drvce Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Evo sta se desi ako deca ne dobijaju batine na vreme: http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/410312/Pogledajte-Umetnik-pravi-slike-tako-sto-prska-boju-iz-oka Natasa., Биљана, Ђуро Станивук and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Nikad nije kasno... Suncokret54 and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Свашта на овом бијелом дуњалуку...... Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 28, 2016 Пријави Подели Написано Јул 28, 2016 6 minutes ago, Tvrtko рече E sad objasni ti to ženama koje vole baje od dva metra, a niske preziru samo zbog toga što su niski. Ne smaraj brate na svim temama, ti svaku vijest povezes sa ženama koje iz nekog razloga ne podnose muškarce. Нифада је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 28, 2016 Пријави Подели Написано Јул 28, 2016 1 minute ago, Tvrtko рече @Ronald, Nisi valjda baja od dva metra? 185cm, ne bih ni volio da sam 200cm, niti da sam nekakav baja a ni Nedeljko Bajić Baja ili Baja mali knindza Neša_, Нифада and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 28, 2016 Пријави Подели Написано Јул 28, 2016 5 hours ago, Tvrtko рече E sad objasni ti to onim ženama koje vole baje od dva metra, a niske preziru samo zbog toga što su niski. Mislim da to nije ključna tema u ovom tekstu.Tim ženama to mogu objasniti oni muškarci koji žene vrednuju na kilo Muško-ženski kriterijumi su neiscrpni izvor tema koje će sigurno neki i postavljati ovde,ali ova priča ima jednu drugu poruku, u vremenu kada rečenica-da.zaista postoje dobri ljudi,zvuči kao ekskluziva. АлександраВ and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 13, 2016 Пријави Подели Написано Август 13, 2016 On 7/26/2016 at 23:27, *Jелена* рече Ovo je jedini normalan odgovor na abortus.Ponuditi pomoc realnu i razgovor i savetovanje a ne oni sto se zalazu za zabranu zakonom bez grama mozga i razmisljanja kako je u opste doslo do toga da neka zena pozeli da ubije sopstveno dete. O daj Boze Gospode da i u nasoj zemlji bude dovoljno ovakvih domova za mlade majke. Mada je jedan o takodje kljucnih faktora u celoj ovoj prici popraviti vaspitanje mladih oceva jer to je pre svega njihova duznost a ne da majke ostaju same kao da decu donose rode a oni ko da veze sa time nemaju.Mada je hitnije pomoci majkama ali ovo je temeljnije. nije to nista, ne abortiraju djevojke zbog toga sto nemaju dom i sto bi majka i dijete crkli od gladi, to uopste nije razlog za abortus, ko danas u evropi gladuje, niko... razlozi su sasvim druge prirode, lijepo je od crkve sto je spremna pomoci, ali crkva bi pomogla svakoj majci sa malom bebom i bez zvanicnog programa za tako nesto, sigurno. dakle ovo ne rjesava nista, ja sam ipak za zabranu i lomljenje kostiju, moj um mi kaze da je to djelotvorniaj metoda, treba ici na diktaturu, nas narod je povodljiv, vidi se to kad glasa na izborima, znaci sklon je da mu ucerujes vrednosti u glavu, pa to treba i iskoristiti u pozitivne svrhe, al kad nas narod nece mene za administratora, zato sto jos nije zreo za napredak Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Август 13, 2016 Пријави Подели Написано Август 13, 2016 Aha... Kordunu postaje zabavno.. Evo prilike za svadju... lomljenje kostiju i to.. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Август 14, 2016 Пријави Подели Написано Август 14, 2016 13 hours ago, kordun рече nije to nista, ne abortiraju djevojke zbog toga sto nemaju dom i sto bi majka i dijete crkli od gladi, to uopste nije razlog za abortus, ko danas u evropi gladuje, niko... razlozi su sasvim druge prirode, lijepo je od crkve sto je spremna pomoci, ali crkva bi pomogla svakoj majci sa malom bebom i bez zvanicnog programa za tako nesto, sigurno. dakle ovo ne rjesava nista, ja sam ipak za zabranu i lomljenje kostiju, moj um mi kaze da je to djelotvorniaj metoda, treba ici na diktaturu, nas narod je povodljiv, vidi se to kad glasa na izborima, znaci sklon je da mu ucerujes vrednosti u glavu, pa to treba i iskoristiti u pozitivne svrhe, al kad nas narod nece mene za administratora, zato sto jos nije zreo za napredak Tebi brate ne znam sta da kazem Vec si nam ovde ispricao svoju pricu na tu temu i ako bih inace da to ne znam sad svasta rekla na ovo lomljenje kostiju ipak cu se uzdrzati. Mozda ne po Bogu ali makar po ljudskoj pravdi imas sva prava na ovakav komentar. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 14, 2016 Пријави Подели Написано Август 14, 2016 4 hours ago, *Jелена* рече Tebi brate ne znam sta da kazem Vec si nam ovde ispricao svoju pricu na tu temu i ako bih inace da to ne znam sad svasta rekla na ovo lomljenje kostiju ipak cu se uzdrzati. Mozda ne po Bogu ali makar po ljudskoj pravdi imas sva prava na ovakav komentar. sta ti imas protiv kostiju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Август 14, 2016 Пријави Подели Написано Август 14, 2016 32 minutes ago, kordun рече sta ti imas protiv kostiju protiv lomljenja kostiju. a imam protiv zato sto to ne resava nista u glavi tako da previse energije baceno ni za sta, ne valja aliluja, АлександраВ and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2016 Kako li je u ovu temu zalutala prica o abortusu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука