мирођија Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Паметно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teleskop Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 sqny vss ivica "Znam da nista ne znam" - Sokrat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Зосима вс Ивица! Инспиративније би ми било суочавање са Звонком у оваквој ”игри”. Са Зосимом ми је потпуно јасно где се размимоилазимо и ту нема много чега занимљивог (различити светови и крај приче), док са Звонком често уопште не могу да будем ни сам начисто да ли се слажем или не слажем, а нарочито зашто се слажем или не слажем. Расправе са Звонком ме терају на размишљање и преиспитивање. Аргументовано, скидам капу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Šta kažete da iznesete prijedloge, pa da stavimo na glasanje, ja mislim da je to najpoštenije? nema glasanja ,parovi su već viđeni "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 17, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Parovi jesu već viđeni, ali ja ne mogu da se odlučim, pomagajte. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Па, Милева, лупи бре оним дрвеним чекићем о сто...и пресуди... .Bogorodica. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 pa eto zvone i ivica zoske i ko bješe dragi,ili ratko šta je još bilo,konstantin mozartov predlog "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Šta kažete da iznesete prijedloge, pa da stavimo na glasanje, ja mislim da je to najpoštenije? Мислим да би требало да укључимо младе снаге: Петар, Стефан и Јован! .Bogorodica. http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 17, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Ih Panto već postavih glasanje, oni će morati da pričekaju. Ajde glasuvajte, pa da vidimo šta ćemo. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Ih Panto već postavih glasanje, oni će morati da pričekaju. Ajde glasuvajte, pa da vidimo šta ćemo. Тек сад видех .please. Драги .please. пс.драго ми је што сам поново са вама, можда се није приметило, ал бејах одсутан 15дана! .Bogorodica. isus-sinai http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 17, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Ih Panto već postavih glasanje, oni će morati da pričekaju. Ajde glasuvajte, pa da vidimo šta ćemo. Тек сад видех crvenilo Драги .please. пс.драго ми је што сам поново са вама, можда се није приметило, ал бејах одсутан 15дана! .Bogorodica. .please. Tvoje odsustvo se uvijek primjeti - welcome back bro isus-sinai Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Ја сам за Ратка мог братка .Bogorodica. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Нема потребе нешто на силу форсирати,ако за сад нема довољно добрих и занимљивих предлога да се неко нађе у двоћошку,чувајте га за касније... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 17, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Glasanje ću potpuno zanemariti ako ti kažeš svoju želju Zosima. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Glasanje ću potpuno zanemariti ako ti kažeš svoju želju Zosima. Чекићем о сто, као што рече Мирођија. Какво црно гласање. То су само наши предлози. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука