Гости Guest - . . .- Написано Март 14, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 14, 2011 За следећи ЖРУ двоћошак предлажем mudrova и нпр. неког другог. .mislise. Улићни... klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 НАЈБОЉИ!!!!!!!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 еее, ајд сад Аквиља! ајде, ајдееее, ааајдеееееее!!!! и влада-степо-иброооооо!!!! једва чекам, једвааа чекаааам!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 Шта рећи ... мало ме затеко Улични , а и мало превише политике чак и за мој укус... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 уф,уф што доооброоооо!!! читам опет. мулични-чиста десетка! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 Шта рећи ... мало ме затеко Улични , а и мало превише политике чак и за мој укус...ма супер жељоооо!одговори су ефектни Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 ulični, jesi ti čitao ovo :cheesy: 0110_hahaha 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teleskop Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 Moj predlog je Aqulio i/ili Ivica i XIO ... :cheesy: Mislim da bi bilo zabavno 0110_hahaha "Znam da nista ne znam" - Sokrat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 link=topic=11081.msg381098#msg381098 date=1300142531] ulični, jesi ti čitao ovo :cheesy: 0110_hahaha 0110_hahaha to se smeješ Željkovim odgovorima, je l' tako? A, ti? Ono da te startuju koleginice,a ? Kao da si mi odgovorio u množini, ili mi se čini... p.s. Drugarice ŽRU-ovke, paz'te se ovog profe. Mislim, da vas ne smota iza neke tarabe (prilikom nekog od budućih okupljanja forumaša) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Znači, ipak sutra (ponedeljak) uveče... Budite ispred malog ekrana! Ејј ја имам 22 инча монитор,то није мало prstgore ја - 23 prstgoreКако то..зар не постоје статичне величине нпр. 18 инча,па 22..па мислим да после 30 и нешто иде..сад ћу телевизор да прикључим на комп из ината па једно су 16:10 стари монитори (19, 22, 24, 27, 30), друго је нови стандард 16:9 (18.5, 21.5, 23, ...), којем и мој монитор припада. резолуција - 2048х1152 0409_feelhttp://www.samsung.com/uk/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP01&prd_mdl_cd=LS23MYYKBB%2FEDC&srchword=2343NW па клик на Specification :cheesy: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 е што се сит исмејах, ал реко ај да покушам још пола од последње петине да исаблажњавамо prstgore 0409_feel :cheesy: prstgore :butt: :229229229: .hvala. 0102_laugh ----------------------- -Омиљена поза код "оних ствари"? МОЦАРТ: Кад сви раде а ја лежим...хехе... ма шалим се-мисионарска-јел ово мисионарски форум или шта... да је форум љубитеља паса реко бих ти нешто друго. П.С. Овде очекујем да се четворопетинска већина форума побуни и саблазни због овако ласцивних коментара и да цензура одради своје.Ипак је ово време поста. ЖЕЉКО: Па човјече ми смо ришћани , знамо само за једну позу...побогу које питање, види се да ниси довољно религијски поткован ... ----------------------- клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 За следећи ЖРУ двоћошак предлажем mudrova и нпр. неког другог. 0205_whistling Улићни... :huh: Ma daj bre kakav mudrov ; iz pastete je poceo da mi ispada. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Ja bih voleo da Milevče "uradi" Mašu, Gazda Ivana, Akvilija, Šangaja, Pajka... A, neka neko i nju obradi (evo, može Lidija, pošto je ona uvek puna predloga ). . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Znači, ipak sutra (ponedeljak) uveče... Budite ispred malog ekrana! Ејј ја имам 22 инча монитор,то није мало smej.gif ја - 23 0110_hahahaКако то..зар не постоје статичне величине нпр. 18 инча,па 22..па мислим да после 30 и нешто иде..сад ћу телевизор да прикључим на комп из ината 0110_hahahaпа једно су 16:10 стари монитори (19, 22, 24, 27, 30), друго је нови стандард 16:9 (18.5, 21.5, 23, ...), којем и мој монитор припада. резолуција - 2048х1152 0110_hahahahttp://www.samsung.com/uk/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP01&prd_mdl_cd=LS23MYYKBB%2FEDC&srchword=2343NW па клик на Specification 0110_hahaha Хвала на едукацији..жив био Медо 319.gif 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 15, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Wooooooooooooooow koliko prijedloga!!! Svakako da ću usvojiti vaše prijedloge, samo za to zaista treba vremena, evo večeras počinjem s novom epizodom, pa očekujte uskoro novu emisiju. Samo da mi gosti prihvate poziv. dada Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука