Ulični Muzičar Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 ima program za bek up programa na kompu,gdje on pokupi sve instalacije koje postoje,tako da ih se uvijek može ponoviti a za bukmarkse na fajerfoksu ja koristim FEBE,besplatan add-on koji zapamti izgled(podešavanja) browsera kao i sve add-one i adrese koje su sačuvane lepo zvuči ali ... ako meni hoćeš da objasniš , zamisli da sam dete od 6 godina ...jel može na cd da se stavi (sve adrese)? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 За ове забелешке у Ватреној лисици можеш и да користиш само лисицу... Идеш на боокмаркс - организе боокмаркс - тамо имаш импорт-експорт хтмл и тако сачуваш тај фајл.... Касније када реинсталираш систем само увезеш тај фајл и готов посао..... Има и користан програм http://mozbackup.jasnapaka.com/ шљака одлично ...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 Медо, имам проблеме са Google chromom око прегледавања страница. Пола стври ми не приказује : Слике, видео снимке... како да га наместим јер њега најрадије користим? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 Za youtube je najbolje raditi sa DivX-om međutim ima malo posla oko toga. Sada ne znam u kojem je formatu to što treba da se upload-uje pa , kažem ... snimljeno na dvd rekorderu (nije Divx) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 Naravno. Evo dodao sam i link ka besplatnim backup programima. Baš na prvom kaže da može da sačuva FTP destinacije. Znači uradi se backup,to mora da se prebaci na cd,i posle toga kad god poželiš možeš da ih pozoveš. Za fajerfoks https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2109/ Možeš odmah da isprobaš kako to izgleda "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 Медо, имам проблеме са Google chromom око прегледавања страница. Пола стври ми не приказује : Слике, видео снимке... како да га наместим јер њега најрадије користим? Изашла је неки дан прва стабилна верзија овог прегледача ...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 Za youtube je najbolje raditi sa DivX-om međutim ima malo posla oko toga. Sada ne znam u kojem je formatu to što treba da se upload-uje pa , kažem ... snimljeno na dvd rekorderu (nije Divx) Any video converter,i možeš da konvertuješ. Sa tim da fajl posle dobija na težini,gubi kvalitet itd... "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 Кад ставим УСБ у комп излази ми авира анти.вир и каже Acces to the file "F:\autorun.inf" was blocked ... и нон стоп смара http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 zoxy ... јел можеш мало да појасниш шта је LIVE CD? LIVE CD је све оно што се покреће са диска дали је то CD или DVD мање битно то може бити оперативни систем може бити било који програм што значи све оно што нема заузеће на хард диску већ се покреће и користи само меморију тог компијутера на ком се покреће тај диск па зато су и такви програми па и оперативни системи нај сигурнији јер ништа не може да на њих утиче нити да направи неку промену или штету на оперативном систему или програму има и оних оперативних система који се покрећу са флеш меморије али и они су рањиви као што има и портабл програми који се могу покренути са флеш меморије и они су такође рањиви као што и сам знаш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 ako mi se "rikne" komp. na novom komp. bi morao da ponovo instaliram sve programe , ali za neke i ne znam adresu (odakle sam ih skinuo) kako da sačuvam gomilu adresa sajtova ? mislim , verujem da može da se stavi na disk , ali kako da to izvedem ? izvinjavam se ako je glupo pitanje ali, nisam prob'o ... (možda je jednostavno) Ako користиш мозилу ја ти препоручујем портабле верзију и њу можеш инсталирати на Д или Е патицију а можеш и на флеш меморију са свим својим сајтовима , лозинкама за логовање и свим додацима које користиш и увек је са тобом и увек ти је при руци а и сачувана је па ако ти цркне комп мозила је ту а можеш је и нарезати на диск али тако распаковану и са свим тим твојим подацима , додацима онако у фулу . са овог линка можеш скинути портабле мозилу иначе је 9.17 мб величина. http://heanet.dl.sourceforge.net/project/portableapps/Mozilla%20Firefox%2C%20Portable%20Ed./Mozilla%20Firefox%2C%20Portable%20Edition%203.6.3/FirefoxPortable_3.6.3_English.paf.exe Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 Кад ставим УСБ у комп излази ми авира анти.вир и каже Acces to the file "F:\autorun.inf" was blocked ... и нон стоп смара st-porfirije Па Авира не дозвоњава само покретање флешке ( УСБ меморије ) мада то може бити и малициозни код odnosno neki virusa па се зато препоручује да се искњучи самопокретање . Jа користим за M Autorun Killer 2.1 Smart за уклањање autorun вируса апликација је 616 кб и она је бесплатна. линк http://download.softpedia.com/dl/c4693386cb31bd907fdfaa5eb88c30a7/4c042795/100122406/software/antivirus/M%20Autorun%20Killer%202.1%20Smart.exe Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 Кад ставим УСБ у комп излази ми авира анти.вир и каже Acces to the file "F:\autorun.inf" was blocked ... и нон стоп смара st-porfirije Па Авира не дозвоњава само покретање флешке ( УСБ меморије ) мада то може бити и малициозни код odnosno neki virusa па се зато препоручује да се искњучи самопокретање . Jа користим за M Autorun Killer 2.1 Smart за уклањање autorun вируса апликација је 616 кб и она је бесплатна. линк http://download.softpedia.com/dl/c4693386cb31bd907fdfaa5eb88c30a7/4c042795/100122406/software/antivirus/M%20Autorun%20Killer%202.1%20Smart.exe hvala hvala hvala http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 1, 2010 Пријави Подели Написано Јун 1, 2010 Медо, имам проблеме са Google chromom око прегледавања страница. Пола стври ми не приказује : Слике, видео снимке... како да га наместим јер њега најрадије користим?најбоље овако:деинсталирај га и инсталирај си фајерфокс 0110_hahaha 0110_hahaha искрено, немам појма и немам намеру да инсталирам то ... у недостатку бољег израза. али овде имаш потребно објашњење, укратко. http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=114662 у будуће, имаш сва објашњења подешавања овде: http://www.google.com/support/chrome/bin/topic.py?hl=en&topic=14662 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 1, 2010 Пријави Подели Написано Јун 1, 2010 Кад ставим УСБ у комп излази ми авира анти.вир и каже Acces to the file "F:\autorun.inf" was blocked ... и нон стоп смара 0110_hahahaимаш вирус или тројанац на флешу и дистрибуираш га вероватно и по туђим комповима ...то онда значи да имаш још неки 95% (минус 5% јер може и да не буде) приде, пошто несрећа увек иде у пару ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јун 1, 2010 Пријави Подели Написано Јун 1, 2010 Кад ставим УСБ у комп излази ми авира анти.вир и каже Acces to the file "F:\autorun.inf" was blocked ... и нон стоп смара :0104cheesy:имаш вирус или тројанац на флешу и дистрибуираш га вероватно и по туђим комповима ...то онда значи да имаш још неки 95% (минус 5% јер може и да не буде) приде, пошто несрећа увек иде у пару ... Kupio i novi flesh i samo sto sam ga stavio opet AVIRA http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука