Jump to content

Како анимирати дјецу

Оцени ову тему

Препоручена порука

Јој, када ће то моје унуче... :bla:

:) whackado 0409_feel smej.gif smej.gif smej.gif

'оћу и ја,и то неколико слатких,малих чЕдовишта https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> 0205_whistling klinac

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Neke žene imaju i više dara kada pogledam s kojom lakoćom i ljubavlju vlada moja majka sa bezbroj djece koja se okupljaju oko nje, pa to je naprosto za divljenje. 4chsmu1

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Некако све то иде спонтано, и мислим да је тако најбоље.

Наравно, у току дана препуштам им и да се сами играју и сами смишљају како да попуне време. Ретко се играју заједно, али и то ће временом доћи, кад Мики проговори и још мало порасте.

Оно о чему водим рачуна посебно то је да им никад не прекидам игру кад се сами заиграју и кад видим да су се у ту игру удубили. Никад им не намећем оно за шта нису заинтересовани.

Ово ми се посебно  свиђа...

И  сад  ми  дође  да  седнем  са  вама да се  играмо  мало...

Јој, када ће то моје унуче... 0442_feel

Такође, а и моје унуче има све предуслове да дође, само да актери позавршавају факултете (што се мене тиче може и пре, ја ћу да чувам).

Подели на овим сајтовима

• 3 years later...

Ovo je sin od mog jednog prijatelja koji je velikim prijateljom pravoslavnih Čeha, druži se s njima i s njihovim sveštenicima i episkopima a video je stvarno zanimljiv. Njegov sin vidio na nekakvom vašaru vidio stan za tkanje na kojem su tamo nekakvi folkloristi demonstrovali rad s njim i kod kuće si napravio sam svoj stan i pokušao ih imitirati. 

Tkalcovský stav

Подели на овим сајтовима

Ovo je sin od mog jednog prijatelja koji je velikim prijateljom pravoslavnih Čeha, druži se s njima i s njihovim sveštenicima i episkopima a video je stvarno zanimljiv.

On se zove Miloslav, taj čiji je sin na tom videu a na ovom drugom videu on zajedno s  prijateljem Liborem Halikom koji je pravoslavni sveštenik odlaze u posjetu jednom katoličkom svešteniku Andreju Legutskom iz Slovačke čija parohija je pod Tatrama, na izlet s biciklima, tog pravoslavnog sveštenika uvidite u 20 sekundi a Miloslava na samom kraju videa.

http://www.gloria.tv/media/LE7ssxQrenv

Подели на овим сајтовима

To je u vezi sa ta dsva posta ispred o tkanju, djeci je to zanimljiva zabava, ovdje u Češkoj je vrlo raširena i popularna po školama i dječijim work-shopovima, razvija finu motoriku i spretnost ruku i prstiju a djeca su sretna kad mogu pokazat šta su napravila, učenje igrom:

2033_20120927151405.jpg

Подели на овим сајтовима

Један од начина да се анимирају деца је и цртани филмови.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...