Срђан Шијакињић Написано Јануар 26, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2011 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brana Написано Септембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2011 http://www.flixxy.com/bear-animal-nature-film.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Септембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2011 The Goonies (1985) Обожавао сам овај филм, а овај мали азијат ме је одушевљавао својим справицама... http://www.imdb.com/media/rm2229378304/tt0089218 Драшко је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Септембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2011 ja volim i sad. I odgledam ga i pod "stare" dane. Ali ima film koji sam pokusavala da nadjem na netu, ali mi nije poslo za rukom jer nisam sigurna da se film zaista i zove "Zlatni talir." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Септембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2011 a dodajem i ovaj zlata је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2011 Nisam gledao, izgleda gotivno . Jel zna neko kako se zove film - neka deca grade sneznu tvrdjavu, pa se dele u timove, grudvaju, ima i neki pas... kroz maglu mi se javlja - mislim da je skandinvaski... ? Pas koji je zaustavio rat... nije skandinavski... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Септембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2011 Био је један филм, мислим амерички, у коме су све улоге глумила деца. Филм је као прави гангстерски са лошим момцима и кабаретским играчицама, а имали су машинке које уместо метака пуцају шлаг. Не могу да се сетим како се звао. Ако неко зна или пронађе неки снимак, нек постави. Видевши ову тему отворио сам је с анамером да поставим дословце идентично питање.. .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2011 Георгина, Crveni Baron and zlata је реаговао/ла на ово 3 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Септембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2011 Mary Poppins (1964) Георгина, Mironosica, zuti car and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Септембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=L5OX1ngrsCw zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 The Neverending Story "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Март 8, 2012 Пријави Подели Написано Март 8, 2012 sqny је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Nisam gledao al deluje simpa: The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LukaZ Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Може неко да протумачи овай кратки филм: http://vimeo.com/64633375 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Август 1, 2017 Пријави Подели Написано Август 1, 2017 Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука