Милан Ракић Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 Ниш какав до сада нисте видели. Феноменалан видео. Свака част аутору! -Владимир-, RYLAH, Danijela and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 Онако... Ја бих боље, само да сам оволко залудан. -Владимир-, Juanito, PredragVId and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 Svaka cast autoru cloudking, Милан Ракић and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 Vidim da su mediji podivljali s ovim klipom... mada, stvarno nije lose uradjeno... zadovoljan sam kao nislija @GeniusAtWork - ti isto bese nislija? Kako ti se cini? RYLAH, GeniusAtWork, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 6 hours ago, RYLAH рече Онако... Ја бих боље, само да сам оволко залудан. Да знаш. Гарант му и неко помого. Не би он мого сам овако нешто. RYLAH and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 1 hour ago, cloudking рече Vidim da su mediji podivljali s ovim klipom... mada, stvarno nije lose uradjeno... zadovoljan sam kao nislija @GeniusAtWork - ti isto bese nislija? Kako ti se cini? Јесам Врхунски одрађено, свака част аутору на труду и залагању и капа доле! https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 Заиста врхунски, штета што немам велики HD монитор. Свака част Вучићу! PredragVId and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 Само снимај из далека... Сјајан видео! Баш лепо. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 Јес да нисам Нишлија, ал сам пола Алексинчанин, тако да, шта да кажем. Моћно. Ма шта бре Ниш, видећете ви кад иштанцујем шабачки вашер. Под условом да уопште стигнем и да привирим. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука