Ведран Лепир Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 1 hour ago, Dragi рече Pa otključane su im prostorije za paljenje sveća. Ali oni to ne rade nego pale sveće ispred crkve i žale se na Crkvu i kako je ona politička. Погледај снимак, тек када су новинари дошли онда су откључали овај дио за паљење свјећа. Хроничар свакодневнице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Јануар 1, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2019 Otvorili su. I šta sad? Treba li crkva da bude otvorena 24 sati na dan, pa i na doček nove godine kada se pale i bacaju petarde i rakete itd.? Ono poznato manipulativno da ako sebe ne obesimo onda ne valjamo i nismo dobri? Ili koliko je džamija u Sarajevu bilo otvoreno u to vreme? Mislim, ja nemam ništa protiv da, barem u većim gradovima, imamo uvek jednu crkvu otvorenu. Međutim, za sad to nije praksa. A ova akcija mi ipak miriše na politički aktivizam, i ne samo meni, ili desničarima, nego i levičarima. Svi se slažu da je ovo samo agit prop. A što su za svoj agit prop našli crkvu, to im neću oprostiti. Августин је реаговао/ла на ово 1 Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Јануар 1, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2019 Ide da se žali Hrvatskoj. Pa dobro. Zamislite ovako Srbe u Zagrebu, ili Splitu, Osijeku... https://novi.ba/clanak/227049/i-veceras-majki-ubijenog-davida-zatvorena-vrata-hrama-a-evo-ko-je-sa-strane-posmatra?fbclid=IwAR0HolgZwemmxl_uID3SHZFOVPxr4tnshMAxu2vSmLr6Apv5WPcsHr-FPbA Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Фебруар 14, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2021 Banjaluci je za moj pojam potrebna nova velelepa i reprezentativna crkva, sa zlatnim kupolama itd. A znao bih i kome je da je posvetimo: Prvom apostolu koji je propovedao veru Božiju u našim krajevima, naime apostol Tit. Dakle, crkva svetog apostola Tita. Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 14, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2021 пре 8 минута, Dragi рече Banjaluci je za moj pojam potrebna nova velelepa i reprezentativna crkva, sa zlatnim kupolama itd. A znao bih i kome je da je posvetimo: Prvom apostolu koji je propovedao veru Božiju u našim krajevima, naime apostol Tit. Dakle, crkva svetog apostola Tita. Имамо већ Саборна црква Христа Спаситеља у Бањој Луци — Википедија, слободна енциклопедија SR.M.WIKIPEDIA.ORG Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Фебруар 14, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2021 Znam. Treba još jedna. Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука