Зорица екс Милева Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Пошто Меде нема често питам све оне који се разумију у компјутере, који год флв конвертер инсталирам он неће да одради посао, рачунар само закује и ни макац.Хтјела сам неке фајлове са flv у avi и mp3, и никако ми не иде. Упомоооооооооооооооћ! 0409_feel Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pravoslavac_75 Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Free Studio Manager je Program koji se moze sa neta dzaba skinuti i sa njim je moguce da npr. video snimke ili neke audio snimke konvertiras u MP3-File!!! taj program ima jos vise funkcija, a ovo je samo jedna od mogucih! nadam se da ce ti ovo biti od pomoci!!! pozdrav relja cccc Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Пошто Меде нема често питам све оне који се разумију у компјутере, који год флв конвертер инсталирам он неће да одради посао, рачунар само закује и ни макац.Хтјела сам неке фајлове са flv у avi и mp3, и никако ми не иде. Упомоооооооооооооооћ! confused http://www.any-video-converter.com/products/for_video_free/Једина мана је што неможе у МП3 http://download.cnet.com/Free-FLV-Converter/3000-2194_4-10832044.html Ево и овај А имаш и онлине конвертер: http://www.mediaconverter.org 0409_feel http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Е сад ћу да пробам. hvala Реља! hvala Сваровски! Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pravoslavac_75 Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 hvala BOGU!!! samo javi ako bude sta trebalo, tu sam da pomogne koliko mogu i koliko je u mojoj moci!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Free Studio Manager je Program koji se moze sa neta dzaba skinuti i sa njim je moguce da npr. video snimke ili neke audio snimke konvertiras u MP3-File!!! taj program ima jos vise funkcija, a ovo je samo jedna od mogucih! nadam se da ce ti ovo biti od pomoci!!! pozdrav relja cccc И ја већ дуже користим овај софтвер и могу рећи да је одличан 1736_action У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Free Studio Manager je Program koji se moze sa neta dzaba skinuti i sa njim je moguce da npr. video snimke ili neke audio snimke konvertiras u MP3-File!!! taj program ima jos vise funkcija, a ovo je samo jedna od mogucih! nadam se da ce ti ovo biti od pomoci!!! pozdrav relja cccc И ја већ дуже користим овај софтвер и могу рећи да је одличан 1736_action Тај софтвер је одлићан али ја сам га 2 пут инсталирао нешто ми багује , а одлићан је http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Пронашла, инсталирала, испробала и ОДУШЕВИЛА СЕ, како програмом, тако и свима вама који сте ми помогли да ријешим проблем, баш сте златни. 0205_whistling Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Веома добар софтвер реч је о конвертеру видео фајлова, аудио фајлова и слика врши спајање и сечење видео и аудио ( мп3 ) фајлова иначе је локализован и бесплатан je mocart значи три у једном, величина софтвера je 30-ак МБ 0104_cheesy Подржава следеће формате VIDEO MP4 , AVI , 3GP , RMVB , WMV , MKV , MPG , VOB ,. MOV , FLV , SWF , GIF AUDIO MP3 , WMA , FLAC , AAC , MMF , AMR , M4A , M4R , OGG , MP2 , WAV FOTO JPG , PNG , ICO , BMP , GIF , TIF , PCX , TGA FormatFactory http://files.brothersoft.com/dvd_video/video_conversion/FFSetup220.zip цитирам самог себе испробајте га софтвер је изврстан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Пошто смо имењаци (претпостављам да се зовеш Зоран) одмах ћу послушати t5504, ево скидам па ћу да видим како ферцера - hvala брате. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Милева и Зоран - имењаци 319.gif ја одавде amen Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Милева и Зоран - имењаци 319.gif ја одавде amen Dobro je .Ja sam mislio da sam samo ja vidio. 31 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Треба ми неки МП3 катер помогајтеееееее!! http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Треба ми неки МП3 катер 4chsmu1 помогајтеееееее!! Audacity je free,a dobar je cool_edit_pro ali nije za dž. "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука