Бартендаз Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Јел ће да ме избаци неко са форума ако кажем да је Тадић хрват,што је истина,а не шала? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 zar je i pored svega do sada bitno sta je po nacionalnosti?! :bla: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 zar je i pored svega do sada bitno sta je po nacionalnosti?! :bla: Човече,дал не капираш поенту..ццц Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Драматичан губитак за васељенско православље, чуо сам да су у току ванредне сједнице Архијерејских Сабора свих помјесних Цркава и да се покушава изнаћи рјешење за задржавање овог ревнитеља у оквиру Цркве. Неки злобници кажу да то што се никад не причешћује, никад не пости, никад се не моли, никад не исповиједа, никад не иде на литургије, представља одређену сметњу у дефинисању његове вјероисповијести, али ми сви знамо да је Милош оличење правог савременог ревнитеља и ми га се не одричемо. Милоше, сви смо уз тебе у твојој намјери да из агностицизма пређеш на ислам! dada-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':bla:' /> Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mudrov Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Od sad neće biti više pravoslavan već valjda artemioslavan. A cemu ovakav komentar? Zar mislite da ste smesni? Milos je jedan produkt turbo folka i komunisticke zabave, koja je prerasla u zabavu zapadnog tipa, sto ne smeta ni predsedniku RRA, pa sto bi Artemije imao sa tim veze? Bolji zivot srecni ljudi, zato i ti srecan budi, pevao je Bora za vreme Slobe, a danas u ''demokratskom drustvu'' kada je vladika predsednik RRA, nama ovaki iskacu sa svih kanala sa nacionalnom frekvencijom sem B92, oni su rezervisani za Karleusu i VB. није Артемије већ монах Артемије ,припази на ословљавање клира.друга ствар ,нема владика Порфирије могућност да укиине ове ријалити програме већ може РРА да дејствује само у законским оквирима. Наравно овакво писање само открива твоје право лице. Прочитај мало штза владика говорио о свему овоме па ћеш видети да ли му смета или не . Ne smeta mu, jer da mu smeta ne bi dozvolio da on bude PREDSEDNIK(ne samo protokolarni clan) nego Predsednik agencije sa ogromnom platom, a da bude bespomocan, tj da se ne slaze, a da to ide i ide. Onda se brate podnese ostavka, i kaze: '' ma ne dam vam ja moje ime, da se iza njega skrivate i vi i vase bolesti na svim stanicama.., nedu da budem alibi za prostakluke..'' Posto nema ni te principijelne ostavke, mogu samo da zakljucim da ga ne interesuje sto se ovaj narod zombira na najprimitivnije nacine. Bolji zivot, Srecni ljudi, zato i ti srecan budi. p.s. molim te opomeni onoga gore, sto je slovenski saveznik, da Milos Bojanic nema nista sa, po odluci Sinoda bivsim vladikom Artemijem, ali ne i po mom ubedjenju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Oно што је у целој овој причи око фарми страшно је што су одједном ниоткуда (ваљда потпомогнуте стајским ђубривом које је уобичајено на фармама) испливале разне креатуре које су сада свуда на насловним странама и питају се за мишљења о разним питањима. srecan-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cmizdrenje:' /> Од тоталних дебилизама, којима би можда једино суд и психијатри требало да се баве, одједном се праве социолошке теме. Само још у школи да почне да се предаје Бојанићева философско-социолошка школа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Ono što ja stvarno ne razumijem jeste da ljudi sebi dozvole da o ovakvim ljudima i njihovim stavovima razgovaraju uopšte, da smo Miloša i ovakve kao što je on davno stavili na ignore, bilo bi nam bolje, ovako valja nam trpiti "zvijezde i zvjezdice" i njihovu priču o svemu i svačemu, mislim ljudi 4chsmu1 joooj. Sutra će da se pojavi sa zmijom kao kućnim ljubimcem oko vrata. Šta sve ljudi rade da bi privukli pažnju?! stadaradim Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Ono što ja stvarno ne razumijem jeste da ljudi sebi dozvole da o ovakvim ljudima i njihovim stavovima razgovaraju uopšte, da smo Miloša i ovakve kao što je on davno stavili na ignore, bilo bi nam bolje, ovako valja nam trpiti "zvijezde i zvjezdice" i njihovu priču o svemu i svačemu, mislim ljudi joooj . Sutra će da se pojavi sa zmijom kao kućnim ljubimcem oko vrata. Šta sve ljudi rade da bi privukli pažnju?! stadaradim То је њихов шоу бизниз и "игра" 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Никакво ми зло људи не могу учинити, ако у мени нема рањавог места. Видех две пећине, од којих једна одаваше ехо, а друга беше нема. И прву посећиваху многа радознала деца и несташно се надвикиваху с пећином. А из друге се посетиоци брзо враћаху, јер им не одговараше ехом. Ако је душа моја рањава, свако зло светско одјекиваће у њој. И људи ће ми се смејати, и наваљиваће све јаче са својом виком. А заиста неће ми нахудити злореци људи, ако је језик мој заборавио изговарати зле речи. Нити ће ме ожалостити пакост споља, ако нема пакости у срцу мом, да одјекује као козји бубањ. Нити ћу моћи гневом одговорити на гнев, ако је гнездо гнева у мени испражњено, те нема шта да се буди. Нити ће ме страсти људске заголицати, ако су страсти у мени претворене у пепео. Нити ће ме ожалостити неверство пријатеља, ако сам ја Тебе изабрао за свог пријатеља. Нити ће ме неправда светска моћи срушити, ако је неправда истерана из мисли мојих. Нити ће ме замамити преварни духови светске сласти, части и власти, ако је душа моја као пречиста, невеста, која само Светог Духа прима. Никога људи не могу у пакао отиснути, ако се сам не отисне. Нити људи могу некога дићи на раменима својим до престола Божјег, ако се сам не дигне. Ако душа моја нема отворених прозора, никакво се блато у њу не може убацити. Нека устане сва природа против мене, ништа ми не може учинити до једино што пре постати гробом тела мога. Сваки светски усев засипа се ђубретом, да што пре никне и боље расте. Ако је душа моја, авај, напустила девичанство своје и примила семе овога света у себе, онда ће морати примити и ђубре, што свет баца на своју њиву. Али ја Тебе призивам дан и ноћ: настани се у души мојој и затвори све улазе за непријатеље моје. Учини пећину душе моје празном и немом, да нико од света не пожели ући у њу. Душо моја, једина бриго моја, буди на стражи и разликуј гласове, што ударају о тебе. Па кад познаш глас Господара свога, напусти немило и одјекни свом снагом. Душо моја, пећино вечности, не допусти временом разбојницима да уђу у тебе и наложе свој огањ у теби. Буди нема, кад те вичу. Буди непокретна, кад ударају о тебе. И стрпљиво чекај Домаћина свога. Заиста доћи ће. Владика Николај „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Никакво ми зло људи не могу учинити, ако у мени нема рањавог места. Видех две пећине, од којих једна одаваше ехо, а друга беше нема. И прву посећиваху многа радознала деца и несташно се надвикиваху с пећином. А из друге се посетиоци брзо враћаху, јер им не одговараше ехом. Ако је душа моја рањава, свако зло светско одјекиваће у њој. И људи ће ми се смејати, и наваљиваће све јаче са својом виком. А заиста неће ми нахудити злореци људи, ако је језик мој заборавио изговарати зле речи. Нити ће ме ожалостити пакост споља, ако нема пакости у срцу мом, да одјекује као козји бубањ. Нити ћу моћи гневом одговорити на гнев, ако је гнездо гнева у мени испражњено, те нема шта да се буди. Нити ће ме страсти људске заголицати, ако су страсти у мени претворене у пепео. Нити ће ме ожалостити неверство пријатеља, ако сам ја Тебе изабрао за свог пријатеља. Нити ће ме неправда светска моћи срушити, ако је неправда истерана из мисли мојих. Нити ће ме замамити преварни духови светске сласти, части и власти, ако је душа моја као пречиста, невеста, која само Светог Духа прима. Никога људи не могу у пакао отиснути, ако се сам не отисне. Нити људи могу некога дићи на раменима својим до престола Божјег, ако се сам не дигне. Ако душа моја нема отворених прозора, никакво се блато у њу не може убацити. Нека устане сва природа против мене, ништа ми не може учинити до једино што пре постати гробом тела мога. Сваки светски усев засипа се ђубретом, да што пре никне и боље расте. Ако је душа моја, авај, напустила девичанство своје и примила семе овога света у себе, онда ће морати примити и ђубре, што свет баца на своју њиву. Али ја Тебе призивам дан и ноћ: настани се у души мојој и затвори све улазе за непријатеље моје. Учини пећину душе моје празном и немом, да нико од света не пожели ући у њу. Душо моја, једина бриго моја, буди на стражи и разликуј гласове, што ударају о тебе. Па кад познаш глас Господара свога, напусти немило и одјекни свом снагом. Душо моја, пећино вечности, не допусти временом разбојницима да уђу у тебе и наложе свој огањ у теби. Буди нема, кад те вичу. Буди непокретна, кад ударају о тебе. И стрпљиво чекај Домаћина свога. Заиста доћи ће. Владика Николај stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука