obi-wan Написано Новембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2014 I jedna Win aplikacija za razgovor sa masinom, odnosno, za komandovanje glasom, ali tako da on odgovara kao pravi HAL... ih!... Odahviing је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Новембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2014 Мени се ово свиђа: https://www.apple.com/mac-pro/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2014 Мени се ово свиђа: https://www.apple.com/mac-pro/ "Cijena prava sitnica"... Inace... https://www.pouke.org/forum/topic/1018-кompjuteri-su-u-pitanju/?p=1198276 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2014 Ja iskreno više preferiram PC, mislim ono kada mogu da biram šta stavljam unutra tačno do detalja, jer sam uvek tako kupovao računar i uvek ću ga tako i kupovati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2014 Ja iskreno više preferiram PC, mislim ono kada mogu da biram šta stavljam unutra tačno do detalja, jer sam uvek tako kupovao računar i uvek ću ga tako i kupovati. sta ti vredi sto mozes da biras pc desktop do detalja, neces nikada sklopiti efikasnu konfiguraciju poput mac pro, on koristi serversku tehnologiju, za operativni sistem da ne pricam, ja definitivno prelazim na mac, moj iduci komp ce biti sigurno neki mac, zao mi je kad sam si sklapao ovaj pc sto sad koristim sto odmah nisam uzeo iMack iste sam pare potrosio, imack nije bolji od pc desktopa, ne mislim na to, nego najvise mi zao zbog operativnog sistema Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2014 sta ti vredi sto mozes da biras pc desktop do detalja, neces nikada sklopiti efikasnu konfiguraciju poput mac pro, on koristi serversku tehnologiju, za operativni sistem da ne pricam, ja definitivno prelazim na mac, moj iduci komp ce biti sigurno neki mac, zao mi je kad sam si sklapao ovaj pc sto sad koristim sto odmah nisam uzeo iMack iste sam pare potrosio Lepo biraš šta hoćeš, zameniš šta hoćeš kada hoćeš i tako. Sloboda!!! http://www.thewrap.com/sites/default/files/mel.gibson.freedom.jpg Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2014 Lepo biraš šta hoćeš, zameniš šta hoćeš kada hoćeš i tako. Sloboda!!! s kojim ciljem, mozes i na mac pro da nadogradjujes, imas dosta sloboda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2014 s kojim ciljem, mozes i na mac pro da nadogradjujes, imas dosta sloboda E da još jedna stvar gaming, koji je mnogo bolji na PCu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2014 E da još jedna stvar gaming, koji je mnogo bolji na PCu. to je drugo, mada recimo meni to nije bitno, ionako od igara koje volim imas ih i na OS X-u npr. total war igrice Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2014 to je drugo, mada recimo meni to nije bitno, ionako od igara koje volim imas ih i na OS X-u npr. total war igrice Ja volim recimo svaku novu igricu da skinem da vidim čisto kakva je ono 1h vremena igranja maksimalno, ono da vidim vredi li šta, retko koju nastavim nakon tih 1h da igram. Ali ono skinem svaku noviju, čisto je pogledam onako i obrišem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gaggia Написано Новембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2014 Macpro 4.1, naravno polovnjak - do 1500e ili hackintosh koji sa npr i5 brije i u krug trci oko macpro 3.1, pa cak i u varijanti 2xquad. Nezgodno kod macana je to sto su zamenski delovi neverovatno skupi, da ne govorim o ceni servisiranja. Zamislite scenario da vam na macanu vrisne napajanje.. Imac, macmini su varijante prilicno ogranicene u smislu nadogradnje, da ne govorim o servisiranju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2014 E da još jedna stvar gaming, koji je mnogo bolji na PCu. To vise uopste nije bitno kao razlika. Svaki Mac je odlicna masina i za igru, a od skorije, uz svaki uzeti Mac dobija se njihova fabricka aplikacija za dual-boot, tako da mozes da na Mac-u bez problema instaliras bilo koji Win, i da igras sta ti volja. Jedino sto je bas bitno je ovo: Nezgodno kod macana je to sto su zamenski delovi neverovatno skupi, da ne govorim o ceni servisiranja. Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gaggia Написано Новембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2014 Jeste, kompatibilnost sa winom u macana je kompletna i radi fantasticno. Ono sto je takodje nezgodno kod mpro je to sto su gaming grafe grozno skupe, jedno 3puta skuplje u varijanti mac edition. Mada moze da se bira odredjeni tip graf za pc koja moze da pod odredjenim uslovima radi u macu. Mpro 4.1 ispada najisplativiju varijantu u ovom trenutku, jer prostim updateom firmwarea dobijate mogucnost koriscenja novijih proc i mem, dakle da napravite raketlu od racunara za manje novca nego u varijanti kupovine novijih modela obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Новембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2014 Isto kao i za desktop - zavisi kakva je masina unutra, mada su danas sve te masine sasvim pogodne da teraju bar Win 7 32bit... meni nije samo bitno kakva masina,vec i da OS ima podrsku jer sam negde videla ne secam se gde da npr win 7 ima podrsku jos 2 ili 3 g a osmica ima do 2023. http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 meni nije samo bitno kakva masina, vec i da OS ima podrsku jer sam negde videla ne secam se gde da npr win 7 ima podrsku jos 2 ili 3 g a osmica ima do 2023. Kakva je masina je vazno da bi znala koji OS, ne moze svaka masina da tera svaki OS. A to sa podrskom je naravno deo komercijale, tj. nacin da se korisnici nateraju da se nekako istresu koji dinar vise za novi OS. Ja i dalje imam XP, i nemam nameru da ga menjam jos neko vreme, a od ovih novih jedino sto bezrezervno preporucujem je Win 7, 32 ili 64 bitni, svejedno. Win 8 je samo izvor stresa i nerviranja, nista drugo, i zato ce i da ga menjaju sa ovim novim Win 10. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука