Jump to content

Актуелна дешавања у Либији

Оцени ову тему

Владан

Да ли ће Америка војно интервенисати?  

17 члановâ је гласало

1. 1. Да ли ће Америка војно интервенисати?

• Да
      10
    • Не
      4
    • Сигурно
      1
    • Превише ризично
      2

Препоручена порука

Па јел је за тебе проблем што ће неки форумаш да следи моје идеје?Поби ми идеје аргументима а не позивањем на бан јер тако сам показујеш да су ти аргументи јалови и да мораш да користиш силу као и твоји саборци у НАТО-пакту. Сви сте ви демократе исти...слобода говора је само дозвољено антинационалним снагама док патриоте немају право на ту слободу.

Ја и ако добијем бан бићу поносан на своје писање јер ће ми то бити доказ да админстрација није имала моћи да аргументима разбије моје "заблуде" већ је морала свим силама да спречи да се можда неки форумаш преобрази у светосавског националисту.

ЖИВЈЕЛА ПОБЈЕДА. НАПРЕД ПУКОВНИЧЕ.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 754
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Најгоре од свега је што тај "голоруки народ" који они помажу предводе милитантни исламисти и Ал Каида... Запад управо помаже Бин Ладену. Машала.

zar opet?! kolko puta jos treba da se ponovi da je Bin Laden americki glumac?!

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Најгоре од свега је што тај "голоруки народ" који они помажу предводе милитантни исламисти и Ал Каида... Запад управо помаже Бин Ладену. Машала.

zar opet?! kolko puta jos treba da se ponovi da je Bin Laden americki glumac?!

Он је одувек то и био. И ово како се они данас појављују у медијима-јесте обична маска Бин Ладена и америчких злотвора. 

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

a ti Semberac si tolko nedotupavan, oces li vise shvatiti da nisu ljudi(metaforicno-stoka) krivi sto shaka zlotvora koja se predstavlja kao ceo narod i drzave pravi zlodela po planeti?! a opet zna se ko njima diriguje...

prekini vise sa tim tvojim hitlerovskim govorima, jer samo stetis a nista ne pomazes, ja bi te odavno vec banovo da sam neki moderator, dok ne naucis da se ponasas ko covek a ne ko napaljeni slepac koji oce da bude neki vodja

nakuco si skoro 3000 postova, a mozda ti dva od toga vrede, daj se urazumi

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

pa taj bin laden je jedan od retkih primera "ljudi" koji nisu u zivotu mrava zgazili a nacinili su posredno tolko zla da moze na top listu zlotvora

Подели на овим сајтовима

Mržnju je uvek lakše širiti nego ljubav. Ali ljubav je ta koja može nešto da pokrene i promeni, ne mržnja. Amerika nama nije neprijatelj, jer da nam je neprijatelj, ne bi tamo živelo oko milion Srba.

Ма то је све голи издајник бре, а ни ови у Швици нису ништа бољи!   ;)

Амери су океј, њихова тренутна псевдо-"демократска" а уствари комунистичка тиранија државе како над сопственим народом тако и над несрећним народима попут Либијског је катастрофална (што уопште не умањује Гадафијеву тиранију над истим наравно; штавише по мени је гора диктатура над сопственим народом зато што подразумева издају, али ко што рекох ни Америма не недостаје овога тако да се ствар своди на мање-више једно-те-исто, са изузетком тога да Гадафи не напада друге земље).

Али ништа не траје заувек, све империје на овом свету су пропале због једне ствари: банкрот. А управо то је оно ка чему крупним корацима тренутно иде Америка. Ствари се одвијају много већом брзином него што то изгледа: то је држава која је од највећег кредитора (даваоца зајмова) на свету малтене преко ноћи постала највећи дужник у историји (од 80.тих до две хиљадитих, дакле за непуних 20 година). Огромне корпорације и банке су од предузећа са највећим капитализацијама на свету дошла на руб банкрота, такође преко ноћи, а тек ће да падају кад се сруши ова тренутна кула од карата. Са друге стране једна Кина која је била економски распад система почетком 80.тих сада је убедљиво највећи кредитор на свету, Јапан је 2. Све што је потребно да се деси је да се тренутна расподела светског богатства реструктуира, да Кинези престану да позајмљују паре Америци и она онда више једноставно неће моћи да приушти не само војску и нападе на друге државе него је питање да ли ће имати довољно пара да одржава војску унутар сопствених граница.

Подели на овим сајтовима

идем да спавам и мама да ми прочита бајку о бин ладену како руши солитере :cheesy:

Aко, ако....Али, сутра да препричаш у кратким цртама.  0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Pretpostavljam da i u ovaj deo tog filma verujes. 0102_laugh

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: Помислио сам да ћеш то да напишеш, живота ми мог'.  dada dada dada

Па шта знам, има неких истинитих ствари, дефинитивно....Е сад, има и неких преувеличаних ствари и то је сигурно. prstgore

Нисам још тај део погледао да бих могао да одлучим је ли истина или превара... 0102_laugh 0102_laugh :cheesy:

Подели на овим сајтовима

sto veli MP: red istine, red lazi... 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

...oces li vise shvatiti da nisu ljudi(metaforicno-stoka)

Ne vredjajte stoku nazivajuci je ljudima (pa ni metaforicki)  0102_laugh

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

sto veli MP: red istine, red lazi... 0102_laugh

0102_laugh :cheesy: :cheesy: Taко некако, пријатељу.... 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

...oces li vise shvatiti da nisu ljudi(metaforicno-stoka)

Ne vredjajte stoku nazivajuci je ljudima (pa ni metaforicki)  0102_laugh

oket izvinjavam se, ondak da kazemo bl(j)udi ili (l)judi 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Opet bombardovan Tripoli, 48 mrtvih

U Tripoliju je u noći između subote i nedelje ponovo počelo bombardovanje posle nekoliko sati pauze u akciji zapadne koalicije koju od subote predvode SAD protiv snaga libijskog vođe Moamera Gadafija. Tokom tog, drugog talasa bombardovanja Tripolija, jedan avion je nadleteo i Gadafijevu rezidenciju-kasarnu.

Постављена слика

Američki ratni brodovi raketama gađaju prestonicu Libije

Ta kasarna je u četvrti Bab al-Azizi, na jugu glavnog grada, javio je dopisnik agencije AFP koji je u hotelu kilometar od te kasarne i čuo je nekoliko eksplozija. Za sada nema indicija o pogođenim ciljevima. Čulo se nekoliko jakih detonacija koje bi mogle biti od eksplozija krstarećih raketa.

Po prvom zvaničnom bilansu, 48 ljudi je poginulo a više od 150 povređeno na početku bombardovanja u subotu uveče kada je na Libiju ispaljeno 112 krstarećih raketa.

Po ovlašćenju UN, akcija je pokrenuta radi odbrane civila od Gadafijevih snaga koje se više od mesec dana bore protiv pobunjenika.

Zbog akcije "Odisejeva zora", koju predvode Francuska i SAD, Gadafi je zapretio  napadima na civilne i vojne ciljeve u Mediteranu.

Japan podržao napade saveznika na Libiju

Japanska vlada podržala je savezničke napade na oružane snage libijskog vođe Moamera Gadafija, osudivši libijske vlasti za nastavljeno nasilje nad svojim građanima, javila je japanska agencija Kjodo.

"Japanska vlada podržava zemlje članice Ujedinjenih nacija koje su preduzele mere na osnovu rezolucije 1973 Saveta bezbednosti UN" a u cilju zaštite građana, navedeno je u saopštenju ministarstva spoljnih poslova Japana.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...