Jump to content

На колико сте форума активни чланови?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ja nemam pojma za taj forum.Ima li neki gde su samo muškarci?Mislim muški forum,ali da nisu od onijeh? 1312_womens

Pa na tim "zenskim" forumima se mnogo vise prica, i to mislim na konstruktivne rasprave, o "onom" nego

na tim "muskim". Na muskim forumima se sa time uglavnom sprdaju.

Narvno,žene kad pričaju,onda pričaju i to bez ustručavanja,muški se ili hvale ili se sprdaju kao što ti reče.Moraću da luknem na taj forum,a ako ima neko link čisto da mi olakša. womens
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Одговори 76
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Jao,roze forum  womens

Pravi ženski...ček da vidim šta se tamo radi  1312_womens

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Ja nemam pojma za taj forum.Ima li neki gde su samo muškarci?Mislim muški forum,ali da nisu od onijeh? 1312_womens

Pa na tim "zenskim" forumima se mnogo vise prica, i to mislim na konstruktivne rasprave, o "onom" nego

Narvno,žene kad pričaju,onda pričaju i to bez ustručavanja,muški se ili hvale ili se sprdaju kao što ti reče.Moraću da luknem na taj forum,a ako ima neko link čisto da mi olakša. 0405_feel

Ako te zanima religija, ideš na riznicu mudrosti. Ako te zanimaju kreme za lice, antiridi, maskare i ostalo, ideš na teme o negi i lepoti. El sam ti pomogla? womens

Подели на овим сајтовима

Ja nemam pojma za taj forum.Ima li neki gde su samo muškarci?Mislim muški forum,ali da nisu od onijeh? womens

Narvno,žene kad pričaju,onda pričaju i to bez ustručavanja,muški se ili hvale ili se sprdaju kao što ti reče.Moraću da luknem na taj forum,a ako ima neko link čisto da mi olakša. 0442_feel

Ako te zanima religija, ideš na riznicu mudrosti. Ako te zanimaju kreme za lice, antiridi, maskare i ostalo, ideš na teme o negi i lepoti. El sam ti pomogla? 0405_feel

bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee Sad ču da se registrujem  1312_womens

I da malo pišem  bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

Ja nemam pojma za taj forum.Ima li neki gde su samo muškarci?Mislim muški forum,ali da nisu od onijeh? womens

Narvno,žene kad pričaju,onda pričaju i to bez ustručavanja,muški se ili hvale ili se sprdaju kao što ti reče.Moraću da luknem na taj forum,a ako ima neko link čisto da mi olakša. 0442_feel

Ako te zanima religija, ideš na riznicu mudrosti. Ako te zanimaju kreme za lice, antiridi, maskare i ostalo, ideš na teme o negi i lepoti. El sam ti pomogla? 0405_feel

bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee Sad ču da se registrujem  1312_womens

I da malo pišem  bliss jeeee

Javi nam na p.p. koji ti je nick tamo pa da ti se javnemo. bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

Eee zene/devojke da vam dam jedan inside info. Ovakve teme se redovno iscitavaju u muskim

krugovima tako da se nemojte cuditi ako nekad cujete svoje misli u muskom glasnom obliku. 0442_feel 0405_feel

http://www.ana.rs/forum/viewtopic.php?t=1585

Ali pitanje je dobro.Da li je to normalno?

Ne mogu da se otmem utisku da traži potvrdu da je to u redu  1312_womens womens

Ženeeeee

Подели на овим сајтовима

Ne mogu da se otmem utisku da traži potvrdu da je to u redu  :bla: 0102_laugh

Ženeeeee

Trazi nekog slicnog da bi joj pao kamen sa srca  :cheesy:

Zdravo Sanjuska  1000000001010

Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни!

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Eee zene/devojke da vam dam jedan inside info. Ovakve teme se redovno iscitavaju u muskim

krugovima tako da se nemojte cuditi ako nekad cujete svoje misli u muskom glasnom obliku. 4chsmu1 4chsmu1

http://www.ana.rs/forum/viewtopic.php?t=1585

Ali pitanje je dobro.Da li je to normalno?

Ne mogu da se otmem utisku da traži potvrdu da je to u redu  0442_feel bendoff

Ženeeeee

исто је то тако и код мушкараца, само се другачије манифестује  joooj
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...