dusha Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Lepo. .gif' class='bbc_emoticon' alt=':(' /> Kao da sam vas ja vaspitavala... .gif' class='bbc_emoticon' alt=':(' /> Evo vam jedna stara pesma, kao muzička podloga: Tri neveste tikve brale, joj, joj, joj....tikve brale, joj. 0110_hahaha .mislise. Gde su brale, tu zaspale, joj, joj, joj...tu zaspale, joj. smej.gif smej.gif prstgore Milevo, dobro obavljeno. idea Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 idea :( 0110_hahaha лепо и занимљиво Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Шта рећи... као и увек сјајан посао. Једна од надражих тема на форуму, редовно је пратим и ширим даље idea Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Шта рећи... као и увек сјајан посао. Једна од надражих тема на форуму, редовно је пратим и ширим даље 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Divno 0102_laugh , sve tri 0102_laugh.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> 0102_laugh.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> prstgore ste divne i inače volim da vas srećem po temama 0110_hahaha . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh prstgore 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh zato smo tu NinaD omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Uvijek mi je zadovoljstvo victory78 raditi za vas. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Milevče očekujem uskoro "Dvougao" sa Njegovom Svetosti Patrijarhom Irinejom i sa Pontifex Maximusom Benediktom XVI. (pa makar bio i izmišljen) Ako bude valjao, možeš posle i na "Dvouglove" Tito-Sloba, Karađorđe-Miloš O., Murat-Obilić.... Super si.. victory78 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 7896634 0110_hahaha sjajna ideja, nudim ti saradnju - može? womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='7896634' /> Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Pa sekice, da si me pitala da održim predavanje o eklisiološkoj svesti juče, danas ili sutra; o monetarnom udaru na američki dolar; ili o poetici američkog filma 30'tih godina prošlog veka... to bi moglo. Ali da lažem i mažem to ne umem Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 A ja kao umijem? dada Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Only for Milevu.... dada ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 facenew22222222 0110_hahaha Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 vs. evo nakon pauze i ispale od strane jednog člana-ponovo smo tu-samo zbog sebe-jer nam vi niste bitni u levom uglu... čovek koji je pomerio granice morbidnih klipova i dao nov,kreativan pristup istima.... mračnjak A u desnom uglu,makedonsko momče,kajakaška dika i žru posterski gigant,dečko za kojim uzdiše sva ženska i polovina muške čeljadi 4chsmu1 na forumu jovan swarowski... pitali smo ih (krajnje formalno i uštogljeno) sledeća pitanja a evo šta nam oni rekoše- Kako bi u 3 reči opisao sebe... mračnjak- Hronicno optimistican, srecan, empatican Јован-Swarovski Mlad, stidljiv i komplikovan Šta najviše ceniš kod drugih... mračnjak-Isto to. Јован-Swarovski Iskrenost, ZDRAV RAZUM, Slobodnu Volju, Mudrost itd. Šta ti najviše smeta kod drugih... mračnjak Nepravda, licemerje I sujeta – osobine koje ne mogu da svarim ni u kakvim okolostima Јован-Swarovski Glupost, Tvrdoglavost, Ogovaranje i Licemernost. Šta je za tebe Crkva... mračnjak Mesto zaludnosti i zabludelosti… Koncentracija pogresno usmerene zivotne energije… Јован-Swarovski Zajednica Ljubavi, Brod Spasenja. A ateizam... mračnjak Nista posebno… Zivotni stav koji se sam namece nakon logickog sleda evolucije misljenja… Nesto sto bi trebalo da bude toliko svakidasnje da bude neprimetno… Јован-Swarovski Izraz nedovoljnog poznavanja pravog Boga, a najčešće neka nova moda kod mladih ljudi koji usput nemaju pojma šta on pretstavlja. U ratu bivaš zarobljen zajedno sa tvojom ratnim drugom. Posto si se nesto "dopao" komadiru neprijateljske vojske, nudi ti mogucnost da preziviš ali birajući : da ubijes svog druga i na taj nacin spasiš svoj život i nastavis da ziviš u konc logoru ili da se ubiješ i tako izbegneš vrlo tešku odluku i čin, da ubiješ druga koga volis... Šta biraš? (Pazite, situacija nimalo nije nemoguća,setite se da film OSTRVO počinje upravo ovom egzistencijalnom dilemom)... mračnjak Nisi objasnio da li se drug mojim ubistvom spasava… ako je samoubistvo samo kukavicki beg od odgovornosti u kome ce moj drug svejedno stradati, onda je odluka cisto matematicka… Јован-Swarovski Ne bi se ubio nikad, za ništa na svetu. Neznam da li ću moći da se pokajem i koliko bi mi to uspelo, ali bar u prvom slučaju ima mesta za pokajanja dok u drugom ono je nemoguće- Šta mladim ljudima u svetu dana nedostaje... mračnjak Nista. Mislim da svega imaju previse. A onaj klise da im fali vise produhovljenosti, kulture ili obrazovanja, je samo napamet naucena fraza… Klinci koje ja srecem svakodnevno, citaju mnogo vise nego sta sam ja citao u njihovim godinama… moguce da nam se desava prezasicenost netom pa se okrecu novim (starim) stvarima. Ako pogledate statistike izdavaca, videcete da se prodaja knjiga nije smanjila u poslednje vreme… Јован-Swarovski Zdrav Razum, mozak, KRITIČKI NAČIN MIŠLJENJA, knjige. Kada bih danas sreo Isusa,rekao bih mu... mračnjak “Alal ti vera majstore! Ni sam ne bih umeo bolje!“ Јован-Swarovski Da sredi situaciju u Crkvi, da Crkva bude iznad istoka i zapada. O Timu Bartonu mislim da je... mračnjak Moj brat blizanac po umetnickoj inspiraciji… Јован-Swarovski Jedino što znam o njemu je da je režiser i mislim da se pominje u filmu "Kad porastem biću kengur" ... Da imam milion dolara... mračnjak Malo u dobrotvorne svrhe puno u nekretnine a za kusur kupio bih sebi orden Svetog Save Јован-Swarovski Deo bih začuvao za život, a sa ostatkom osnovaću neku fondaciju. Šta je najhrabrije što si ikada uradio... mračnjak Podario sam jedan zivot kojeg svakog dana ocekujem… Hrabrost je bila odluka, radost je ono sto predstoji… Јован-Swarovski Uh... pa neznam sad, izjavio Ljubav Ako bi mogao da biraš-koga bi od živih ili mrtvih voleo da upoznaš... mračnjak Bernard So, Edgar Po, Nusic, Segan, Lavoazije, Ajnstajn, Dostojevski, Hoking, Lejdi Gaga… Јован-Swarovski Od živih: Forumaši sa pouke.org, neki ljudi sa fejsa, Episkope: Zizijulasa, Atanasije, Ignatije, Amfilohije, Porfirije, Grigorije ... Jerotića , Richie Hawtin, Sven Vath, Afrojack, Deadmau5 i još neki DJ, Alan(Hang Over) i još mnogo ljudi sad nemogu sve da nabrajam Od mrtvih: Svi Svetitelji, Berđajev, Solovjov, Niče, Frojd, Jung, Dostojevski, Šmeman (mada za mene je On svetac ), ...itd. Šta je to što je odigralo presudnu ulogu u tvom životu i formiralo te da danas budeš ono što jesi... mračnjak Khm… mnogi ce se smejati, ali knjiga Dzozefa Marfija “Moc podsvesti” koju sam procitao kao klinac me je navela na debelo razmisljanje o zivotu I nacinu razmisljanja i donosenja odluka cije pozitivne posledice osecam I dan danas… a danas sebe smatram jednim od najsrecnijih ljudi na planeti… nekako se uvak nadjem u pravom mestu u pravo vreme. U pocetku sam osecao grizu savest jer mi se cinilo da ne zasluzujem to ali danas bas lepo izlazim na kraj sa svojom “srecnom zvezdom” (inace iz danasnje perspective, pomenuta knjiga mi je smesna I uzasno banalna…) Drugi prelomni trenutak je kada sam prvi put video video klip po imenu “chechclear”… tri dana nisam mogao da spavam… Јован-Swarovski Crkva, Porodica, Rodbina, Prijatelji. Kako bi u 3 reči objasnio sedmogodišnjaku –ko je Bog-... mračnjak Bas u tri? Bog. Ne. Postoji. Јован-Swarovski Nemogu u 3 reči t.j ne bih mogao ja njemu to da objasnim mislim da bih zbunio to dete još više. Ako bi imao još 6 meseci života-kako bi ih proživeo... mračnjak 5 meseci bih kukao a sestog meseca bih kukao sto sam izgubio 5 meseci u kukanju. Јован-Swarovski Najnormalnije (pravi duhovni život: Redovno Pričešće, ispovest, molitva, post....). Na skali od 1 do 10 opiši koliko si zadovoljan sobom i svojim životom... mračnjak 50 Јован-Swarovski 10 Koja je osnovna svrha Biblije... mračnjak Nekad je bila knjiga od velikog znacaja sa svrhom da ljudima podari nacin razmisljanja koji bi ih naveo da sami sebe odvedu do neslucenih daljina. Ljudi su je totalno pogresno skontali tako da je izgubila prvobitni znacaj. Danas je njena najbolja svrha da je podmetnes kad ti se klati frizider. Јован-Swarovski Mislim da pre svega ima misionarski karakter i da nam je ona amanet od Boga. Klasična muzika je... mračnjak Savrsenstvo misli utkanih u harmoniju osecanja. Nejtacniji medijum emocija I najempaticnija ljudska tvorevina. Јован-Swarovski Najviši stupanje empiriske genijalnosti, mnooooooooooooooogo je volim Koji su najveći izazovi za hrišćanskog sveštenika u 21. veku... mračnjak Da sacuva razum pored danasnjih vernika. (ova izjava od mene ima ogroman LIKE-mOZARt :bla:) Јован-Swarovski Da uspe da ispravi pogrešnu percepciju Boga kod ljudi koja je u ovo vreme mnogo prisutna. Plaćaš račun u supermarketu.U tom trenutku ti prilazi član obezbedjenja i traži da te pretrese-u džepu ti nalazi konzervu veoma skupog kavijara za koju nisi imao pojma da je tu.Šta ćeš uraditi... mračnjak A sta cu nego da se izvinjavam. Ko da bi mi poverovao. Situacija nalikuje starom vicu kojeg sigurno mnogi znaju: Posao covek da muze kravu. Udje u stalu postavi stolicicu I nakon par minuta krava se ritne I prosipa kantu sa mlekom. On se iznervira, ustane I veze joj desnu nogu za desni direk u stali. Opet krene I posle par minuta se krava ritne drugom nogom. On opet ustane I veze joj levu nogu za levi direk. Tako krava stoji razljebljena a on se ponovo lati posla. Ovog puta krava mahnu repom I opet- prosipa kantu. Covek skroz poludi stavi stolicu iza krave popne se na nju. Uzme kais od pantalona uhvati je za rep I krene da kaisem veze rep za plafon. Medjutim posto je skinuo kais u tom trenutku mu padnu pantalone a da muka bude veca naidje komsija I vidi naseg junaka bez gaca sa raščepljenom kravom kako joj drzi visoko podignut rep I zgranuto ga pita “sta to radis komsija” A ovaj mu odgovori:” J.... kravu!!! Da ti kazem nesto drugo nece mi verujes! Јован-Swarovski Platio bih to koliko bi oni tražili i ne bih se mnogo oko toga nervirao, meni je savest mirna a šta drugi misle e za to nemam vremena. Koji ti je omiljeni crtani film... mračnjak Bonboncici, Ren I Stipmi, 2 stupid dogs… Јован-Swarovski Power Rangers, Ninđa Kornače, Bananamen... Životni moto mi je... mračnjak “Covek zivi vecno… dok ne umre” “Beauty is in the eye of the beer holder” “Don't try to bend the spoon, that's impossible. Instead, only try to realize the truth. There is no spoon. Then you'll see that it's not the spoon that bends, it is only yourself” Јован-Swarovski Ljubi Gospoda Boga svojega svim srcem svojim, i svom dušom svojoj, i svom mišlju svojom; Ljubi bližnjega svojega kao samoga sebe. Nešto za kraj... mračnjak Ubio vas gospod bog da vas ne ubije dabogda! Јован-Swarovski Pozdrav za sve a posebno za Mračnjaka Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука