Ulični Muzičar Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Medo , da li misliš da će u dogledno vrem Lap-top većini ljudi da bude i jedini komp. ?наравски, ал кад промене екране, хардове и батерије.до тад је то узалудно размишљање, пошто ови нови лапови имају тенденцију да ГУТАЈУ батерије. pa moj fazon ... kući na struju , a kod ti baš to zatreba - poneseš ga ... mislim , možeš i na neko drugo mesto sa strujom navijanje ... ili na baterije ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 i ja sam tako razmišljao ... pošto hoću da može i da se nosi , a ne bih da kupujem 2 kompjutera (i lap i desk) ... odlučio sam bio da imam samo DOBAR lap ... за мој појам, потпуно исправно размишљање.предлог: купи неки са већим монитором, ем ће мање да се греје, пошто ће бити јаче конфигурације, ем ћеш имати већи монитор. moj LAPko je ... "ubica" ... reče neko ko ga je čistio od virusa prošle godine navijanje a i 999 evra je bila cena (pre) 16-17 meseci ... pa je normalno ... лепо, ал мислим да си мало преценио своје потребе, једино ако немаш неког лилипутанца са захтевом за игрице ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Medo , da li misliš da će u dogledno vrem Lap-top većini ljudi da bude i jedini komp. ?наравски, ал кад промене екране, хардове и батерије.до тад је то узалудно размишљање, пошто ови нови лапови имају тенденцију да ГУТАЈУ батерије. pa moj fazon ... kući na struju , a kod ti baš to zatreba - poneseš ga ... mislim , možeš i na neko drugo mesto sa strujom navijanje ... ili na baterije ... мислим да ће у будућности бити ближе само ТВ и нека управљачка конзола која ће објединити тастатуру и миша, а лаптопови неће бити потребни јер ће се све држати онлајн и некоме ћеш плаћати да ти то одржава, што ће бити сигурније него код куће ...но, питање да ли ће то заживети међу људима, али видим да се навикавају да држе све онлајн, почевши са фејсбуком и сличним социјалним мрежама ... док се још мало људи образују, почеће полако све да стављају у јавност, само ме брину социолошке промене у мозговима - избрисаће се приватност а самим тим имаћемо навалу изопачених вредности за ''нормалне''. као рецимо са хомосексуалцима што су их уздигли на пиједестал ИЗНАД нормалног, пошто су нормалци ту угрожени недостатком толеранције за ''ново'' ... ја се ужасавам помисли да ме сопствено дете гледа као реликвију прошлог века, као што сам ја мог гледао и нисам схватао на време шта ми се подмеће а против кога ме окрећу. замешатељство је то, нисмо ни свесни шта нам се дешава, лепо каже мој ћале: радимо у корист своје пропасти. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 Зашто да не буде и кућни рачунар ? Не видим по чему је то десктоп бољи :cheesy2: Укратко: За исте паре боље карактеристике и дужи век трајања. Меда је то одлично објаснио пар страна уназад. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 можеш га носити са собом где год идеш.наравно, то му је једина предност, а томе и служи Довољно је добар и овако... ако се не пореди са десктоп рачуналом, прави је ужитак на њему радити. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 Зашто да не буде и кућни рачунар ? Не видим по чему је то десктоп бољи :cheesy2: Укратко: За исте паре боље карактеристике и дужи век трајања. Меда је то одлично објаснио пар страна уназад. pitao je zašto da ne bude i kućni računar ... klapklap ... kad ti je već potreban lap ... što moraš da imaš i desk ? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 Зашто да не буде и кућни рачунар ? Не видим по чему је то десктоп бољи 0110_hahaha Укратко: За исте паре боље карактеристике и дужи век трајања. Меда је то одлично објаснио пар страна уназад. pitao je zašto da ne bude i kućni računar ... 0110_hahaha ... kad ti je već potreban lap ... što moraš da imaš i desk ? ма кул, Милица је вероватно тек сад стигла да погледа тему, па је од назад прати, тамо где је стала, па сходно томе и одговара 0110_hahahaево и мог одговора који помиње Милица https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,1218.msg155942.html#msg155942 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 Meдо јесте да није тема, али колико познајеш телевизоре? Купила бих универзални даљински за Самсунгов тв, који је старији (мислим поприлично стар), али не знам да ли ће моћи да ради на мом тв-у? Ако се разумијеш ја бих поставила фотку тв-а, па да ми кажеш. Пошто ови што продају обично неће или не знају да ми објасне. hvala 0110_hahaha Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 Meдо јесте да није тема, али колико познајеш телевизоре? Купила бих универзални даљински за Самсунгов тв, који је старији (мислим поприлично стар), али не знам да ли ће моћи да ради на мом тв-у? Ако се разумијеш ја бих поставила фотку тв-а, па да ми кажеш. Пошто ови што продају обично неће или не знају да ми објасне. hvala 0110_hahahaе оволико ти знам само о томе: купи-па-пробај и договори се са продавцем да можеш да вратиш док не убодеш прави. 0110_hahahaобично ти универзални даљинци иду са некаквим кратким упутством и подешавањима да могу да шаљу сигнал који ће тај пријемник, ТВ, да прими и моћи да очита као валидан и промени програм или коју си му већ функцију задала. ја сам себи узео некакав универзалац, и у упутству стоји да подржава Самсунг теве апарате. матора дртина, мој теве има око 20 година, и купим ја даљинац, покушам неколико кодова да учукам у њега да видим капира ли теве неки сигнал који му шаљем, и на крају ми пола даљинца ради - барем мењање програма, јачина звука и паљење и гашење. наравно, сетовање ће да држи колико и батерија, тако да запиши себи како си успела да га наместиш, да следећи пут не мораш да тупиш мозак испочетка. ако имаш неки новији теве, мислим да нећеш имати скоро никаквих проблема, само нађи неки даљинац са што више функција ако је теве неки ултра-мега-гига. ето, толико и ја знам о томе 0110_hahaha 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 hvala Медо. Ма мој је тв исти као и твој, матор. Видјећу шта да урадим. И сваком случају помогао си ми. Као и увијек. 0110_hahaha Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 pitao je zašto da ne bude i kućni računar ... 0202_238 ... kad ti je već potreban lap ... što moraš da imaš i desk ? Баш то, одговарам на ранија питања. Мада ово није тема на којој ја одговарам. Па ако неком треба рачунар, ако нема често потребе негде да га носи, али стварно практичне потребе - везано за посао или школу, боље да купи "само" деск рачунар. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 pitao je zašto da ne bude i kućni računar ... 0110_hahaha ... kad ti je već potreban lap ... što moraš da imaš i desk ? Баш то, одговарам на ранија питања. Мада ово није тема на којој ја одговарам. Па ако неком треба рачунар, ако нема често потребе негде да га носи, али стварно практичне потребе - везано за посао или школу, боље да купи "само" деск рачунар. ne slažem se ... al' nema veze 0202_238mislim da , ako nemaš baš neke velike zahteve - bolji je lapko jer : manji je , zauzima manje mesta možeš da ga "šetaš" po kući možeš da ga poneseš kod prijatelja (pa , na struju...) možeš da ga poneseš i koristiš ga i tamo gde nema struje ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 Kad imaš para dobro je oboje 0104_cheesy ... Kad nemaš, može i digitron 0104_cheesy 0202_238 .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 ne slažem se ... al' nema veze 0110_hahaha mislim da , ako nemaš baš neke velike zahteve - bolji je lapko jer : manji je , zauzima manje mesta možeš da ga "šetaš" po kući možeš da ga poneseš kod prijatelja (pa , na struju...) možeš da ga poneseš i koristiš ga i tamo gde nema struje ... ни ја ...- двапут је скупљи и два пут мањи екран, - шта ће ти комп код пријатеља? - шта ће ти где нема струје, уживај у лепоти. а чик га заборави у колима, да видиш трошка 0202_238 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 ne slažem se ... al' nema veze mislim da , ako nemaš baš neke velike zahteve - bolji je lapko jer : manji je , zauzima manje mesta možeš da ga "šetaš" po kući možeš da ga poneseš kod prijatelja (pa , na struju...) možeš da ga poneseš i koristiš ga i tamo gde nema struje ... ни ја ...- двапут је скупљи и два пут мањи екран, - шта ће ти комп код пријатеља? - шта ће ти где нема струје, уживај у лепоти. а чик га заборави у колима, да видиш трошка 0205_whistling ni sa tobom se ne slažem , al' nema veze ... 1. ne govorim o ceni ... tu je desko u prednosti 2.veličina ekrana ? pa, oči su mi na 25cm od lapkovog (15,4) ekrana , tako da ... isto se vidi 3. nemoj mi reći da nije potrebno da ga nekad poneseš sa sobom ... 4.gde nema struje ... pa, odvedem sina na gimnastiku i ,dok on tamo skače , ja ne moram da gubim vreme bezveze nego mogu lepo da pišem za svoju temu o uličnom muziciranju ... svako bi se već dosetio za sebe kad da iskoristi tu mogućnost ... 0202_238 5.a , kažeš lopovi ? pa, ja , kada duže odsustvujem ... odnesem ga kod tašte na čuvanje ne samo zbog njegove vrednosti , već i zbog onoga U njemu :smiley: a desko ostaje na milost i nemilost lopovima 0202_238 . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука