Jump to content

Test zaglupljivanja

Оцени ову тему

Aquilius Cratus

Препоручена порука

Наравно да постоје новије и модерније технике! Постоје и соларне ћелије које су веома ефикасне и које могу да замене фосилна горива, те смање загађење. Постоји само један мали проблем. Толико су јефтине да су исплативе само, рецимо, на сателитима.

Проблем прозводње хране данас је врло комплексан и мултидисциплинаран (наука, економија, политика...). А обично свако гледа на проблем из своје бранше и нуди решење које је за остале бранше у домену научне фантастике.

Aли не бринем се, све ће то републиканци да реше на свој стандардни начин...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 58
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Problem je i u pogresnoj raspodeli hrane u svetu, posto je ljudima potrebno mnogo manje kalorija nego sto se misli, da bi covek normalno funkcionisao potrebno je vrlo malo( tri obilna obroka je previse), razvoj tehnologije je doprineo tome da se ljudi ne trose mnogo, zbog toga ii gojaznosti itd.. resenje bi bilo ravnomernija raspodela, ali to je nazalost utopija.

Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava...

Подели на овим сајтовима

Smrtnost od gripa (u Srbiji ili u čitavom svetu) je manja od smrtnosti u saobraćajnim nesrećama.

Ovo sam nasao, mozda sam nesto pogresno protumacio.

Smrtnost muskaraca u Italiji 2007 god

Influenza - 142

Transporti  4.669

http://giorgiobertin.wordpress.com/2010/01/30/istat-le-cause-di-morte-in-italia/

Pa klik na Tavole (zip)

Nece biti.

According to the World Health Organization: "Every 1000000001010, tens of millions of people get the flu. Most are only ill and out of work for a week, yet the elderly are at a higher risk of death from the illness. We know the worldwide death toll exceeds a few hundred thousand people a year, but even in developed countries the numbers are uncertain, because medical authorities don't usually verify who actually died of influenza and who died of a flu-like illness

http://en.wikipedia.org/wiki/Influenza

Citat iz Wikipedie:

"Anche se l'incidenza del virus può variare molto, ogni anno, circa 36000 decessi e più di 200 000 ospedalizzazioni sono da collegare, negli Stati Uniti, all'influenza"

"svake godine oko 36000 smrtnih slucajeva i vise od 200 000 hospitalizovanih su su povezani u USA sa gripom"

Zna li neko koliko ljudi nastrada u USA godisnje? U italiji oko 7000 ljudi strada u saobracajnim nesrecama.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Zanimljivo bi bilo znati koliko obradive zemlje ima na zemlji i koliko treba po osobi obradivih povrsina. Zna li neko te podatke?

Ma to sve zavisi i od prosecnog prinosa na tom zemljistu... kapiram da ce ove vremenske nepogode i promene klime doprineti da godisnje sve vise zemlje bude neupotrebljivo za obradu. Nego mozda je resenje na drugoj strani( posto se meni cini da sto se vise hrane proizvede nece biti vise za sirosmase nego vise za gojazne), zasto covek voli da jede i kada je debeo i kada mu ne treba? jel stvar u nekim genima ili u grehu  1000000001010  4chsmu1

Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava...

Подели на овим сајтовима

Само да кажем аквилију да сам се шалио да је пола тачно..једино нисам сигуран за људе на месецу!Јел имаш неки контрашки одговор?

Imam ja. Danas pomocu filmskog snimka i spektralne analize pozadine ili nesto slicno tome moze da se utvrdi gde je sniman film. Na taj nacin su na primer utvrdili gde se nalazio Bin Laden (Tora Bora) i ubili su od bombardovanja taj deo Afganistana. Tako da bi danas bilo moguce pomocu filma utvrditi gde je sniman taj film sa Meseca. Medjutim na volseban nacin NASA je zaturila negde taj film. Ne mogu da ga nadju. Malo neobicno....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Само да кажем аквилију да сам се шалио да је пола тачно..једино нисам сигуран за људе на месецу!Јел имаш неки контрашки одговор?

Imam ja. Danas pomocu filmskog snimka i spektralne analize pozadine ili nesto slicno tome moze da se utvrdi gde je sniman film. Na taj nacin su na primer utvrdili gde se nalazio Bin Laden (Tora Bora) i ubili su od bombardovanja taj deo Afganistana. Tako da bi danas bilo moguce pomocu filma utvrditi gde je sniman taj film sa Meseca. Medjutim na volseban nacin NASA je zaturila negde taj film. Ne mogu da ga nadju. Malo neobicno....

На јутјубу је неко поставио 5 дела о томе како је намештено.

Подели на овим сајтовима

Drago mi je sto to cujem.

Kontraski odgovor na sta?

Подели на овим сајтовима

A sto ne kazes. njamnjam Pa evo dokaz za to zaturivanje. Evo tacno snimak kako "zaturaju dokaz".

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...