. ово испод је прича за десктоп компове ... иначе, можда није лоше да имаш неку квалитетну преднапонску заштиту којој искочи осигурач кад опали гром, а компу само нестане струје. опет, ово једино функционише како треба ако ти је напајање у компу неко нормално (не они кршеви до 1000 динара) пошто се деси да цркне понекад ако нагло нестане струје ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 malopre sam skontao da se sajt ihtusa automatski prilagodjava rezoluciji monitora 0442_feel Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Prije kad postavim sliku kao pozadinu, sam kompjuter podesi sliku na centar, i ona se lijepo uklopi. A sad odjednom mi odsječe vrh slike i njen donji dio, i poveća je nešto. Kako da vratim da bude normalna slika na pozadini. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Prije kad postavim sliku kao pozadinu, sam kompjuter podesi sliku na centar, i ona se lijepo uklopi. A sad odjednom mi odsječe vrh slike i njen donji dio, i poveća je nešto. Kako da vratim da bude normalna slika na pozadini. Који оперативни систем имаш? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Windows Xp Service Pack 2 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 malopre sam skontao da se sajt ihtusa automatski prilagodjava rezoluciji monitora 4chsmu1да, динамични сајтови су кева ... ал кад нема коме да причаш клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Милева ... десни клик на сам десктоп, последња опција Properties, изабери таб Desktop и са десне стране имаш падајући мени са опцијама Center, Tile и Stretch па изабери која ти одговара ... у свим другим случајевима је потребно да подесиш величину слике (обично се опција зове resize image) у неком једноставно или сложеном програму за тако нешто, према резолуцији својег монитора. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука