Zawisza Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Што , мислиш због фризуре која везе нема са Наташином или ? Čovek ima svoj stav, to mi se sviđa kao i kod Nataše, ima žena stav kao i on : prstgore - Natasa Bekvalac i Sergej Trifunovic u emisiji na MTV-ju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pezza Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 off: Најбоље обожавам оне што се сами смеју својим вицевима on: "Table './verujemr_smf/smf1_messages' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed" Бити хришћанин значи бити аутентичан човек, а Христов... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlaja Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Sad više ne radi ni sajt? Dajte ljudi, pa neće valjda tolika biblioteka da propadne? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 20, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Sad više ne radi ni sajt? Dajte ljudi, pa neće valjda tolika biblioteka da propadne? Види стварно! 1000000001010 Радомире? О чему се ради? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Повратиће се Верујем и биће јачи него пре. Овакве ствари те само ојачају 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 20, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Повратиће се Верујем и биће јачи него пре. Овакве ствари те само ојачају bendoff Дај Боже, само ако имају бекап. Тада само треба боље сајт обезбедити. Ми смо то решили са полицијом 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Повратиће се Верујем и биће јачи него пре. Овакве ствари те само ојачају prstgore Дај Боже, само ако имају бекап. Тада само треба боље сајт обезбедити. Ми смо то решили са полицијом 1000000001010 Оче а јел дошло вријеме да и ми знамо ко нам је срушио сајт? 0304_smile4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 20, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Није дошло, зато што је случај преузела полиција, те да ми не изигравамо Шерлока Холмса. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Повратиће се Верујем и биће јачи него пре. Овакве ствари те само ојачају 0304_smile4 Дај Боже, само ако имају бекап. Тада само треба боље сајт обезбедити. Ми смо то решили са полицијом 1000000001010 Оче Иване, ја се данас враћам на свој матични сајт и Форум гдје сам админом и гдје имам преузети дужности које имам и обавезе које на мене чекају. Пишем вам управо у овом посту како би вам дао подршку јер и ми смо због сличних ствари провели скоро годину дана без сајта. Но, барем сам се дружио овдје с вама што видим да је била одлична идеја, на ово екуменисање с вама, нарочито са Sydom, Аве Србијом, Вуком, Sembercom и Maxvellom ћу памтити у добром цијели живот, хахаха! Стварно ми је било лијепо с вама но сад више нећу имати толико времена као до сада. Чека нас припрема и организација цјелосвјетске конференције интернетових и FB свих славистиичких сајтова, Форума и група. Али вјерујем да ће се наћи времена бар за пар чланака седмично, свега имамо само времена немамо, хахаха! Желим вама и свим админима и модераторима ЖРУ све најбоље у животу од Бога а уредништву Форума Верујем да поврате сајт и Форум и наставе с успјешним мисионарским радом који никада није био потребнији као данас. Можете посјетити наш Форум Slavic Unity, сад смо се настанили на Славопедији, тамо имамо своју нову интернетову адресу, а не ходајте код наших отпадлика које смо екскомуницирали из правовјерног панславизма! Тамо ја имам nick Josip. Добро нам дошли браћо Срби! Ово је наш правовјерни панславистички Форум тамо се учлањујте! http://slavopedia.com/ip/index.php Постоји још један с тим називом Slavic Unity али тај други ми не водимо нити одговарамо за текстове тамо написане а не сматрамо их правовјерним панславизмом ни правим панславистичким. Од њих се ми ограђујемо! Многи стари текстови су исти и код нас и њих јер смо им дали нашу датабазу коју су они злоупотребили тако што се нису хтјели подврћи ауторитету скупштине Форума. Практично су направили пуч, дакле злоупотребили нашу датабазу. Зато тако испада да смо чланови тамо и вамо али ако боље погледате видјеђете да су најмање пола године бојкотовани због тога. Тамо су само наши стари текстови које смо им дали с датабазом у одређене сврхе а они то тако злоупотребили. Но, ко чека тај се дочека! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pezza Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Brate, pa otvori posebnu temu. Ovo je totalni off topic Бити хришћанин значи бити аутентичан човек, а Христов... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Brate, pa otvori posebnu temu. Ovo je totalni off topic Није оф топик јер тамо пишем како смо и ми имали проблема које сад има форум Верујем и како смо ми дуго морали чекати док их нисмо ријешили, скоро годину дана. Не треба сад ради тога отварати посебну цијелу тему, то је само таква порука подршке и поздрав, свеједно сасвим гдје је! Ко чека тај се дочека! (и начека) хехехе! 1000000001010 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Имал неко са верујема ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Cybercop Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Selidba je u toku. Ocekujte nas krajem nedelje. Све вас види свемирска полиција Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Selidba je u toku. Ocekujte nas krajem nedelje. 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Selidba je u toku. Ocekujte nas krajem nedelje. 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука