Jump to content

Кompjuteri su u pitanju

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

Nemam vremena da vadim samo tekst jer je to zaista dug proces. Ne znam zašto tolko zauzima, valjda zbog slika u pdf-u. Znači da postavljam to što sam dobio ili ne? Mislim da ti možeš da se pozabaviš kopi-pejstovanjem posle

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

mogu, nije problem ali sam mislio da dok čitaš word eventualno ispraviš neke greške jer je verovatno ponegde pogrešio inače to je najmanji problem

p.s. ne može, probao sam sad da kopiram, notepad ne prepoznaje sva slova, evo šta izbacuje

km7ii.jpg

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

p.s. a što ne skineš neki pdf reader za mob, sad mi do pade na pamet? Koji ti je op sistem na mobu?

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

p.s. a što ne skineš neki pdf reader za mob, sad mi do pade na pamet? Koji ti je op sistem na mobu?

ne valja pdf reader na mobilnom jer ne moze velike fajlove da otvara. u pitanju je symbian OS 8 Nokia 6681 :) brate kad se javljaju takve greske zar ne mozes da mi to select all pa copy i posaljes na gmail pa cu ja kopiram na netu za konvert ? :)
Подели на овим сајтовима

Ја или сам глуп или се уопште не разумемо. Шта мислиш да конвертујеш, ове неразумљиве симболе? Мислиш да ће их конвертовати у латиницу?

Поставићу ускоро оба ворда овде

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ја или сам глуп или се уопште не разумемо. Шта мислиш да конвертујеш, ове неразумљиве симболе? Мислиш да ће их конвертовати у латиницу?

Поставићу ускоро оба ворда овде

okaci ti tu pa cu ja da pogledam, ja imam odlican editor u kom programiram, pa mogu da selektujem sve kombinacije simbola i da ih zamjenim ispravnim jako brzo, ali naravno ako je u formatu slova, ne fotografije

Подели на овим сајтовима

ne valja pdf reader na mobilnom jer ne moze velike fajlove da otvara. u pitanju je symbian OS 8 Nokia 6681 :) brate kad se javljaju takve greske zar ne mozes da mi to select all pa copy i posaljes na gmail pa cu ja kopiram na netu za konvert ? :)

tekstualni pdf bez ilustracija ti nije nista veci od txt formata

Подели на овим сајтовима

pa to kažem, verovatno ima vezesa onim unicode i te fore... iz adobe kad ide u word pa iz toga u text ko zna šta se sve dešava. Evo wordova

http://www.mediafire.com/view/5l5t4r39gtz2tg3/dzon_drejn_-_uvodjenje_u_stari_zavet.doc

http://www.mediafire.com/view/wea57dawka8rwht/dzon_drejn_-_uvodjenje_u_novi_zavet.doc

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

tekstualni pdf bez ilustracija ti nije nista veci od txt formata

brate moze i pdf bez ilustracija jos bolje iako sam trazio tekst koji bih prebacio iz cirilice u latinicu jer mi mob ne podrzava cirilicu pa javlja isto takve greske. ima online onaj konvertor koji cirilicni tekst prebaca u latinicni. nemam word a meni treba tekst
Подели на овим сајтовима

pa to kažem, verovatno ima vezesa onim unicode i te fore... iz adobe kad ide u word pa iz toga u text ko zna šta se sve dešava. Evo wordova

http://www.mediafire.com/view/5l5t4r39gtz2tg3/dzon_drejn_-_uvodjenje_u_stari_zavet.doc

http://www.mediafire.com/view/wea57dawka8rwht/dzon_drejn_-_uvodjenje_u_novi_zavet.doc

ovo bas ogromno zauzima,ne mogu skidam ovo sa internetom sporim.
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...