Ulični Muzičar Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Pa, što ste tak'i? Ja li sam ovde najgori... samo 7 zahvalnica prstgore . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Pa, što ste tak'i? Ja li sam ovde najgori... samo 7 zahvalnica prstgore Evo sada imas 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 evo ti jedna od mene prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 18, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 prstgore Svima koji mi zahvale, uzvratiću s istu meru ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ouk Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Čitao blog odličan je ,talentovan si jako za pisanje . Šteta što to što sviraš ja ne razumem ,inače ne razumem muziku baš najbolje ,ne zameri . Ali mi se još jednom ponavljam jako sviđa blog Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 само због блога ... klinac 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Лупила сам ти једну, па ћу наредног сата још једну... па још коју... klinac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 18, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Čitao blog odličan je ,talentovan si jako za pisanje . Šteta što to što sviraš ja ne razumem ,inače ne razumem muziku baš najbolje ,ne zameri . Ali mi se još jednom ponavljam jako sviđa blog ako je ono sa Youtube, to je staro... ne važi se ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 18, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Лупила сам ти једну, па ћу наредног сата још једну... па још коју... klinac leleee... ti li si to na sliku? pa, ja sam te zamišljao k'o onu sa starog avatara 4chsmu1 . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 18, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 evo ti jedna od mene 4chsmu1 i ti da si otvoriš ovakvu temu, pošto si sad najgora klinac "prešišao" sam te ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 18, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 само због блога ... klinac 4chsmu1 ne pravim pitanje... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 tri si dobio od mene klinac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 18, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 tri si dobio od mene 1405_love klinac bilo je 16 , a sada je 17 ...17-16 = .... 4chsmu1 . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 ajd da ti klepim 18 zahvalnicu , da me ti ne bi klepio , :cheesy: bojim se ovoga мајкл Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 tri si dobio od mene 4chsmu1 мајкл bilo je 16 , a sada je 17 ...17-16 = .... :cheesy: nisi dobro video pgledaj sada malo bolje 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука