Milan Savic Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 http://www.nicijazemlja.com/portal/components/com_video/film-prevedeno-hr/the-social-network-video_84d9d9b3e.html I tako je nastao fejs 0212_rolleyes srecan klapklap klapklap klapklap "Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili" Бог нас је створио људима и тражи од нас да то и будемо. Нема таквих времена у којима то не би могли бити и не би били дужни да то будемо !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 "Mora se ukinuti anonimnost na internetu" Facebookova direktorka marketinga predložila je potpuno ukidanje onlajn anonimnosti argumentujući da bi se internet korisnici ponašali mnogo bolje ako bi svako koristio svoje ime i prezime prilikom surfovanja ili ostavljanja komentara. Rendi Zakerberg, pomenuta direktorka i sestra osnivača Facebooka, predlog je iznela tokom okruglog stola o cyberbullyingu. Najpoznatija svetska društvena mreža, koja se više puta našla u središtu kontroverze zbog privatnosti na internetu, trenutno od svojih članova traži pravo ime i prezime te e-mail adresu prilikom pridruživanja. "Verujem da anonimnost mora nestati s interneta. Ljudi bi se mnogo lepše ponašali kada bi sve na internetu objavljivali pod svojim sopstvenim imenom jer se ne bi mogli sakriti iza anonimnosti", rekla je Rendi. Njen komentar podseća na onaj bivšeg šefa Googlea, Erika Šmita, koji je ranije bio izjavio da je anonimnost na internetu vrlo opasan presedan. Međutim, kritičari ovog predloga i borci za slobodu navode kako bi uvođenje neke vrste 'internet pasoša' uništilo slobodu govora i onesposobilo internet kao alat za borbu protiv opresivnih vlada. Tokom diskusije od Rendi je zatraženo da predstavi kako će Facebook unaprediti zaštitu i sigurnost identiteta, no ona je to odbila. "Vrlo malo možemo dalje učiniti, no nastavljamo saradnju s internet stručnjacima na tom području", izjavila je. Facebook se i ranije našao pod pritiskom javnosti nakon što je Mark Zakerberg izjavio da će se boriti da se deci ispod 13 godina omogući pristup njegovoj društvenoj mreži uprkos brojnim upozorenjima da bi to moglo biti štetno. http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2011&mm=07&nav_id=528638 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 Zanimljiva tema. Za razmisljane.Ja licno ne volim nickove, stavim lepo svoje ime i molim lepo. Sta imam tu nesto da se krijem. Mada imaju ljudi pravo da cine kako im je volja naravno. Ja licno volim da vidim napisano ime. Vec i ovako se ne vide ljudi medjusobno na netu pa jos i ime ne znas... A to da li je ime pravo na kraju krajeva i ne znaci bas puno. Das li si ti Zvonko ili nisi ne menja nista u tome da te ja ne poznajem kako god da okrenes. Ne menja nista u odnosu izmedju dve osobe ali bi pravi podaci znacili drzavama i njenim sluzbama. Tu bi se stosta promenilo. I verovatno bi se ljudi ponasali "odgovornije" zbog straha od eventualnih posledica. Mada sam ja ubedjen da smo vec i sada vise nego dobro kontrolisani, snimani, memorisani itd. Imaju oni vec sada dobro sredjene kartoteke... Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Captain Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 Ne znam kakvu anonimnost u stvari imamo, kada nam se vidi IP Adresa i tako neke podatke. Naravno da sam protiv toga da moram koristiti pravo ime, sta ima svaki ludak po ovoj internetmrezi da zna ko sam, absolutno nema sta da ga interesuje, ako ja to ne zelim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Captain Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 [...]Ja licno ne volim nickove, stavim lepo svoje ime i molim lepo. Sta imam tu nesto da se krijem.[...] A gdje ti je prezime ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 [...]Ja licno ne volim nickove, stavim lepo svoje ime i molim lepo. Sta imam tu nesto da se krijem.[...] A gdje ti je prezime ? :cheesy: zru Taj komentar sam ja pisao, ali sa accounta moje supruge. Zbog toga "nedoslednost". Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 Ne berem brigu sto mozda neki BigBrother u Washingtonu cita moje licne podatke na fb - ionako ih nema puno. Doduse, kad mijenjas ime, upozoravaju da je obavezno da se stavi licno ime, ali nemaju nacina da to iskontrolisu pa se ljudi mirno mogu registrovati kao 'Dusko Dugousko' npr. Jedino sam surevvnjiva na slike, ne podnosim pomisao da neki BB moze da preuzme slike moje djece npr. A cini mi se ok staviti (samo krsteno) ime ovde (Dijana, drago mi je), jer mi se ovde komunicirajuci zblizimo i pocnemo oslovljavati jedni druge tim virtuelnim imenima, i poistovjetimo se s njima, sto je pomalo shizofreno :cheesy: ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 Facebookova direktorka marketinga predložila je potpuno ukidanje onlajn anonimnosti argumentujući da bi se internet korisnici ponašali mnogo bolje ako bi svako koristio svoje ime i prezime prilikom surfovanja ili ostavljanja komentara. Idi cero malo cuvaj krave negde, mozda ti bude bolje islo nego ovo... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 Meni su obrisali jedan profil zbog "laznog imena"... confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 3, 2011 Пријави Подели Написано Август 3, 2011 коментари су вам катастрофа 0102_laugh Rendi Zakerberg, pomenuta direktorka i sestra osnivača Facebooka, predlog je iznela tokom okruglog stola o cyberbullyingu. цео текст има више него смисла кад се прочита bleh уосталом, ја сам од артемита попио пријаву код једног владике да сам јеретик и сличне глупости а тамо на фејсбук страници сам обележен као нека будала и марсовац. кога и како да тужим и наплатим такву осионост ако не уперим тужбу на једну или више именованих особа? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 3, 2011 Пријави Подели Написано Август 3, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=16048.msg496709#msg496709 date=1312370584] коментари су вам катастрофа Rendi Zakerberg, pomenuta direktorka i sestra osnivača Facebooka, predlog je iznela tokom okruglog stola o cyberbullyingu. цео текст има више него смисла кад се прочита 4chsmu1 уосталом, ја сам од артемита попио пријаву код једног владике да сам јеретик и сличне глупости а тамо на фејсбук страници сам обележен као нека будала и марсовац. кога и како да тужим и наплатим такву осионост ако не уперим тужбу на једну или више именованих особа? More, nemo` se pravis Tosa kad si Milan... znas dobro na sta se puca kad se ovako nesto predlozi, znaci - citaj ono sitnim slovima... 1000000001010 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 3, 2011 Пријави Подели Написано Август 3, 2011 коментари су вам катастрофа 0110_hahaha Rendi Zakerberg, pomenuta direktorka i sestra osnivača Facebooka, predlog je iznela tokom okruglog stola o cyberbullyingu. цео текст има више него смисла кад се прочита prstgore уосталом, ја сам од артемита попио пријаву код једног владике да сам јеретик и сличне глупости а тамо на фејсбук страници сам обележен као нека будала и марсовац. кога и како да тужим и наплатим такву осионост ако не уперим тужбу на једну или више именованих особа? More, nemo` se pravis Tosa kad si Milan... znas dobro na sta se puca kad se ovako nesto predlozi, znaci - citaj ono sitnim slovima... 0102_laugh одговори ти мени на моје питање, кад знаш куда то све води 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Август 3, 2011 Пријави Подели Написано Август 3, 2011 Илуминатска посла...ако сруше овај интернет и крену у цензуру као Кина, направићемо нови. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 3, 2011 Пријави Подели Написано Август 3, 2011 Илуминатска посла...ако сруше овај интернет и крену у цензуру као Кина, направићемо нови. кхм, цензура већ одавно влада, кликни на већу слику 0205_whistling http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_censorship#Around_the_world клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 3, 2011 Пријави Подели Написано Август 3, 2011 Илуминатска посла...ако сруше овај интернет и крену у цензуру као Кина, направићемо нови. 0110_hahaha Evo, preteko me Evgenik... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука