Jump to content

Епархија бањалучка

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 hour ago, Dragi рече

Pa otključane su im prostorije za paljenje sveća. Ali oni to ne rade nego pale sveće ispred crkve i žale se na Crkvu i kako je ona politička.

Погледај снимак, тек када су новинари дошли онда су откључали овај дио за паљење свјећа.

Хроничар свакодневнице

Подели на овим сајтовима

Otvorili su. I šta sad? Treba li crkva da bude otvorena 24 sati na dan, pa i na doček nove godine kada se pale i bacaju petarde i rakete itd.? Ono poznato manipulativno da ako sebe ne obesimo onda ne valjamo i nismo dobri? Ili koliko je džamija u Sarajevu bilo otvoreno u to vreme?

Mislim, ja nemam ništa protiv da, barem u većim gradovima, imamo uvek jednu crkvu otvorenu. Međutim, za sad to nije praksa.

A ova akcija mi ipak miriše na politički aktivizam, i ne samo meni, ili desničarima, nego i levičarima. Svi se slažu da je ovo samo agit prop. A što su za svoj agit prop našli crkvu, to im neću oprostiti.

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

• 2 years later...

Banjaluci je za moj pojam potrebna nova velelepa i reprezentativna crkva, sa zlatnim kupolama itd. A znao bih i kome je da je posvetimo: Prvom apostolu koji je propovedao veru Božiju u našim krajevima, naime apostol Tit. Dakle, crkva svetog apostola Tita.

:)

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Dragi рече

Banjaluci je za moj pojam potrebna nova velelepa i reprezentativna crkva, sa zlatnim kupolama itd. A znao bih i kome je da je posvetimo: Prvom apostolu koji je propovedao veru Božiju u našim krajevima, naime apostol Tit. Dakle, crkva svetog apostola Tita.

:)

Имамо већ

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...