Гости Guest Оливера Написано Јануар 23, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 23, 2011 Муслиманка нероткиња родила помоливши се светом Николи У Башкирији жена муслиманка, која се четрнаест година безуспјешно лијечила од неплодности, родила је након молитве пред иконом светог Николе Чудотворца у православном храму, саопштава Интерфакс-Религија. „Иако сам муслиманка, због нечега сам повјеровала да ће ми икона помоћи“, каже срећна мајка, чије ријечи наводи часопис „Комсомолска правда“. Да иде у храм посавјетовали су је њени пријатељи: брак је пуцао, а дијагноза љекара је звучала као смртна пресуда породичној срећи – родити са таквом болешћу је немогуће. Жена је први пут ушла у храм: „У почетку сам била уплашена и нијесам знала како да се молим.“ Неко од парохијана јој је посавјетовао да се помоли светом Николи „једноставно и из душе“. Тада јој је се у глави јавила проста молитва: „Помози, Николаје Чудотворче, даруј нам сина, молим те…“ На крају је жена скинула свој омиљени ланчић и окачила га пред иконом – постоји вјеровање да такви дарови помажу да се молитва услиши. Кроз тачно мјесец дана сазнала је да очекује дијете. Њен син Тамерлан свакога дана јој доноси велику радост. Радио Светигора Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Јануар 23, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2011 prst ka dole 0442_feel 0442_feel "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Јануар 23, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2011 0442_feel prst ka dole Могла је да му да име Никола! 0442_feel http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 23, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2011 slava3 prst ka dole Могла је да му да име Никола! 0442_feel 0442_feel Бар из захвалности, а многи иноверни би у оваквом случају прешли у православље. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladjimir Написано Јануар 23, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2011 A kako to mrtvi ljudi pomazu ? to mi nikad nije bilo jasno... Da li na svoju ruku ili pitaju Boga ili Bog to u stvari radi ili oni licno... Ako moze pojasnjenje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 23, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2011 A kako to mrtvi ljudi pomazu ? to mi nikad nije bilo jasno... Da li na svoju ruku ili pitaju Boga ili Bog to u stvari radi ili oni licno... Ako moze pojasnjenje Nema mrtvih u Isusu Hristu! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 23, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2011 A kako to mrtvi ljudi pomazu ? to mi nikad nije bilo jasno... Da li na svoju ruku ili pitaju Boga ili Bog to u stvari radi ili oni licno... Ako moze pojasnjenje Mrtvi svakako ne pomazu niti mogu, samo ovi najzivlji, kao sv. Nikola... 1405_love "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladjimir Написано Јануар 23, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2011 Pa da, ali niko mi nije odgovorio na pitanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 23, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2011 Slava Bogu i Sv. Nikolaju Čudotvorcu. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 23, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2011 Slava Bogu i Sv. Nikolaju Čudotvorcu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladjimir Написано Јануар 23, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2011 Pliiiizzz ??????? 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Јануар 23, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2011 Slava Bogu i Sv. Nikolaju Čudotvorcu. 1405_love "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 23, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2011 Pa da, ali niko mi nije odgovorio na pitanjeKroz tela svetitelja deluje živi Bog a svetitelji se pred njegovim prestolom mole za nas. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јануар 23, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2011 slava3 winter Могла је да му да име Никола! :cheesy: 0442_feel Бар из захвалности, а многи иноверни би у оваквом случају прешли у православље. Ко зна какав јој је муж, ако је већ хтео да је остави због бездетности. Можда је жена нешто и пожелела у том смеру, а Бог видео жељу, па се чека прави тренутак... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 23, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2011 slava3 winter Могла је да му да име Никола! :cheesy: 0442_feel Бар из захвалности, а многи иноверни би у оваквом случају прешли у православље. Ко зна какав јој је муж, ако је већ хтео да је остави због бездетности. Можда је жена нешто и пожелела у том смеру, а Бог видео жељу, па се чека прави тренутак... Да, сасвим је могуће, жена је свакако у очајању завапила из срца... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука