PACTKO Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Још мало па ће наши монитори почети да добијау на цени! Као фиће, бубе... Само да их очувамо!Мој већ нема плаву боју. И црвена му се губи,али кад лупнем у кућиште врати се. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Pa na koliko ti je bio namešten? Za šta ti to treba - za igricu ili za svakodnevno korišćenje? Trebalo bi da ako je sam podesio rezoluciju, da stavi i podrazumevanu hercu .... 60 А рез. = 1024 by 768 pixels ако имаш ТФТ монитор (танак), онда немој да идеш преко 60 херца, али само ако подржава 72 или 75, не преко тога ... ако имаш ЦРТ (телевизорски) онда терај што више, колико год подржава ... биће све јаснија и оштрија слика, али ће и краће да траје klapklapшто рече јаков, што ти оку прија, није свима исто ... ??? Misli se na Vek monitora? Inace mislim na CRT mon. koji je star preko 8 god 4chsmu1 аха, али твој је већ олтајмер ... питање је још колико ће, може бит' дан а може и 10 година ...који је модел и произвођач, чисто питам радозналости ради ... Vazi samo kad budem bio kuci recicuti ovako neznam http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Још мало па ће наши монитори почети да добијау на цени! Као фиће, бубе... Само да их очувамо!Мој већ нема плаву боју. И црвена му се губи,али кад лупнем у кућиште врати се. 0110_hahaha баци бре то чудило, покварићеш очи неповратно ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 баци бре то чудило, покварићеш очи неповратно ... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha а што се исмијах на ову ријеч чудило klapklap нисам то чула деценијама. klapklap Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Још мало па ће наши монитори почети да добијау на цени! Као фиће, бубе... Само да их очувамо!Мој већ нема плаву боју. И црвена му се губи,али кад лупнем у кућиште врати се. 0110_hahaha баци бре то чудило, покварићеш очи неповратно ... Само ми Ти, тамо по Бгд, нађи нешто на рате, и то на пууууноооо рата. Па ово је и тема "Медо, брате, помагај", је л тако? 0110_hahaha А код оптичара можемо да тргујемо на рате преко синдиката! 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Још мало па ће наши монитори почети да добијау на цени! Као фиће, бубе... Само да их очувамо!Мој већ нема плаву боју. И црвена му се губи,али кад лупнем у кућиште врати се. 0409_feel баци бре то чудило, покварићеш очи неповратно ... Само ми Ти, тамо по Бгд, нађи нешто на рате, и то на пууууноооо рата. Па ово је и тема "Медо, брате, помагај", је л тако? :cheesy2: А код оптичара можемо да тргујемо на рате преко синдиката! klapklap ја имам астигматизам од старих монитора, па ти сад размисли шта је ту паметно ...могу да ти бацим ан пп неколико сајтова неких паметних фирми где вреди куповати, па види шта ти одговара ... не рекламирам на јавном никог ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Баци! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Pa na koliko ti je bio namešten? Za šta ti to treba - za igricu ili za svakodnevno korišćenje? Trebalo bi da ako je sam podesio rezoluciju, da stavi i podrazumevanu hercu .... 60 А рез. = 1024 by 768 pixels ако имаш ТФТ монитор (танак), онда немој да идеш преко 60 херца, али само ако подржава 72 или 75, не преко тога ... ако имаш ЦРТ (телевизорски) онда терај што више, колико год подржава ... биће све јаснија и оштрија слика, али ће и краће да траје dadaшто рече јаков, што ти оку прија, није свима исто ... ??? Misli se na Vek monitora? Inace mislim na CRT mon. koji je star preko 8 god dada аха, али твој је већ олтајмер ... питање је још колико ће, може бит' дан а може и 10 година ...који је модел и произвођач, чисто питам радозналости ради ... SIMENS NIXDORF Logo: Е сад незнам где да видим сериски број. Немогу да погледам монитор одпозади јер се гаси. П.С: Треба ми неки лак Видео Едитор. Windows movie maker NOOOOOO ! http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 ма нисам ти тражио серијски, не треба ми ... за модел сам питао ... то је као фирма је фиат, а модел пунто ... значи произвођач је сименс, а модел ... ? чисто сам радознао да се упознам са монитором ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Medo Zašto i kako da naštelujem?, kod mene samo na , nigde više, 1/5 slova mi se ne vidi u tekstovima pa nagađam šta tamo piše. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 уф, то може да буде 100 ствари ... јел може сличица нека па да видимо шта је? имаш поред ф12 тастер који се зове print screen или prt scr удри га, тако ћеш да снимиш екран и шта ти се тренутно нађе на њему, отвори mspaint, удри пејст и сними, па постави на неки онлајн сервис типа http://tinypic.com/ па да мозгамо ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 ма нисам ти тражио серијски, не треба ми ... за модел сам питао ... то је као фирма је фиат, а модел пунто ... значи произвођач је сименс, а модел ... ? чисто сам радознао да се упознам са монитором ... 0442_feel нисам мислио на сериски него на модел, збунио сам се 4chsmu1 Ево га: Farb Model: MCM 1507 (NTD) S26361-K470-V150 100-240 V, 50-60 Hz; 1,3 A algabacaju http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Ovde je malo bolje, na nekim stranama nema po 1/3. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 ovo se i meni dešava kad gledam forum sa prijateljevog kompa Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 To ti je "pomoć prijatelja". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука