Милан Меденица :) Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 јао животе, што није своје бисере објавио :cheesy: :group111: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 Балкански шпијун је мало дете за њих!!! 4chsmu1 greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 4chsmu1 0203_cool 0110_hahaha Oče, ja sam prije izvjesnog vremena "opomenuta" da se navodno čuvam jer su mi većina prijatelja na fb "novotarci" al' sam se uplašila greengrin :krstix: Мене још нико није опомену у том смислу, вероватно зато што за мене још увек има наде... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 4, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Артемијеве присталице у свом очајном покушају да заведу још по коју неутврђену душу у своју секту, наново крећу са прављењем спискова људи, где показују измишљене биографије са подмуклим коментарима, постављајући и слике људи који су чланови форума Живе Речи Утехе, што у њиховој извитопереној свести (мислим на анонимне админе) при самом помену са СПЦ, на наш форум и све остало што се тиче Цркве изазива патолошку мржњу: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150155911626606.290760.93589526605 Коментари све говоре. У својој безумности, пошто немају више чиме да се баве већ да као мантру врте једне те исте видео клипове, једне те исте прозивке... чине и очајничке потезе измишљајући неке имагинарне чланове ЖРУ форума ( а вероватно мислећи на оне који се не слажу са њиховим расколничким доловањем) који пишу некакве поруке о смрти њихових појединих присталица: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150175470601606.306287.93589526605 Пошто лажни никови постављају лажне пароле за сулуде и доконе фејсбукчије који ће то ширити својим умишљеним и измишљеним пријатељима, ово је нормалан след догађаја. То показује шта им је на срцу- лаж, пакост, обмана, што и јесте показатељ губљења благодати и хватање на буку. То још показује ко жели да неко страда и умре (ваљда зарад неких виших идеала, чега ли већ...). Ни једног тренутка нико није повео ово питање на форуму, нити је то некоме на крај памети да се бави оваквим небулозама. Но, то њима не смета да изазивају мржњу, веровано им се јавило неко чудо и виђење па су дошли до закључка да је то неко са ЖРУ-а. Јадно. Сваком ко има имало здраве логике је јасно ко стоји иза свега овога. Зато им смета ЖРУ, но шта можемо... када већ прете да ће да налупају људе који овде пишу, препоручујем их да налупају тепихе јер почела је сезона пролећног спремања. Заиста немам жеље да се њима бавим, али не могу да дозволим да се слике људи који су на форуму, а нису ни у Администрацији већ су само форумски активни на овај начин јавно изругују и натај начин чине кривични прекршај, који сами артемити добро знају те зато админи њихове фејсбук странице крију своје податке као змија ноге. Све сами исповедници православља...анонимни, заваљени у компјутерску фотељу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Заиста ми је мука више од њих,била сам и заборавила да постоје,кад освану моја слика уз ''пригодне'' коментаре. facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 4, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Заиста ми је мука више од њих,била сам и заборавила да постоје,кад освану моја слика уз ''пригодне'' коментаре. 0102_laugh Заиста је невероватно шта ови људи себи дозвољавају. Но, нека их. Нека раде своју радњу. Немам ја намеру да се "борим" са њима, а верујем да нико овде то и не жели. Нека пишу шта хоће, наше је само да скренемо људима пажњу да знају о коме се ради. Ово је заиста ствар за истражне органе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 4, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Заиста ми је мука више од њих,била сам и заборавила да постоје,кад освану моја слика уз ''пригодне'' коментаре. vala baš 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 У последњих пет година, од када сам почео да активно пишем по форумима (прво на Верујем, па онда и овде) упознао сам јако много људи које сам на тим форумима сретао. За неке од њих могу (с поносом) да кажем да су ми постали и пријатељи, а неке се надам да ћу упознати... Једини које до сада никада нисам ни видео ни упознао су образовци, артемити и други секташи који су ми претили да ће да ме бију... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Није ми јасно зашто би неко тукао свог неистомишљеника. Ако је уверен да је то што ради истина, чему потреба да мишљење свог неистомишљеника сузбија насиљем. Истина ће победити. Ако ја верујем да је оно што радим истина треба да сам миран, спокојан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 5, 2011 Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 ови генијалци оће да ме посвете greengrin 4chsmu1 е greengrin само лепе вести ових дана greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 5, 2011 Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 Да није оног Јагодинског пива можда би те и посветили. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 5, 2011 Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 Да није оног Јагодинског пива можда би те и посветили. е још и ти да ме ражалостиш да си постао верометар greengrin greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 5, 2011 Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=11179.msg431574#msg431574 date=1304560043] Да није оног Јагодинског пива можда би те и посветили. е још и ти да ме ражалостиш да си постао верометар greengrin greengrin greengrin Пусти сад веромерење, ајмо на по још једно, ти и ја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 5, 2011 Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 batinama i nasiljem prete samo nemocni slabici i kukavice uostalom ko preti, samo sebi steti, kako sejes tako ces i znjati, al te pameti treba imati! ja sad smislio pesmicu greengrin Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 5, 2011 Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 batinama i nasiljem prete samo nemocni slabici i kukavice uostalom ko preti, samo sebi steti, kako sejes tako ces i znjati, al te pameti treba imati! ja sad smislio pesmicu greengrin greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука