Дидим Написано Август 9, 2015 Пријави Подели Написано Август 9, 2015 Супер, савети за крађу софтвера на православном форуму. Хоћемо да отворимо тему "Како обити кола"? Имам пар савета али само јавно. Пиратерију, не крађу. И пиратерија и крађа су кривично дело, али су различити. Кад некоме нешто украдеш онда он то више нема. Превод: "ПИРАТЕРИЈА НИЈЕ КРАЂА: крађа склања оригинал, пиратерија прави копију. Дигитални медији су другачији - интелектуална својина ствара вештачке мањкове." Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Август 9, 2015 Пријави Подели Написано Август 9, 2015 Да ли је могуће урадити "restore" на седмици, а да до сада није постављен "restore point"? Рецимо, вратио бих га на јуче, али конфигурисањем "restore point" добијам само тренутно време и датум. Не. Да ли можда имаш „dual boot“ (нпр. XP и 7 инсталирани на истом рачунару)? Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 14, 2015 Пријави Подели Написано Август 14, 2015 Narode, ima li neko jos osim mene problem da udje na gmail sanduce? Imam 2 naloga tamo koje koristim na 2 masine, i nijedan nece da radi, ucitava do nekih 30tak %, i tu negde stane. Posle toga samo stoji i ne mrda, a i to sto je ucitao je bilo vrlo sporo... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Август 14, 2015 Пријави Подели Написано Август 14, 2015 Narode, ima li neko jos osim mene problem da udje na gmail sanduce? Imam 2 naloga tamo koje koristim na 2 masine, i nijedan nece da radi, ucitava do nekih 30tak %, i tu negde stane. Posle toga samo stoji i ne mrda, a i to sto je ucitao je bilo vrlo sporo... Мени ради нормално. Пробај да очистиш кеш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 14, 2015 Пријави Подели Написано Август 14, 2015 Ma cistim ga svakodnevno, nije to. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 14, 2015 Пријави Подели Написано Август 14, 2015 I sto je najvaznije, sve drugo radi, pa i google naslovna koju koristim, samo gmail nece. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Imate li neku preporuku za laptop? Ono da znate da vas dobro služi, bez kočenja, i sl. U srednjem cenovnom rangu Hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Imate li neku preporuku za laptop? Ono da znate da vas dobro služi, bez kočenja, i sl. U srednjem cenovnom rangu Hvala Не пратим конкретно моделе па да бих ти сад препоручио одређени, али ако се двоумиш између неких или ти није јасно нешто у вези са конфигурацијом, можда могу да ти помогнем. Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Не пратим конкретно моделе па да бих ти сад препоручио одређени, али ако се двоумиш између неких или ти није јасно нешто у вези са конфигурацијом, можда могу да ти помогнем.koja marka je dobra? trgovci kazu asus i lenovo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Iz mog iskustva ne postoji dobar windows laptop. Uvek nešto fali (loš ekran, krš izrada, ružan ko da je pravljen za vojsku, bučan ventilator, loša tastatura i trakped itd). Ali sudeći po opisima, pregledima i testovima, ovaj novi Surface Book razvaljuje... Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 koja marka je dobra? trgovci kazu asus i lenovo Tо стварно не знам, осим што се тиче кварова. Бренд више и није толики гарант. Питао сам једног познаника који ради у WinWin-у шта се најчешће враћа или шаље на сервис и рече ми да нема неког правила, чак и када се упореде неке нове кинеске марке са Сонијем, Еплом или Самсунгом нпр. А за остало, попут ових карактеристика које је Juan навео, немам довољно искуства да бих ти рекао нешто корисно. Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 Iz mog iskustva ne postoji dobar windows laptop. Uvek nešto fali (loš ekran, krš izrada, ružan ko da je pravljen za vojsku, bučan ventilator, loša tastatura i trakped itd). Ali sudeći po opisima, pregledima i testovima, ovaj novi Surface Book razvaljuje... da, najgore mi je sto ne znam za koliko para dobijam dovoljno dobar kvalitet surface book deluje super! Samo ipak treba sacekati da prodje malo vremena da ga ljudi koriste pa da vidimo sta kazu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 Tо стварно не знам, осим што се тиче кварова. Бренд више и није толики гарант. Питао сам једног познаника који ради у WinWin-у шта се најчешће враћа или шаље на сервис и рече ми да нема неког правила, чак и када се упореде неке нове кинеске марке са Сонијем, Еплом или Самсунгом нпр. А за остало, попут ових карактеристика које је Juan навео, немам довољно искуства да бих ти рекао нешто корисно. hvala, dosta mi znaci ova informacija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 П.С.Радим у линуксу, не знам зашто су плава слова, код мене су црна , када их пребацим поплаве, покушала да их поцрним неће. Још навикавам на линукс. Zato sto su se premetnula u link, doduse neispravan, ali imaju formu koja se interpretira kao hiperlink. Mirjani moraju da obracaju paznju i na takve ovozemaljstine. P.S. Pingvini nisu krivi, ne svedoci lazno protivu pingvina. Рапсоди, Плутон and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 Zato sto su se premetnula u link, doduse neispravan, ali imaju formu koja se interpretira kao hiperlink. Mirjani moraju da obracaju paznju i na takve ovozemaljstine. P.S. Pingvini nisu krivi, ne svedoci lazno protivu pingvina. Извор drvce and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука