Баба Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Ja predlažem brate sorbene da u duhu NOB-a i 8. ofanzive vi preselite odavde iz ovije gusto naseljenih krajeva 5,6 vagona ljudi (sa porodicama i sitnom stokom) na forum verujem. Ima tamo praznih švapskije kuća, neće im biti loše. Da malo živnu i oni pusti krajevi tamo... Предложи то на верујему. Нова тема, ово оно , па да видимо колико сам лојалан овом форуму. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 20, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Да ли је било до сервера или је нешто друго у питању? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Ja predlažem brate sorbene da u duhu NOB-a i 8. ofanzive vi preselite odavde iz ovije gusto naseljenih krajeva 5,6 vagona ljudi (sa porodicama i sitnom stokom) na forum verujem. Ima tamo praznih švapskije kuća, neće im biti loše. Da malo živnu i oni pusti krajevi tamo... Предложи то на верујему. Нова тема, ово оно , па да видимо колико сам лојалан овом форуму. Или може и вако предложите ме тамо за модератора, шта би ми фалило. Тако лепо постанем и на том екомунистичком форуму уредник, ко ће ме после опрати да нисам екомуниста. И онда би био на сва три топ форума (православна , бар како каже христијанство.ру статистика) уредник, ик брате па ђе то има... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Ja predlažem brate sorbene da u duhu NOB-a i 8. ofanzive vi preselite odavde iz ovije gusto naseljenih krajeva 5,6 vagona ljudi (sa porodicama i sitnom stokom) na forum verujem. Ima tamo praznih švapskije kuća, neće im biti loše. Da malo živnu i oni pusti krajevi tamo... Предложи то на верујему. Нова тема, ово оно , па да видимо колико сам лојалан овом форуму. Или може и вако предложите ме тамо за модератора, шта би ми фалило. Тако лепо постанем и на том екомунистичком форуму уредник, ко ће ме после опрати да нисам екомуниста. И онда би био на сва три топ форума (православна , бар како каже христијанство.ру статистика) уредник, ик брате па ђе то има... Pa kolka će ti pemzija bit onda!? 0110_hahaha "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 20, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Шљака ! 4chsmu1 Само да са радошћу констатујем,а да не патетишем,ови малери што су задесили и ЖРУ и Верујем,учинили су да се још више зближимо и ујединимо, и покажемо да је СПЦ вечна,док су јој деца верна... 0110_hahaha :bla: bendoff bendoff Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Ja predlažem brate sorbene da u duhu NOB-a i 8. ofanzive vi preselite odavde iz ovije gusto naseljenih krajeva 5,6 vagona ljudi (sa porodicama i sitnom stokom) na forum verujem. Ima tamo praznih švapskije kuća, neće im biti loše. Da malo živnu i oni pusti krajevi tamo... Предложи то на верујему. Нова тема, ово оно , па да видимо колико сам лојалан овом форуму. Nema tamo nikoga sad u ovo doba, svi spavaju... "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Ja predlažem brate sorbene da u duhu NOB-a i 8. ofanzive vi preselite odavde iz ovije gusto naseljenih krajeva 5,6 vagona ljudi (sa porodicama i sitnom stokom) na forum verujem. Ima tamo praznih švapskije kuća, neće im biti loše. Da malo živnu i oni pusti krajevi tamo... Предложи то на верујему. Нова тема, ово оно , па да видимо колико сам лојалан овом форуму. Или може и вако предложите ме тамо за модератора, шта би ми фалило. Тако лепо постанем и на том екомунистичком форуму уредник, ко ће ме после опрати да нисам екомуниста. И онда би био на сва три топ форума (православна , бар како каже христијанство.ру статистика) уредник, ик брате па ђе то има... Pa kolka će ti pemzija bit onda!? 0110_hahaha Ех, пемзија, па и Вук је имо двије пемзије, једну швабску једну руску ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 Опет нешто зеза форум... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
syd Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 И мени је опет црко. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 сад ради :cheesy: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 Опет нешто зеза форум... Мени кад шаљем поруке, или отварам неке теме . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 Iako nisam aktivna na Verujem ipak mi je drago sto je sada sve ok. Slava Bogu! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 Šta je sad? Грешка у бази података Молим вас покушајте поново. Ако поново видите ову грешку, пријавите грешку администатору. Kako da prijavim? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 нема, има само жру да постоји шалим се наравно ... јел се зна кад ће верујем да профункционише? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 Mogu da se šalju poruke,čet više nije na loading, ali zato nema foruma "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука