uros Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 То ја и причам већ месецима - реакција Образа и екипе је била управо оно што су организатори параде и желели да испровоцирају. Добили су доказ да су им права у Србији угрожена, медијску пажњу каква се само пожелети може, и обезбедили финансирање за наредних неколико година... Управо тако. Ко не види ову директну и најочигледнију везу између деловања и једне и друге стране је стварно слеп. Стога ме уопште не би чудило да су људи из врха и једне и друге екипе на овај или онај начин буквално договорили целу причу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 То ја и причам већ месецима - реакција Образа и екипе је била управо оно што су организатори параде и желели да испровоцирају. Добили су доказ да су им права у Србији угрожена, медијску пажњу каква се само пожелети може, и обезбедили финансирање за наредних неколико година... Управо тако. Ко не види ову директну и најочигледнију везу између деловања и једне и друге стране је стварно слеп. Стога ме уопште не би чудило да су људи из врха и једне и друге екипе на овај или онај начин буквално договорили целу причу. prstgore Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Самурај Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 Ово је највише одговарало овом систему.... хехехехе, у заблуди сте помало.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука