Jump to content

ЖРУ двоћошак

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 639
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

link=topic=11081.msg381098#msg381098 date=1300142531]

ulični, jesi ti čitao ovo  :cheesy: 0110_hahaha 0110_hahaha

to se smeješ Željkovim odgovorima, je l' tako?

A, ti?

Ono da te startuju koleginice,a ?

Kao da si mi odgovorio u množini, ili mi se čini...

p.s. Drugarice ŽRU-ovke, paz'te se ovog profe. Mislim, da vas ne smota iza neke tarabe

(prilikom nekog od budućih okupljanja forumaša)

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

Znači, ipak sutra (ponedeljak) uveče...

Budite ispred malog ekrana!

Ејј ја имам 22 инча монитор,то није мало  prstgore

ја - 23 prstgore
Како то..зар не постоје статичне величине нпр. 18 инча,па 22..па мислим да после 30 и нешто иде..сад ћу телевизор да прикључим на комп из ината  ne_shvata
па једно су 16:10 стари монитори (19, 22, 24, 27, 30), друго је нови стандард 16:9 (18.5, 21.5, 23, ...), којем и мој монитор припада. резолуција - 2048х1152  0409_feel

http://www.samsung.com/uk/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP01&prd_mdl_cd=LS23MYYKBB%2FEDC&srchword=2343NW

па клик на Specification  :cheesy:

Подели на овим сајтовима

е што се сит исмејах, ал реко ај да покушам још пола од последње петине да исаблажњавамо  prstgore ne_shvata 0409_feel :cheesy: prstgore :butt: :229229229: .hvala. :) 0102_laugh

-----------------------

-Омиљена поза код "оних ствари"?

МОЦАРТ: Кад сви раде а ја лежим...хехе... ма шалим се-мисионарска-јел ово мисионарски форум или шта... да је форум љубитеља паса реко бих ти нешто друго. П.С. Овде очекујем да се четворопетинска већина форума побуни и саблазни због овако ласцивних коментара и да цензура одради своје.Ипак је ово време поста.

ЖЕЉКО: Па човјече ми смо ришћани , знамо само за једну позу...побогу које питање, види се да ниси довољно религијски поткован ...

-----------------------

Подели на овим сајтовима

Znači, ipak sutra (ponedeljak) uveče...

Budite ispred malog ekrana!

Ејј ја имам 22 инча монитор,то није мало  smej.gif

ја - 23 0110_hahaha
Како то..зар не постоје статичне величине нпр. 18 инча,па 22..па мислим да после 30 и нешто иде..сад ћу телевизор да прикључим на комп из ината  0110_hahaha
па једно су 16:10 стари монитори (19, 22, 24, 27, 30), друго је нови стандард 16:9 (18.5, 21.5, 23, ...), којем и мој монитор припада. резолуција - 2048х1152  0110_hahaha

http://www.samsung.com/uk/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP01&prd_mdl_cd=LS23MYYKBB%2FEDC&srchword=2343NW

па клик на Specification  0110_hahaha

Хвала на едукацији..жив био Медо  319.gif  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Wooooooooooooooow koliko prijedloga!!! :drugarstvo:

Svakako da ću usvojiti vaše prijedloge, samo za to zaista treba vremena, evo večeras počinjem s novom epizodom, pa očekujte uskoro novu emisiju. Samo da mi gosti prihvate poziv. dada

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...