мирођија Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Лупила сам ти једну, па ћу наредног сата још једну... па још коју... :cheesy: leleee... ti li si to na sliku? pa, ja sam te zamišljao k'o onu sa starog avatara 4chsmu1 Шта ми фали бре, важно да сам ти захвална... мајкл Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 ево братац! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 pošto si počastvovan sa Kviskićima , red bi bio da svima po jedan vatiš clapc Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 18, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 pošto si počastvovan sa Kviskićima , red bi bio da svima po jedan vatiš clapc vatio sam svima, osim Gazdi. On ih ima dovoljno... clapc . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 tako sam nekada pričao kada sam bio mali clapc Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Dadoh i ja skromni doprinos, ne moraš vraćati zahvalnicu, odužićeš se ti već znaš kako clapc Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 evo ti jedna od mene 4chsmu1 i ti da si otvoriš ovakvu temu, pošto si sad najgora 0102_laugh "prešišao" sam te ! bas sam o tome razmisljala 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Evo Ulični 4chsmu1 4chsmu1 0102_laugh “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 evo ti jedna od mene 4chsmu1 i ti da si otvoriš ovakvu temu, pošto si sad najgora 4chsmu1 "prešišao" sam te ! bas sam o tome razmisljala 4chsmu1 Ставила сам ти сада једну,,,и наставићу, да не буде забуне, ти то и заслужујеш, нисам стигла да стављам на време, након читања твојих постова... 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 evo ti jedna od mene 4chsmu1 i ti da si otvoriš ovakvu temu, pošto si sad najgora 4chsmu1 "prešišao" sam te ! bas sam o tome razmisljala 4chsmu1 Ставила сам ти сада једну,,,и наставићу, да не буде забуне, ти то и заслужујеш, нисам стигла да стављам на време, након читања твојих постова... 0102_laugh Hvala 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 ,,Наше је само оно што дамо другима". Изволи и од мене. 4chsmu1 А пошто иде пролеће, и њему се ваља обрадовати... 0102_laugh "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 П.С. Да пролеће не буде најгоре побринуо сам се својим присуством... 0102_laugh "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 I click it dada тутуруту klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Jane,evo i tebi jedna bendoff Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Кад је већ успут дајте и мени неку.. 4chsmu1 stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука