dusha Написано Август 18, 2011 Пријави Подели Написано Август 18, 2011 klapklap за све facenew22222222 Ajd, sad, pa, kako da ih covek ne voli...? Cuj ti nju, medjutim, ono... ''Vaznija je dobra klopa...'' Nastjo, cekam te u Kolu S zru i kod Moa, na vruc somun i pastetu od krompira i senfa... :group111: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 18, 2011 Пријави Подели Написано Август 18, 2011 Važi Dušo naći ćemo se tamo,sa zadovoljstvom samo malo kasnije.I nemoj senf da zaboraviš :group111: 0110_hahaha 1000000001010 Za VSi-ja ne znam,treba prvo da pita ženE za dozvolu,a nadam se da će da dobije 1312_womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='bangin' /> Цитат Какво изненађење bangin :group111: Моји омиљени форумаши, које сам и лично упознала и за које имам само речи хвале ! ВолЕм вас !!! 0110_hahaha 1000000001010 1312_womens “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 18, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 18, 2011 Pompezan uvod??? catfight Ma ti sebe ne poznaješ dovoljno, ja sam ovo skratila, reko biće neadekvatno ako napišem sve što sam mislila Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 10, 2011 Помаже Бог и добро вече браћо и сестре! Је ли љету крај? Постоје ствари које се убрајају у љетне, али их се не одричемо ни зими, попут сладоледа. Због тога вам поклањам пред сами крај овог љета један освјежавајући двоћошак, прави љетни, а зашто - па видјећете сами. Она је слатка, њен ник изазива само позитивне емоције, мене лично враћа у дјетињство, а мирише тако добро, она је слатка, сталожена, мила. Он је оно што би могли да назовемо заштитним знаком или логом овог форума, један од ријетких који има тему само њему у част, добрица без премца, прави брат, стрпљив, смирен, и увијек расположен. Они су М&М Малина & Мартирије!!! А ја сам их питала слиједеће: 1. Ја кад сам дошла на ЖРУ са проблемом и због љубави једног нашег брата одавде који ме никад није видио, остала сам вјерна овом порталу (успут Жељка ), да ли ти имаш неког члана који је својим ставовима, својим односом допринио томе да останеш овдје или је просто било у питању нешто друго и шта ако није тајна? Малина: На жру сам у почетку долазила као гост, да би научила нешто, пошто сам још увек почетник у вери. Тада сам пролазила кроз тежак период и оно што ме је привукло да се региструјем је љубав коју сам осетила на овом форуму. Људи се овде радују туђој срећи, тугују заједно и теше једни друге. На једној теми сам писала како сам дуго без посла и како ми је тешко, после тога ми је Глориа послала поруку, у којој ми даје до знања да нисам сама и пружа ми подршку. Када сам се најзад запослила, послала сам поруку онима са којима сам се највише зближила (Анастасији, Александриди, Глорији и теби) и све сте се јако обрадовале. Сигурна сам да би о остали тако реаговали да сам на некој теми то написала и поделила своју радост са свима. Мартирије: За Свети Јаков а касније Поуке - ЖРУ, сазнао сам захваљујући Оцу и мом другу Ивану. Више пута ме је позивао да будем члан форума али из разних околности нисам могао пре, тек од прошле године 6.јуна када сам званично постао члан. Искрен да будем нисам био заинтересован за овакав вид комуникације али ето после силних позива (ма удавио ме човек бабе ми :0104cheesy:) напокон сам се овде уселио и за сада ми заиста фино. Нисам се надао да ћу оволико дуго остати, нисам имао представу како је на форуму јер раније нисам нигде био али захваљујући свима али заиста свима вама ево ме и дан данас ту као да смо једна породица – нереално рећи али као да ми ово друга кућа хехехе... Не бих могао никога да издвојим, више вас је на мене утицало да овде останем и заиста је тако, јер ако бих сада све навео - списак би био солидно велик, само када бих навео чланове женског рода, био бих као ЖРУ султан Хусеин, али када је већ такво питање, издвојио бих само о.Ивана, најпре сам Богу захвалан па њему на свему. Наравно, захвалан сам свима вама и надам се да ми нећете замерити што сам навео само нашег Оца. 2. Зашто мислиш да је Православна вјера једина исправна (ако уопште тако мислиш)? Малина: За мене је бити Православни Хришћанин нешто најлепше. Најједноставнији одговор који могу да ти дам је да моје срце тако осећа. Љубав коју Господ има за све нас и жртва коју је поднео зарад нашег спасења су већ довољан разлог. Осећај који имам док сам на Литургији је за мене довољан разлог да знам да сам на правом месту. Тешко питање си ми поставила, иако је за мене моја вера најлепша, то ипак не значи да мислим да је једина исправна. Мартирије:Као мали интересовало ме баш за ово питање, како смо постали Православни или ко нам дао то име да смо православни?! Некако сам био схватања и на тај начин себи сам дао одговор, да нам то неко други дао тај назив или епитет Православан – Прави, ваљда због грешака које се у хришћанству дешавале. Тако сам размишљао као мали а сада бих само рекоа Христос је једина Истина, Пут и Живот коме треба ходити и то је заправо православље, да прослављамо Господа онако као нам је у наслеђу оставио. 3. Који од твојих ставова су овдје највише оспоравани? И зашто? Малина:Облачење жена у Цркви, увек актуелна тема. 4chsmu1 Не сматрам да ће нам гардероба донети спасење, има много битнијих ствари. Кад сам пре 6 година хтела први пут да се исповедам и причестим за Васкрс, дан раније ми је другарица рекла да ме црквењак неће пустити у Цркву ако нисам у сукњи. Нисам никад носила сукње, нисам имала пара да је купим, а и да сам имала продавнице су биле затворене, а све другарице су крупније од мене, па нисам могла ни да позајмим и ја нисам отишла у Цркву. На једној теми сам на основу тог искуства поставила питање шта ако нека жена нема сукњу и не може да је приушти, па сам критикована због тога. Лично мислим да сви ми прво треба да погледамо себе и своје грешке, па тек онда помислимо да ли имамо право да судимо другима. Кад би сви тако радили, толико би били заокупљени исправљањем својих грешака, да не би ни стигли да обратимо пажњу на друге. Мартирије:Неких озбиљнијих проблема није било, једино ако је било нешто „оспоравано“ а то је што блебећем у бескорисним темема хехехехе... А шта да радим кад сам таки и поред тога што нешто лепо прчитам и ново сазнам, волим да се дружим и надам се да нисам никога увредио на овај или онај начин. 4. Да си писац - хипотетички говорено - написао/ла би књигу о... Малина: Способности човека да се носи са поразима, да из лоших искустава извуче оно најбоље и својом снагом и трудом поново стане на ноге. Мартирије:... статистици целе Васељене, наравно са историјом - прошлост , садашњости и будућности.Знам да ће неко рећи да бројка или цифра нечега није битна, наравно али сматрам да код нас то фал , да се неко о томе брине и прати.Гледано да се статистика нон-стоп мења, вероватно бих често књиге и пискарао. 5. Твоје путовање из снова... Малина: Немам неко одређено место, волела бих да одем на неко острво и по цео дан будем сама на плажи, да се мало одморим. Мартирије:... волим да путујем, да обилазим сва света места, нака сам већ обишао и жеља ми је а даће Бог, да посетим Света места где је Господ ходио. Обишао сам више места Западне Европе, али Света Гора ми за сада бр.1 као пут из снова. 6. Твоја прва љубав била је попут... Малина: Сна. На жалост, буђење ме је вратило у реалан свет. Мартирије: Као шпанска сапуница :0104cheesy: 7. Сањао сам ноћас да... (а може и сан од прекјуче Малина: Увек сањам да путујем негде, мада, не стигнем баш увек на одредиште. :rolleyes: Мартирије:... сам у гомили силних папира и заиста ми данас такав дан био хе.Цели дан сам нешто пискарао, а еве и ово исто говори (натера ме ова госпоја Милева и немам куд, ћути и пиши) али брзо прође и тај сан, сад ми остало да се питам какву ћу ноћас караконџулу сањати, јоооооооооооој мени... 8. Да можеш да вратиш вријеме шта би урадио/ла? Малина: Пажљивије бих бирала неке пријатеље. Мартирије: Кад бих време вратио, можда бих гледао да најпре себе променим у нечему па тек све остало. Мислим да пре свега треба од себе кренути, нешто променити или изменити. 9. Чега се плашиш? Малина: Могућности да се људима које волим деси нешто лоше. Мартирије:Ако бих рекао, не плашим се ничега – смешно би звучало. Од светских и животних мука се заиста не плажим, као и од окружења. Треба препустити Богу и нема потребе за страхом.Једини страх је у мени – какав ћу одговор дати на суду Божијем! 10. О хомосексуалцима мислим да су... Малина: Збуњени. Мартирије:... људи, лица Божија, „наша браћа и сестре. Без обзира на грех, јер ми, као што је речено, можемо и морамо одбацивати грех, али не и грешника, јер је наш задатак гледати човека онаквим као треба да буде и какав он може бити.“ Епископ захумско-херцеговачки Григорије 11. Највећи проблем данашњице лежи у ... Малина: Недостатку саосећања. Мислим да смо постали доста отуђени и незаинтересовани за људе око нас. Мартирије:... слабој вери, љубави, разумевању, слози, смирењу, стрпљењу, пуно тога нам шкрипи и не само код нас, већ у читавом свету - завладала је велика духовна криза. Данас је тешко бити Човек. 12. Данас су дјеца ... а прије су била... Малина:Мислим да су деца пре била безбрижнија. Моја тетка има школу страних језика и каже да се у задње време често дешава да неко дете одустане, јер му је неко од родитеља остао без посла. Каже да сад кад неко дете не дође на час, остала деца питају “Ко је остао без посла?” Мартирије:... мали акрепи а пре су били акрепчићи Слава Богу да их имамо, али на велику жалост данашњи родитељи из разних разлога све мање посвећују време својој деци. То видим на послу каква су дечица а и преко медија чујемо што шта али непреузима се никаква мера. 13. Особа коју одаберем да ми буде супруг/а мора да буде... Малина: Јака личност. Не волим оне који стално кукају и од других очекују да им реше проблеме. Треба да буде способан и свестан тога да је живот стална борба, да уме да се носи са проблемима. Мартирије:... хм ,нисам баш о томе размишљао, гледано по позиву од Бога што ми дато, можда бих неку која је кренула истим путем као и ја али и не мора, за сада у мени нема такве ставке ( да жена мора да буде то и то ), тако да ми овај одговор остао можда мало шкрт хехехе... 14. Шта цијениш код саговорника/це? Малина:Харизму. Има способност да каже праву ствар, да подигне расположење, да утеши, волим што никог не вређа и још много тога. Мартирије:Саговорница је фина, мила и слатка, волим све врсте воћа дал Малину, Купину или Јагодицу Бобицу, исто бих то написао, само нека таква остане фина и слатка Биће ми драго када је будем упознао. 15. Шта му/јој замјераш? Малина:Што га нема већ неко време на разбибризи. Мартирије:Био бих велики грешник ако би имао шта замерити... 16. Шта би му/јој поручио/ла? Малина: Да остане такав. Мартирије: Да је овде што чешћа и да што дуже остане са нама. 17. Драме или трилери? Малина: Ни једно. Мартирије: Подједнако, све зависи шта гледам, накада више трилере а некада драме. 18. Шампите или кремпите? Малина: Кремпите. Мартирије:ммммммммммммммм где наће ово питање, баш знаш шта треба да питаш и кога да питаш више кремпите иначе волим све што је чоколадно мммммммммм... 19. Чоколада или бомбоне? Малина: Чоколада. Мартирије:Еве одговора у предходном питањцету – чоколаде ммммммммм... , доста више Милева сас та слаткаста питања :0104cheesy: 20.Питање за екс Милеву. Малина:Читам твоје постове, јако си смирена и рационална, не кривиш друге ни за шта, а опет стално гледаш да исправиш себе. Како успеваш све то? Мартирије:Где се налази радио станица „Милева“ и шта највише воли (волиш) да пушћа за уши? Еј , дај неки рецепт за слаткасти чоколадни слаткиш :0104cheesy: Пуно вас воли и љуби ваш Марти – Слађан. Ето драги моји, зар нису попут сладоледа? Малина то што се ја чиним на форуму смиреном, уопште не значи да сам таква, немам и ја селе смирења уопште на жалост. Трудим се да сабијем у себи оно што је лоше па због тога можда тако изгледа, трудим се да не осудим човјека него гријех, е сад некад пође за руком некад и не. Али једно ти могу рећи, откад сам на ЖРУ и у Цркви много сам трпељивија него прије. А то је све Божијом заслугом, нема ту селе ничега мога. Марти - радио Милева се налази на једној тајној локацији коју не познају ни ЦИА, КГБ, БИА, ФБИ нити ико други. Знаш мора да остане тајна, знаш како је непријатељи су стално за петама :0104cheesy: . Своје уши волим да обрадујем квалитетном музиком, у задње вријеме најчешће духовни садржај, али музика моје младости је рок и томе остајем вјерна до краја 4chsmu1 . Рецепат за чоколадни слаткиш? Хм, сутра се пости, ништа од тога sHa_sarcasticlol Били су то слатки М&М, напокон у дуету. Надам се да вам се њихово извођење допало, а ја сам пристрасна јер их баш волим, па нећу да коментаришем. Воли вас и љуби ваша Зорица. До слиједећег двоћошка свако добро. Александрида је реаговао/ла на ово 1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Септембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2011 Ovo se zove BINGO za svo troje likefaceeeeeeee Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Септембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2011 Ijaoooooooo Mart Husein i Malinica :cheesy2: bliss jeeee Mart i španska serija.Mnogo vas volim,svo troje i intervju me je baš zabavio i oraspoložio.Malina pošto te ne viđam nešto često ovde za tebe VELIKI pozdrav.Nedostaješ . “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Септембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2011 Odlican dvocosak kao i uvek http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Септембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2011 Веома лепо урађено са имеративом да се саговорници представе у најлепшем светлу. Што је свакако хришћански али не и за шире читатељство. Уколико моја мила сеја жели много већу читаност и славу, нека пита нека оштра питања и нека наводи саговорнике да се свађају. Нек убаци коску и као случајно је чула да је овај саговорник за другога рекао то и то... ма шта ћеш лакше него посвађати два хришћана.... наравно она ове савете неће прихватити па из зато овде и пишем. Да се види како је она добра. Волим те секо. Само напред. Предлажем ти за следећег саговорника о.Ивана и сестрицу Ољицу. Или Ољицу и нашег бату а твог зему Владанка. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2011 sjajni ste m and m... a ova mileva je nezaustavljiva... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 10, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 10, 2011 Одлично урађено, свака част нашем драгом уређивачу и модератору Зоки, а највише похвале Слађану и Малини. Ваш двоћошак је отишао на мој блогослов : https://www.pouke.org/forum/blog/6/entry-108-from-жру-двоћошак/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 10, 2011 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 ti si Vlado neprevaziđen, treba da pogledam kako to rade žute novine jel? Ma prosto ovaj čovjek ima takav smisao za humor da je to nevjerovatno. Ko zna kad mi čitanost opadne, i kad budem prosila za hljeb...maybe... zasad će biti ovako Hvala na prijedlogu, svakako ću ga razmotriti. 170fs799081 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Септембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2011 Bravo za sve :group111: mnogo ste mi dragi sve troje 0442_feel kolo2 "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Септембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2011 animal-smiley-075 Хоћемо Ољицу у двоуглу. ХОЋЕМО ОЉИЦУ!!! ХОЋЕМО ОЉИЦУ!!! aman Узгред, где је наша душица Оља. Нема је нешто... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 10, 2011 Mocarte brate kakva je ovo moćna stvar :291291291: :291291291: :291291291: predivno. Hvala. :group111: :group111: w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2011 Mocarte brate kakva je ovo moćna stvar :291291291: :291291291: :291291291: predivno. Hvala. :group111: da,super su :group111: Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука