Jump to content

ЖРУ двоћошак

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 639
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Зосима вс Ивица!

Инспиративније би ми било суочавање са Звонком у оваквој ”игри”. Са Зосимом ми је потпуно јасно где се размимоилазимо и ту нема много чега занимљивог (различити светови и крај приче), док са Звонком често уопште не могу да будем ни сам начисто да ли се слажем или не слажем, а нарочито зашто се слажем или не слажем. Расправе са Звонком ме терају на размишљање и преиспитивање.

Аргументовано, скидам капу.

Подели на овим сајтовима

Parovi jesu već viđeni, ali ja ne mogu da se odlučim, pomagajte.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Šta kažete da iznesete prijedloge, pa da stavimo na glasanje, ja mislim da je to najpoštenije?

Мислим да би требало да укључимо младе снаге: Петар, Стефан и Јован!  .Bogorodica.

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

Ih Panto već postavih glasanje, oni će morati da pričekaju. Ajde glasuvajte, pa da vidimo šta ćemo.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Ih Panto već postavih glasanje, oni će morati da pričekaju. Ajde glasuvajte, pa da vidimo šta ćemo.

Тек сад видех  .please.

Драги  .please.

пс.драго ми је што сам поново са вама, можда се није приметило, ал бејах одсутан 15дана!  .Bogorodica.  isus-sinai

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

Тек сад видех  crvenilo

Драги  .please.

пс.драго ми је што сам поново са вама, можда се није приметило, ал бејах одсутан 15дана!  .Bogorodica.  .please.

Tvoje odsustvo se uvijek primjeti - welcome back bro  isus-sinai

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Нема потребе нешто на силу форсирати,ако за сад нема довољно добрих и занимљивих предлога да се неко нађе у двоћошку,чувајте га за касније...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Glasanje ću potpuno zanemariti ako ti kažeš svoju želju Zosima.

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...