Зорица екс Милева Написано Март 13, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2011 facenew22222222 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Ulični poslala sam ti pp. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Znači, ipak sutra (ponedeljak) uveče... Budite ispred malog ekrana! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Znači, ipak sutra (ponedeljak) uveče... Budite ispred malog ekrana! Ејј ја имам 22 инча монитор,то није мало 0304_smile4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 Znači, ipak sutra (ponedeljak) uveče... Budite ispred malog ekrana! Ејј ја имам 22 инча монитор,то није мало 4chsmu1 ја - 23 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 Znači, ipak sutra (ponedeljak) uveče... Budite ispred malog ekrana! Ејј ја имам 22 инча монитор,то није мало dada ја - 23 0442_feel Како то..зар не постоје статичне величине нпр. 18 инча,па 22..па мислим да после 30 и нешто иде..сад ћу телевизор да прикључим на комп из ината dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2011 Цијењени моји форумаши, припремила сам једно изненађење за вас. Данас умјесто већ уобичајеног водитеља ЖРУ двоћошка имаћете задовољство да вам домаћин буде једини и неприкосновени Улични Музичар. Ко су његови гости, и како ће довоћошак изгледати у изведби овог сјајног ветерана, препустићу њему да каже. Улични изволи bendoff: Моцарт вс Жељко vs -Како си "открио" ЖРУ? МОЦАРТ: Потпуно аксидентнално... сурфовао сам по нету када сам дискаверовао меншнован форум и регистровао сам се на д сејм форум-у ЖЕЉКО: ЖРУ је открио мене. Тачније позвали ме попови још на почетку и ома ми понудили фотељу. ------------------- -Захваљујући чему си постао "власт" на форуму? МОЦАРТ: Немам појма али знам да се пре тога водила дискусија о томе када ћемо ја и Карађорђе у модерацију...ваљда сам им био симпатичан по нечему... неки лептирићи итд. ЖЕЉКО: Рекох.Ал да будем прецизан као Меда, даклем вако је то бивало пошто сам ја славан и популаран још од свог рођења на нету, онда је било неизбежно да ми сви предлажу фотеље, неки мисле да сам црногорац па да је то природно, неки мисле да сам подмитио попове, а неки једноставно немају појма о чему се туј ради. ------------------- -Ко ти је од Модератора или Администратора на ЖРУ најсимпатичнији? МОЦАРТ: Хехе... фино питањце које изискује дипломатски одговор... свако је симпатичан на свој начин... неко је онако здраво симпатичан-што би реко чика Јова-Змај а неко је симпатичан психијатрима,органима гоњења... мала шала... ЖЕЉКО: Најсимпатичнији ми је Моцарт, зато сам се залагао да постане уредник.Али понекад прећерује у шалама, па сам се после неколико пута покајао што сам се залагао за њега, ал нисам се млого покајао него нако... Други ми уопште нису симпатични нарочито ми је антипатичан онај бананамен. Али их све ценим према њиовијем вредностима, неке просто само зато што су добри људи, а јесу. --------------------- -Колико њих, отприлике, ти уопште нису симпатични? МОЦАРТ: Не знам да ли се захтева број или процентуална вредност али веома их је мало... мрвкица....мислим и да их нема... ЖЕЉКО: Већ рекох , али да будем прецизан као Меда , као што рекох само ми је Моцарт симпатичан, него безвезе ми да говорим ко ми је симпатичан, нисам никад људе вредновао по мојим симпатијама. Или ценим или не ценим људе , и то је то. ---------------------- -Да ли међу модовима и админима има оних које се улизују Ивану (рецимо, у вашем "интерном" подфоруму)? МОЦАРТ: Не смем да износим податке из администрације,разбуцаће ме ко булдожер кривину али се известан одговор сам намеће... кај не? ЖЕЉКО: Камо среће, то би значило да постоји чврста рука која све решава , али поп Иван није отијех. Он не уме да подвикне и као власт је врло лош, ја бих да ми њега срушимо са власти, а шта велиш ? Поп Иван је душа од чоека и изиграва неко лукавство па се ови ревнитељи трипују како је он неки љукави екомуниста , а ја колико сам сватио он и није неки екомуниста. Уме чак и да србује( што је за данашње попове права реткост). --------------------- -Омиљени домаћи филм? МОЦАРТ: Ух... који оно беше... нисам скоро гледао али нека буде -Петријин венац- ЖЕЉКО: Балкански ШпиЈун и незаобилазни Маратонци. --------------------- -Омиљени домаћи рок бенд? МОЦАРТ: Кербер... иначе,упознао сам певача ЖЕЉКО: Јандрино Јато. --------------------- -А, страни? МОЦАРТ: Ред хот цхили пепперс ЖЕЉКО: Металика и Мерилин Менсон. ---------------------- -Омиљена игра (на нету, или не...)? МОЦАРТ: Nosferatu - The Wrath of Malachi... мада сам је играо пре 100 година... нешто не играм игрице у последње време... више играм онако како ми свирају ЖЕЉКО: Slay ---------------------- -За кога навијаш у фудбалу? МОЦАРТ: За Барсу,наравно... ако се мисли на домаће тимове-за Звезду,мада ме наш фудбал одавно не дотиче ЖЕЉКО: Не навијам. ----------------------- -Које новине цениш? МОЦАРТ: Политикин забавник и можда Политику ЖЕЉКО: Видовдан, Нспм, Новости, Слободна далмација, Wikileaks ---------------------- -На ком сајту се информишеш о дневним догађајима? МОЦАРТ: Блиц, Новости и ЖРУ ЖЕЉКО: Овде и на видовдану, најчешће, а затим на рвацкој штампи. ===================================== - 3 питања САМО ЗА МОЦАРТА - 1. Који језик ти је најлепши, ако изузмеш енглески? (Моцарт је проф. енглеског!) МОЦАРТ: Грчки,пре свих... и избаци ово да сам проф.енглеског... мало је без везе... сад као ја сам профа и те форе ... хехе 2. Да ли си некада приметио да се допадаш некој ученици? МОЦАРТ: Јесам... 3. А, колегиници? МОЦАРТ: Да али не онима са којима радим ===================================== - 3 питања САМО ЗА ЖЕЉКА - 1. Које инструменте знаш да свираш? ЖЕЉКО: Гласне жице,хармонику(свирао , сад не верујем да бих знао) флауту, зурле, гулсе, мелодику, ксилофон, металофон, и бубњеве сам покушао ал неиде, зато само тимпан. 2. Када ће Косово бити Србија? ЖЕЉКО: И јесте и биће ! То је најважније . Старац Тадеј је реко да ће бити и ја му верујем. А верујем и у косовски завет , тако да буди без бриге-биће. 3. На колико си форума (и ФБ страница и група) био модератор или администратор? ЖЕЉКО: Уф , то сад стварно не знам, на 4 форума сам био, нуде ми скоро свакодневно још , ал не могу...и ово сад је млого, размишљам да ангажујем неке клинце из улице да им поделим моје никове и шифре и пустим их да се добро зезају на свим форумима где сам уредник, а,ха,ха... =================================== -Ко ти је мање антипатичан (ако ти јесте антипатичан) Садам или Гадафи? МОЦАРТ: Садам- јер је мртав... овај је тек започео лабудову песму ЖЕЉКО: Навијам за Гадафија, жао ми Гадафија ко брата рођеног ( а,ха,ха) , Садам је био добар , његов министар одбране је био православац, тако да ни Либија ни Ирак нису биле исламистичке државе, али амери су их инсталирали , амери ће их и макнути и то се управо дешава, ко с америма тикве сади виси о концу(тачније конопцу). ---------------------- -Хитлер или Павелић? МОЦАРТ: Хавелић... хехе... мислим која је сад ово агонија од избора... хитни лоптицу у шумицу... ајд ти мени реци –свети Максим Исповедник или свети Јован Златоусти... ЖЕЉКО: Жао ми је што нисам имао ту част да као Благоје Јововић да пуцам у Павелића, а Благоју српском јунаку аферим, Бог га погледо. Шта рећи за Итлера, мали па искомплексиран, ал таки су аустријанци, ситне душе, чудо је какву су културу постигли тако мали и џгољави и ситнодушни. --------------------- -Тито или Слоба? МОЦАРТ: Заиста си неуморан... хехе... Тито... јер је био велики (мајстор) ЖЕЉКО: Био сам и противу једног и противу другог, ипак овај други се пред крај живота причешћивао . --------------------- -Омиљени (или најмање антипатичан) политичар у Србији у последњих 20 година? МОЦАРТ: Избор је, дакако, енорман... поред толико квалитетних политичара,моје вијуге доживљавају оверклок само тако... шта да ти кажем... Ђинђа ЖЕЉКО: Ово је питање за неког философа.Тешко питање и бојим се да нема одговора на њега, бар га ја не знам. ---------------------- -Да ли су ти ближи срцу Срби са Косова или из Р.Српске? МОЦАРТ: С обзиром да живим јужно-свакако да су ми ближи ови са Косова : ) Мада ти поуздано могу рећи да је женска чељад из Р.Српске много здравије васпитана... ЖЕЉКО: Сви Срби су ми блиски срцу , а најближи су ми они који се причешћују из истог путира из ког и ја. ---------------------- -Да ли се радујеш или не Шешељевом евентуалном повратку на политичку сцену Србије, и зашто? МОЦАРТ: “Чешељ” није баш неко ко се уклапа у мој концепт радости... Бог га благословио ... за оно изношеље из скупштине сам се смејао 2 дана ЖЕЉКО: Не радујем се, али и не паничим. Мислим биће занимљиво видети га поново у скупштини како чупа каблове и полива водом посланике, или како га износе из скупштине. Он је спектакл мајстор и биће занимљивије гледати скупштину него неки актуелни риалити тада. Али мислим да је он свој политички живот у Хагу завршио. Тако да и ако га пуште напоље мислим да неће ништа нарочито урадити. Времена су се променила и он се једноставно неће ни снаћи ни уклопити. Сад су млого крупније зверке на слободи, он је за њих тек мала маца.Но надам се да ће и они једног дана завршити као сужњи неке ћорке...можда негде у Русији, ко зна...ко зна... ----------------------- -Да ли верујеш да си бар мало духовитији од свог "супарника" у овом интервјуу? МОЦАРТ: Нормално... ЖЕЉКО: Не верујем, нити се трудим. Уосталом уватили сте ме у погрешном моменту. ---------------------- -Мало интелигентнији? МОЦАРТ: Е то заиста не знам... постоји шанса ЖЕЉКО: Шта знам. Не верујем. Ја сам већ матор , брзо лапим, мозак ми се истрошио, Моца је ипак млађи чоек. ---------------------- -У којим страним земљама си боравио (не рачунајући ex-YU)? МОЦАРТ: Осим Грчке,ништа друго вредно помена... ЖЕЉКО: Нећу да ти речем. Али Аустрија ми се највише свиђа. ----------------------- -Када би те протерали из Србије, у којој држави би волео да живиш? МОЦАРТ: На Барбадосу ЖЕЉКО: Још када би се Форарлберг оцјепиЈо од Аустрије , тада би дефинитивно пожелео да живим тамо, лепо је тамо, заправо мислим да не постоји лепши крај у Јевропи. ----------------------- -Омиљена поза код "оних ствари"? МОЦАРТ: Кад сви раде а ја лежим...хехе... ма шалим се-мисионарска-јел ово мисионарски форум или шта... да је форум љубитеља паса реко бих ти нешто друго. П.С. Овде очекујем да се четворопетинска већина форума побуни и саблазни због овако ласцивних коментара и да цензура одради своје.Ипак је ово време поста. ЖЕЉКО: Па човјече ми смо ришћани , знамо само за једну позу...побогу које питање, види се да ниси довољно религијски поткован ... ----------------------- -Да си геј, да ли би то јавно признао, или би крио? МОЦАРТ: Вероватноћа за другу опцију је већа... ЖЕЉКО: Ако не бих био Хришћанин признао бих јавно и инсистирао на свом национализму , те бих организовао котраквирију за борбу противу глобалистичких педерских удружења која су плаћена и усмеравана противу народа. А пошто сам Хришћанин онда све грехове исповедам свом духовнику и то се зове света тајна. ----------------------- -Омиљена изрека или мото? МОЦАРТ: Види ипод аватара и потпис... ЖЕЉКО: нем појма ----------------------- -За крај, испричај нам свој омиљени виц... МОЦАРТ: Ок...ево иде-није омиљен али је ок... Кладили се будиста,муслиман и православац око тога чији је пророк највећи...Да би решили проблем,попну се на Емпире стате буилдинг и реше да свако скочи па да види шта ће бити...Први са 80.спрата скочи будиста... пада он тако и негде око 60. спрата почне ти он-Будаааа,Будаааа,Будаааа.... и лагано се дочека на земљу... Затим скочи муслиман и поче одмах да говори- Алааах,Алааах,Алааах... 60,40...... 5. спрат- разби се човек... Онда дође ред на православца- скочи он и почне-Исус,Исус,Исус.... пада он 60,40,35. спрат а онда од 30. поче убрзано из све снаге- Будаааа,Будаааа,Будаааа................................. 4chsmu1 ЖЕЉКО: Срели се после извесног времена два познаника, већ зашли у дубоке године па не могу тачно да се сете имена оног другог. - Јеси ли ти то Шимоне ? - Јесам, а ти Авраме , јеси ли то ти ? - А јесам , јесам. - А стани мало , одакле се ми оно познајемо? - Како не знаш, барака б13 , Аушвиц. - Ааааааа , да, да , ех стара добра времена. Овај виц сам чуо од једног Јеврејина, тако да ако покушате да ми прилепите етикету антисемите, ја просто нећу бити изненађен. Е сад, пошто нам Улични Музичар, наш домаћин, није ту да одјави емисију, и да сам да свој коментар, ја ћу пропустити да је одјавим 4chsmu1. Пошто је све у овој емисији дугачије, одјаву ћете добити онда кад уредник буде он-лине. Свако добро вам од Господа желим. 1000000001010 1000000001010 1000000001010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 Odlican 1000000001010 1000000001010 bendoff 1000000001010 http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 Милева ЦАРИЦА 1000000001010 1000000001010 1000000001010 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2011 Хвала ти сејо, али овај двоћошак је радио Улични и зато за њега само 1000000001010 1000000001010 1000000001010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 Добро,онда обома 1000000001010 1000000001010 1000000001010 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 14, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 14, 2011 Odlican ekstra 0442_feel dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 Pa, sa Mocartom i Željkom, niti može da bude dosadno, a ni dupli intervju ne mož' da omane... koliko god pitanja bila glupa ili neraznovrsna (recimo previše politike . Nisam slučajno njih izabrao. Oni su u isto vreme i inteligentni i duhoviti. Željku da kažem da sam prvo napisao Mocartove odgovorie zato što su nešto kraći, pa mislim da je tako bolje. Eto, fala njima, i čekamo sada Milevin novi dvoćošak. Verujem da je niko neće odbiti (za učestvovanje), a ona je odmorila malo, tako da... brzo, Milevče! Moram samo da kažem da stvarno oduzima puno vremena. Ne samo sastavljanje pitanja, nego (naročito) sređivanje odgovora, bojenje imena itd. Ja sam pitanja pisao na marginama sudoku-časopisa, dok sam sedeo na klupi u parku (u kome se moj mali razbojnik igrao). Posle sam ih samo prepisao (odredio raspored), ali od kada sam dobio odgovore od Mocarta i Željka, pa dok je sve bilo gotovo, prošlo je više od jednog sata (znači, za sređivanje)! Rudarski ovaj novinarski pos'o ( smej.gif), tako da ne treba da brzimo Milevu: dovoljno je jednom nedeljno. facenew22222222 . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 .mislise. klapklap Улични, могао би да урадиш још један ЖРУ двоћошак у чијем би једном ћошку била наша Милева, а у другом...смисли сам :bla: Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука