NinaD Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ево ја се хонорара одричем у корист убогог студента. Знам ја како је то, имам два студента, тј. један је дипломирао, али има још мастер па ти се код мене на буџету и даље воде као два. leteti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Рале иако ја знам да би то многима годило, жао ми је имам везе и то толико јаке, да ми туђе жеље не могу ништа. greengrin Нећу вам ништа наплатити опуштите се, Милева никад није ништа наплаћивала ође. Добри моји. :group111: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Е да има нешто да је џаба у нас, не би вјеровала да се сад не увјерих. greengrin Драга Милева, заиста си ми улепшала вече, а и саговорник тј. саборац мој у овом двоуглу. :group111: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Све у служби Господу и својима ближњим, ако сам једно од вас успјела насмијешити бар, моја мисија је испуњена. Хвала на топлим ријечима. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 супер је овај последњи 0110_hahaha prstgore клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 U poslednje vreme nemam vremena za vas, braćo vernici, iako pogledam često ono "Prikaži nove odgovore na moje poruke" (pa, kad sam video moju omiljenu temu, "upao sam" na forum)... ...pa sam hteo da pitam nešto: O čemu se radi ? Nešto pričate o događajima u poslednje vreme... Ako neko može da mi ukratko objasni. Može i na PP, da ne kvarimo ovde... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Ево ти овде објашњено: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,12785.0/topicseen.html ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Април 20, 2011 Пријави Подели Написано Април 20, 2011 Свака част за тему!Одлична мало је рећи. 7896634 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 20, 2011 Пријави Подели Написано Април 20, 2011 link=topic=11081.msg403550#msg403550 date=1301863618] facenew22222222 samo ono o starijima me nije oduševilo Па зашто то брате. Није то моје, то је из "Првог и последњег Закона Божијег" Владике Николаја, а намењено свима нама. pa recimo zato što su stariji stariji sticajem okolnosti...a i godine nisu merilo poznanja Hrista p.s. kasnim sa komentarom-pardoniraj crvenilo algabacaju Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Април 20, 2011 Пријави Подели Написано Април 20, 2011 Ма нема везе. Није мени била намера да овим коментаром делим пацке, већ да олакшам младима (ја сам такође млађа у односу на неке људе) поштовање пете Божије заповести, а по којој се данас најлакше греши. Скоро да смо је и заборавили. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Пoмоз Бог јунаци и јунакиње!!! 0442_feel 0442_feel 0442_feel мили моји. Лијепо било за празник јел' да? Онако опуштенција, радост и тако то? Е па баш се радујем због вас, а и због себе право да вам кажем 4chsmu1. Да представим и вечерашње госте - велика ми је част поздравити у својој емисији два непревазиђена Моовца, вјечита боема, један дошао из дијаспоре тражећи спаса у Србији, а један отишао у дијаспору тражећи то исто greengrin. Вечерас само за вас једини кинез на форуму, наш Џеки Чен, Шангаааааааааааај, и човјек око чијег се ника увијек воде полемике Пајкоооооо! вс Они су на постављена питања рекли слиједеће: 1. Мој омиљени цитат о Богу... Пајко:Верујем Господе да си Ти заиста Христос син Бога живога... Шангај:Да Га нема, требало би га измислити. 2. Људи са ЖРУ су тако... Пајко:...фини и предусретљиви (велика већина) да ми је драго што сам члан баш овог форума. Шангај:Добри. 3. Волим да боравим код Моа, зато што је Мо... Пајко:...зато што се код Моа испричамо и нашалимо (Сви Моовчани су ми посебно драги на овом форуму) Шангај:... је права виртуелна кафана. 4. Шта те нервира код жена? Пајко:...ништа посебно. Тврдим да су мушки не смо ружнија већ и лошија половина. А лично сам фокусиран само на једну (ову моју Лепу Шојић). Шангај:ПМС stadaradim 5. Како је живјети далеко од свог дома (Шангај је кинез 4chsmu1)? Пајко:Супер је живети далеко од српске демократије. Мени лично недостају (САМО) жена и деца толико да се, понекад, гушим. Шангај:Понекад тешко. 6. Шта би урадио да можеш предвиђати будућност? Пајко:На ово не знам да одговорим, заиста. Шангај:Ма било би ми досадно да знам шта ме сутра чека. 7. Шта је за тебе родољубље? Пајко:Родољуб је човек који заступа свакакве интересе своје земље макар и на своју штету. Све друго је демагогија. Шангај:Ваљда патриотизам. 8. Шта мислиш о свом саговорнику? Пајко:Весео човек ведрог духа који је у стању да насмеје своје познанике и ближње, дакле, духовит човек. Код мене су то неки основи који ми кажу да се ради о добром човеку. Шангај:Мислим да је мноооооого добар човек. 9. Шта му замјераш? Пајко:Замерам му што није ожењен. Шангај:Ко сам ја да њему нешто замерим. 10. Шта би му поручио? Пајко:КУЋА је тамо где су жена и деца а не зграда или стан које си направио или купио. Шангај:Само напред. 11. Питање за Милеву... Пајко:Да ли би могла да ми пошаљеш тел. број. у ПП? :bla: Шангај:Како успеваш да толико зрачиш позитивном енергијом? 12. Лав или Јелен? Пајко:Јелен Шангај:Оба. 13. Лов или роболов? Пајко:Ни једно ни друго. Али ако морам да кажем онда предност дајем риболову зато што је, за мене, лов чисто убијање и нема везе са спортом. Иначе, добри изговори да се не буде кући са породицом. Шангај:Риболов. 14. Моника Белучи или Џесика Алба? Пајко:Моника Белучи. Шангај:Не познајем Џесики, па нека онда буде Моника. 15. Зебре или жирафе? Пајко:Жирафе (зебре су гробари). Шангај:Зебре. 16. ВСИ или Моцарт? Пајко:ВСИ. Шангај:Мозарта (познајем га уживо). 17. Зељаница или сирница? Пајко:Зељаница (сир може да се једе и сам, волим га и мислим да је гре'ота да се умуља у било шта). Шангај:Зељаница. 18. Плавооке или црнооке жене? Пајко:Црнооке жене. Шангај:Плавооке. 19. Партизан или Звијезда? Пајко:Звезда. Шангај:ЗВЕЗДА!!!!!!! 20. Вињак или коњак? Пајко:Ни вињак ни коњак, али ако морам да кажем онда коњак и то неки француски. Шангај:Вињак 5 И сад кад треба да закључим вечерашњу емисију не знам шта је то што бих рекла, а што ова сва дивна православна Моовца нису рекли. Само ћу им се захвалити што иако живе далеко од својих домова не заборављају свој ЖРУ и увијек дају свој допринос да он буде бољи и љепши. Пајко, одговор на твоје питање - наравски брате, послаћу ти у пп, Шангај: то се само тако чини да ме знаш уживо видио би да уопште нисам толико позитивна, питај ове ЖРУ-овце што ме знају уживо 4chsmu1. Велику захвалност дугујем и сестри Магдалени захваљујући којој је овај двоћошак угледао свјетлост дана. Селе prstgore и 0102_laugh. А вама осталима надам се да је било угодно са вечерашњим гостима и мојом маленкошћу, а ако није онда извините crvenilo. Поздравчић од ваше Милевчице. П.С: Поједите који колачић - ЗАСЛУЖИЛИ СТЕ!!! :bla: :bla: :bla: :bla: :bla: :bla: :bla: :bla: :bla: :bla: :bla: :bla: :bla: :bla: :bla: :bla: :bla: :bla: :bla: :bla: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 0102_laugh prstgore Опуштајуће и забавно, као и увек ! Сад могу да идем да спавам. Милевче, stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Дивно Милевче... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Milevče,ovaj par je odabran 0442_feel,a tebi želim da i dalje uživaš u ovome i da uvek imaš ovakve sagovornike.PS:Magdić i tebi sve čestitke...Obema BIG 0102_laugh stadaradim prstgore Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 319.gif 1405_love girl_jumping Mileva odlično!Sagovornici bliss jeeee "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука