Jump to content

Traže se fotke!Došlo je vaših 5 minuta!

Оцени ову тему

obi-wan

Препоручена порука

Постављена слика

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 281
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Постављена слика

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Ove fotografije nisu ni prišle Danijelinim, ali slikane su mobilnim telefonom, a ja nisam mogla da ne dam svoj doprinos, pa makar i ne bile izabrane  0212_rolleyes

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Ove fotografije nisu ni prišle Danijelinim, ali slikane su mobilnim telefonom, a ja nisam mogla da ne dam svoj doprinos, pa makar i ne bile izabrane  0212_rolleyes

ta sta pricas  greengrin

ova fotografija je dobra i ostra i uz minimalnu obradu moze biti odlicna.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Samo je šteta što svijeće nisu bile upaljene.

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

E sad malo drugi, od mene je dosta  0212_rolleyes

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Постављена слика

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4

/164538_176868889013068_100000698733145_459428_274325_n.jpg

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Данијела, који ти је ово фото-апарат? Заиста су фотке феноменлане.

Ускоро покрећемо и наш ЖРУ flicr профил где ће се налазити ваши најбољи радови  :cheesy:

Подели на овим сајтовима

uglavnom jedan mali canon idiot.

od skoro sam presla na ozbiljniju masinu pentax k100.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

ЖРУ- место где долазе металци-православци... 0205_whistling

Постављена слика

Одлично! У наставку ће да буде: а одлазе као фенсери и уредно подашишани  klapklap

Нека оче, не мора тако. Из мог личног искуства, познавајући преко моје деце многе младе људе, металци су можда споља  0205_whistling , а изнутра  0205_whistling . Код ових "уредних и ошишаних" углавном обрнуто. Зашто ли је често тако  319.gif .

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Спамујем, спамујем знам...Милева на ком је манастир/цркви овај натпис ? Феноменално.. можда га украдем за неки потпис... 319.gif

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...