Александар Милојков Написано Март 5, 2011 Пријави Подели Написано Март 5, 2011 Лако је њему кад је посвећен, а не ко ми световњаци. :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 5, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 5, 2011 Не секирајте се. Од понедељка, ако Бог да, почињемо ударнички (семенке, кикирики, али без кокица јер су на уљу :cheesy:). Имамо доста времена да се наподвизавамо. Мени је некако баш лепо да у пост уђем тако што ћу недељу дана пре поста да не једем месо (мада га и овако не једем нешто...). Свакако, има поста- доста 1405_love То и јесте врста постепене припреме за дуге недеље поста који долазе. Да, управо то. Много је лакше ући у строги пост ако се постепено припремиш. Мада, ово сам поставио да чујем да ли постоје и друге праксе. Мојим парохијанима саветујем да мрсе без меса. Иначе, и задушнице су биле прошле суботе јер и то има везе са постом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 5, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 5, 2011 Не секирајте се. Од понедељка, ако Бог да, почињемо ударнички (семенке, кикирики, али без кокица јер су на уљу 1405_love). Имамо доста времена да се наподвизавамо. Мени је некако баш лепо да у пост уђем тако што ћу недељу дана пре поста да не једем месо (мада га и овако не једем нешто...). Свакако, има поста- доста :cheesy: Ви морате оче да не једете месо (и у овој недељи и иначе), јер како бисте се онда причешћивали сваке недеље? :cheesy: Оно јес... ви можете онда и да мрсите, па када се будете наканили на причес' онда да постите једну неђељу. Неко ће још и озбиљно да схвати. Шала је ово људи, шала... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Март 5, 2011 Пријави Подели Написано Март 5, 2011 Не секирајте се. Од понедељка, ако Бог да, почињемо ударнички (семенке, кикирики, али без кокица јер су на уљу 1405_love). Имамо доста времена да се наподвизавамо. Мени је некако баш лепо да у пост уђем тако што ћу недељу дана пре поста да не једем месо (мада га и овако не једем нешто...). Свакако, има поста- доста :cheesy: Ви морате оче да не једете месо (и у овој недељи и иначе), јер како бисте се онда причешћивали сваке недеље? :cheesy: Оно јес... ви можете онда и да мрсите, па када се будете наканили на причес' онда да постите једну неђељу. Неко ће још и озбиљно да схвати. Шала је ово људи, шала... Можда ако се исповедимо, али само у току Литургије, онда ћете нас највероватније пустити да се причестимо... Шала мала... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 5, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 5, 2011 Мислим да треба отворити тему и о томе како треба постити овај пост, како се понашати у изузетним приликама ван куће итд... Не знам да ли је таква тема отворена пре, знају ли модератори? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 5, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 5, 2011 Овај господин проводи педесет дана поста једући семенке. Хм...а неки причају да хули на аскетизам. :cheesy: Чуо сам за то и када га нуде да нешто поједе, он увек нађе изговор. То је када човек зна разлог поста. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 5, 2011 Пријави Подели Написано Март 5, 2011 Treba ga postiti,valjda,kako ko može,kako je kome Bog dao "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 5, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 5, 2011 Treba ga postiti,valjda,kako ko može,kako je kome Bog dao Оно јес', валахи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 5, 2011 Пријави Подели Написано Март 5, 2011 Treba ga postiti,valjda,kako ko može,kako je kome Bog dao Оно јес', валахи... Nemaju svi za sjemenke,bademe,lješnike,orahe :cheesy: "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 5, 2011 Пријави Подели Написано Март 5, 2011 Treba ga postiti,valjda,kako ko može,kako je kome Bog dao :cheesy: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 5, 2011 Пријави Подели Написано Март 5, 2011 Ја сутра купујем у Максију разноо-разне безуљне семенке и грицкалице. Али, шта ми вреди кад сам данас ишао да вадим биометријска документа. Мораћу да пржим прстиће на уљу... :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 5, 2011 Пријави Подели Написано Март 5, 2011 Belgijska privreda se hrani znači :cheesy: "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 5, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 5, 2011 Ја сутра купујем у Максију разноо-разне безуљне семенке и грицкалице. Али, шта ми вреди кад сам данас ишао да вадим биометријска документа. Мораћу да пржим прстиће на уљу... Не мора да их пржиш, можеш да их испечеш на шпорету, тј. рингли. Посно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 5, 2011 Пријави Подели Написано Март 5, 2011 Ја сутра купујем у Максију разноо-разне безуљне семенке и грицкалице. Али, шта ми вреди кад сам данас ишао да вадим биометријска документа. Мораћу да пржим прстиће на уљу... 0102_laugh Не мора да их пржиш, можеш да их испечеш на шпорету, тј. рингли. Посно. Добро ме подсети. А и мање ће да пече него врело уље. 0110_hahaha Него, рингле ми нешто ослабиле (видим по јутарњој кафи - дуже се кува). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 5, 2011 Пријави Подели Написано Март 5, 2011 Ja da batalim cigarete,i neće loše biti ,i ne moram ništa pržiti "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука