Гости Guest Izida Написано Септембар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 20, 2009 Cita li ko jos uvek stripove?Inesite ovde svoje misljenje o istim.A mogli bi i poneki da preporucite. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2009 Jedino njih i citam, ako nista drugo odmore me od svakodnevnice 8084.gif Veliki je greh sto danasnje generaciije ner citaju stripove, vec bulje 12h u komp Иринеј је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Септембар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 20, 2009 Vala da znas!Ja sam nekada mnogo volela one sa Hogarom i Diznijevim junacima.Uvek ih je bilo u "Politikinom Zabavniku". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2009 Vala da znas!Ja sam nekada mnogo volela one sa Hogarom i Diznijevim junacima.Uvek ih je bilo u "Politikinom Zabavniku".Hogar je i dalje ziv, kao i zabavnik.Evo linkhttp://www.politikin-zabavnik.co.yu/pz/index.php Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Септембар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 20, 2009 Hvala!Znam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2009 Malo o stripovima http://www.stripovi.com/ Jeadn od omiljenih likova 0205_whistling 0110_hahaha 0110_hahaha Изногуд (француски изговор енглеске фразе He's no good (у преводу: он је лош, неваљао) са муклим почетним "H") је лик из француског хумористичког стрипа сценаристе Ренеа Гошинија - творца Астерикса - и цртача Жана Табарија. Стрип је преведен на многе светске језике, укључујући и српски. Радња стрипа је смештена у Багдад у којем је Изногуд велики везир калифа Харуна ел Пусаха (у српском преводу Харуна ел Прашида и једини му је циљ да некако елиминише/уништи калифа не би ли заузео његово место што изражава фразом „Хоћу да постанем калиф наместо калифа!“. Изногуду у његовим мрачним плановима увек помаже верни и приглупи слуга Дилат Ларат (у српском преводу Дил-ел-тант). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2009 Online citanje,Marty misterija, Zagor,Konan,Alan Ford, Asterix, Dylan Dog 0205_whistling http://www.stripoteka.com/ Иринеј је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Септембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2009 И данас читам Загора још увек и купујем стрипове, а некада поред њега су ми били омиљени Дилан Дог и Мистер Но... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2009 ? ????? ????? ?????? ??? ???? ? ??????? ????????, ? ?????? ????? ???? ?? ?? ???? ??????? ????? ??? ? ?????? ??...O zagoru smo postavili ovde...https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,678.60.html Slazem se sa tobom povodom izbora junaka, dodao bih samo Alana Forda 0202_238 klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Септембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2009 Читао сам стрипове али највише Алан Форда сада их више не читам, немам времена. Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Септембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2009 ? ????? ????? ?????? ??? ???? ? ??????? ????????, ? ?????? ????? ???? ?? ?? ???? ??????? ????? ??? ? ?????? ??...O zagoru smo postavili ovde...https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,678.60.html Slazem se sa tobom povodom izbora junaka, dodao bih samo Alana Forda 0202_238 klapklap ?? ?? ??????? ?????, ???? ?? ????? ?? ??????... klapklap (????? ??, ? ?????? ??? ?? ?????????, ? ?? ?? ?? ????? ?? ?? ????...) "ako kaniš pobijediti ne smiješ izgubiti" ... ?????? ??????... klapklap ? ?????? ???????? ?????? ???? ????? ??? ????????... ?? ?????? ??????? ???? ????? ????????? ? ????? ???????? ?????... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2009 "ako kaniš pobijediti ne smiješ izgubiti" ... ?????? ??????... klapklap 0202_238 klapklap klapklapIma tu svakavih mudrolija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Септембар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 20, 2009 Jedino njih i citam, ako nista drugo odmore me od svakodnevnice 0202_238 Veliki je greh sto danasnje generaciije ner citaju stripove, vec bulje 12h u komp ????, ?? ?? ??? ???? ???? ?? ?? ????? ?? ?????? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Септембар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 20, 2009 Заборавили сте Астерикса да споменете. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2009 Jedino njih i citam, ako nista drugo odmore me od svakodnevnice dada Veliki je greh sto danasnje generaciije ner citaju stripove, vec bulje 12h u komp ????, ?? ?? ??? ???? ???? ?? ?? ????? ?? ?????? ?????. Niko nije savrsen 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука