Zayron Написано Јануар 21, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 Невјероватна ствар која се десила, већ сам вам рекао да сaм активан у том панславизму а имам на старости између осталог и чување неколико "запаркованих" домена за наше будуће пројекте! Украдена нам је таква једна субдомена и с Форумом словенским неопаганима, према никовима и стилу писања препознајем да су то нажалост изгледа тамо неки наши дојучерашњи чланови са бившег заједничког Форума али свеједно ми није јасно како су се домогли приступних шифри које нитко не зна осим МЕНЕ а никоме их нисам давао! Онда на то морају имати некакав декодер, неки од њих заиста студирају информатику и програмирање. Ево те стране која је некад била наша а сад је одједном њихова! Страшно! А учинили смо све што смо могли како их не би имали гдје отварат. И опет им је то уз помоћ ваљда самог ђавла успјело! Остале те наше странице и домене које су нам затим још недирнуте вам радије онда ни не показујем из безбједоносних разлога. Изгледа да ћемо вјероватно бити временом нападнути и на њима. Свеједно тако велику штету нам нису направили јер смо те субдомене имали само под мониторингом, радимо то тако да на више разних мјеста имамо запарковане разне субдомене а послије к "буђењу" или активирању будућег пројекта имамо гдје изабрати јер бирамо само међу тим код којих се најмање годину дана ништа ненадано није десило: губитак датабазе, пад система и форума (домена се "испари" преко ноћи незнано куд) и слично. http://slavonic.forummotion.com/ Погледајте шта ми је један написао кад сам му прошле године честитао Божић, (по грегоријанском календару). А само случајно је овај копнкретно Хрват, тако да не мислите да су само Хрвати неопагани, уствари увијек смо их имали неколико пута више неопагана Срба него Хрвата нажалост! А сад је актуално баш сада осим Србије најугроженија Далмација што се тиче ширења словенског неопоганства код нас! Иначе проводимо стални мониторинг, праћење и ширење словеснког неопаганства али и сатанизма и неонацизма по цијелој Европи у наше панславистичке сврхе. Нападају нас из Украјине, USA, GB, одасвуд! Претпостављамо да тек на крају потом нападну Босну и Херцеговину! Најгоре од свега што се то сад шири а то заједно и с неонацизмом и сатанизмом везаним за тај будаласти паган-метал (уф, најрађе би им дао тај паган-метал гитарама преко леђа!) и Gothic који је свугдје у Европи и свијету већ тотално на узмаку, OFF и неактуалан, демоде, само код нас још имамо његове задње "трзаје и умирајуће грчеве" надам се, али штета је сваке душе које до тада заведу прије него што крепају! Већином су то ментално и вољом беспомоћни слаби и још неразумни млади људи који ни о вјери ни о Јеванђељу немају никаквог појма а насјели на висококвалифицирану и темељито припремљену индоктринацију против које ми хришћански панслависти подузимамо све што можемо како се то зло не би ширило интернетом. Између осталог и тим што смо свуда по интернету гдје смо стигли и гдје нам је то пало на памет "забезецовали" слободне free domain домене које имају некакве везе са словенством slavic, slavs итд. али сада нећу ни те називе да спомињем, има их разних и свакаквих! Па је тако и та slavonic била наша! Тако се онда неопагани потом морају служити професионалним плаћеним сервисима, дакле тим које морају платити из својег џепа и касе, хахахаха! Нису успјели зарегистрирати никакав назив јер на том сајту су сви нормални расположиви код нас и зато су нам га једноставно силом отели али није ми јасно како! Мораћемо и ми бити тврђи према њима, очигледно! bleh Неопаганствво се не исплати никако, чак ни финанцијски, о души да и не спомињем! Кад већ плаћају душама што онда не би и парама! Барем ће им тако проћи воља за отварањрм нових и нових пагаанистичких Форума кад виде да ће за то морати сваке године плаћати или им као free преостају само некакве глупе адресе што нам је био и циљ како би их било што теже пронаћи Googlom. И већ кад се успију пријавити како им ти називи онда барем не би имали никакве везе са словенством, шта ће нам они, таква безвезна идиотска конкуренција? OMG! И тако се то ради, ратује се и на интернету, шта се ту може! Хришћански панслависти ака интернетови темплари! Хахаха! 0203_cool Шта се сад може, увијек су сатанизам, паганизам и такве прасарне биле забавом неумјесно богатих и бијесних! Шта се трпа та фукара неопаганска који живе од данас до сутра, од руке до уста, тамо гдје јој није мјесто! Хоћете паганство? Онда ћете се наплаћат док не поцрните! Што се нас тиче! OMG! Интересантно да ми се већ нешто слично десило на ФБ, тамо ми је један "пријатељ" украо идеју да назовем страницу српско-словачког пријатељства младих људи, омладине "Јура Јаношик" јер сам му то непажњом рекао, само је потом додао "Збојник Јура Јаношик" а сада је чак ни не користи за те младе којим је била намјењена већ сасвим у своје приватне сврхе. Зато се данас никоме ни не повјеравајте ни са идејама ако су добре јер ако постоји и најмања могућност законито ће БИТИ УКРАДЕНЕ И ЗЛОУПОТРЕБЉЕНЕ! Али у овом случају ме баш интересује шта се уствари десило и како јер само пар људи зна да те домене постоје и да су наше а камо ли те приступне шифре које су код мене и никоме их нисам давао! "Pozdrav prijatelju, oprosti što ću prekinuti božićni entuzijazam ovom porukom, ali svakako bi trebao znati ovo; nedavno sam se potpuno opredijelio za poganstvo, tako da čestitka za Božić ne bi trebala vriјеdit za mene, svejedno ti chvala - veoma dosjetno od tebe, živio mi za ove blagdane i budi mi čio, krepak, bodar, jedar, vedar!" A ja sam baš "vedar" samo kad me nije infarkt složio onomad kad sam to pročitao! OMG! crutches Moram pisati ch umjesto h kad hoću napisati chvala a ne želim da mi se pojavi taj smajlik, hahaha! Chvála je češki, na primjer ima jedna prekrasna moravska hrišćanska narodna pjesma Chvála Bohu že sem sa narodil! Hvala Bogu što sam se rodio! Tako je lijepa i riječima i muzikom, po melodiji vrlo bliska našoj muzici, da se ja uvijek skoro rasplačem kad je slušam, probam vam je naći na You Tube. Evo ustvari sam je našao pa sam je naknadno dodao! A tako puna vjere u Boga i Boží milosrdenstvi i spravedlnost, Božije milosrđe i pravdu. Ja vam je prevedem na nekom drugom postu, ustvari već sam je jednom prevodio ali ne znam gdje mi je taj prevod, hahaha! Nema veze, sad napravim još bolji! Chvala Bohu že sem sa narodil! Hana a Petr Ulrychovi Chvála bohu že jsem sa narodil YaDrOh9gvgA Kad bi ljudi malo više zahvaljivali Bogu što su se uopće rodili i žive na ovom svijetu, taj svijet bi najednom preko noći postao boljim! Chvala Bohu že sem sa narodil Že sem svojich mladých roků užil měl sem v světě enem ty jediné odešly mně nebudu mět jiné měl sem v světě enem ty jediné odešly mně nebudu mět jiné Kdyby nebe za peňáze bylo Málo by tam chudáku pobylo Ale nebe za peňáze není Tam je chuďák cisárovi rovný Ale nebe za peňáze není Tam je chuďák cisárovi rovný Ty člověče rozpomeň se na to Že si tady enem prach a bláto Až ty prídeš na súd Boha Pána Nepomóže ti výmluva žádna Až ty prídeš na súd Boha Pána Nepomóže ti výmluva žádna Najveca obmana Sotone Đavola je sto je ubedio ljude da ON i njegovi demoni u stvari ne postoje... 2.Korincanima 4:3,4 "Ako li je pak jos pokriveno i nase jevandjelje, pokriveno je za one koji propadaju, 4 za nevernike kojima je bog ovoga sveta oslepio razum, da ne vide sjaj svetlosti jevandjelja slave Hrista..." 1 Pet 5:8 Budite trezveni i bdite! Protivnik vaš, đavo, kao lav ričući hodi i traži koga da proždre. 1 Pet 5:9 Branite se od njega čvrstom verom, znajući da jednake patnje pogađaju i vašu braću u svetu. Prevod Biblija Bakotić Evo link za online Bibliju Bakotić: http://www.pcbible.net/html/default.htm Napišite netko od vas tko se bavi biblistikom i prevodima Biblije kakav je ovo prevod, nekakav privatni? Prvi put čujem o toj "Bibliji Bakotić" pa me zanima šta je to ustvari i da li to nije nekakvim sektaškim prevodom ili se toliko ne razlikuje od tih zvaničnih, pravoslavnih i drugih opšteeprihvaćenih? Blagodarim! SOTONA I DEMONI - kako zavode ljude http://forum.krstarica.com/archive/index.php/t-256770.html Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 Сад сам већ мало скапирао како се то десило, они су постојали још од 2009. као и ми а сада је наша субдомена укинута била прије неколико дана, а пресмјерована на њихову! Да ли су то урадили они то ми сад није јасно, само кад се сада зада, упише наша исправна домена коју нећу да откривам док се ово не истражи, онда сте аутоматски пресмјеровани на ту њихову! Могуће је да је и техничка грешка провајдера, али како кад су оба Форума постојали већ другу годину ЗАЈЕДНО (мислим у смислу оба, обадва) АЛИ НЕЗАВИСНО један од другог и сад су оба случени, сједињењи у један тај њихов и то баш НЕОПАГАНСКИ! Значи дошло до "случајне" фузије! Што онда не у некакав други ако је то већ само техничка грешка! Него баш неопагански и то наш, са подручја бивше YU? Превише много "случајности" на једном мјесту и баш у ситуацији кад о тим нашим тајним, (боље рећи само утајеним, немамо ми никакве "тајне") и хибернованим, успаваним доменама највише знају ти наши панслависти из Србије и Хрватске. Нико други, ни Пољаци, ни Руси, ни Бугари ни остали! Они уствари знају да постоје али не знају тачно гдје све и под којим називима. И које тачно припадају нама. Једино су за то могли знати Срби и Хрвати, ми знамо и те детаље јер смо највише тиме били забављени, том контролом и мониторингом интернета, Facebooka и домена. Врло мутна ствар! Изгледа да ћу се морати тамо и зарегистровати да видим како то изгледа изнутра и ко то све "сједи" тамо. Неке сам препознао и овако, без регистрације, али није ми приступачан цијели списак чланова као кад бих био зарегистриран! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
syd Написано Јануар 21, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 Zao mi je sto ti se desavaju nevolje. Nisam bas sve procitao, ruku na srce, ali vidim da je neko njesra. Bog ti dao svako dobro i sto manje iskusavanja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Јануар 21, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 Колико је та спрега неонациста и пропаганских панслависта реално значајна? Располажете ли са неким бројкама, линковима ка њиховим сајтовима и слично? Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
syd Написано Јануар 21, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 Doduse, brate Zajrone, kao da si ih sam prizivao ove satiniste, neopaganiste i neonaciste: secas se onoga kada si napisao da ce se "ubrzo osnovati Hrvatska pravoslavna crkva, ako bog da". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Јануар 21, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 Doduse, brate Zajrone, kao da si ih sam prizivao ove satiniste, neopaganiste i neonaciste: secas se onoga kada si napisao da ce se "ubrzo osnovati Hrvatska pravoslavna crkva, ako bog da". Није ваљда Зајрон то негде заиста написао? 1000000001010 Да ли имамо линк? Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 Колико је та спрега неонациста и пропаганских панслависта реално значајна? Располажете ли са неким бројкама, линковима ка њиховим сајтовима и слично? To su naša višegodišnja zapažanja, ne baratamo toliko sa statistikama, ali više reklo bi se sa "provaljivanjem" organizacijskih lanaca! Kad statistike dođu na red onda će biti vrijeme da mi hrišćani pakujeme kofere i kupimo se na Antarktik a Bogu se molimo da ga otopi pa da se na njemu može živjeti! Da parafraziram jednu veliku istorijsku osobnost minuloga stoljeća, neonacizam i poganstvo su kao dva bratska "plućna krila", nekad je neonacizam taj za kojim se kao prikolicom tandrka paganizmus, nekad je to obrnuto, neonacizam su daske na kojima serfuju pagani. Ali ne pada mi na pamet da li sam kada naišao na neopagana koji ne bi bio rasistom ili neonacistu koji bi imao šta protiv neopagana, štaviše naopak. Najveći dio tog posla oko predobivanja, regrutovanja, vrbovanja mladih ljudi obavljaju preko Facebooka a konci vode prema GB, USA, i Ukrajini. Zanimljivim je paradoxom da Njemačka u tome svemu ne igra skoro nikakvu važnu ulogu. Ništa manjom i kurioznom zanimljivosti je to da se u tu svrhu vrbovanja koriste čak formularima od Causa, nešto slično kao što smo mi panslavisti otvarali za Kosovo ili u takvim sličnim tuđim učestvovali. Tako se tamo lako može islijediti tko je koga i koliko njih zavrbovao a tim si poljepšavaju rejting u organizaciji. Veća opasnost od Njemačke (ali i Francuske i GB) nam prijeti po pitanju islamskog terorizma nego nekakvog neonacizma. Nama se čini da je ovaj noviji val neonacizma koji se širi od 80' godina pažljivo i pomno pripreman NEKIM u USA. Ja inače ne podnosim te konspirativne teorije i uvijek dobivam napade smijeha kad slušam o njima, ali što se tiče neonacizma, to je tačno, sav on ovaj sadašnji većinom je potekao iz USA i danas od tamo struji neprekidna rijeka propagande i indoktrinacije mladih, naše evropske omladine usmjerena protiv Evrope a njenih stanovnika s ciljem izazvati građanske ratove, sukobe, nemire i stalnu napetost u Evropi! Ja sam imam neki svoj odgovor na to, ali ga rađe za sada ne objavljujem. A naravno da im smetaju i hrišćanski panslavisti! Oni nam se također montiraju u panslavizam ali iz sasvim drugačijih razloga nego što to činimo mi hrišćanski ćirilometodski panslavisti! Blood of Christians on My Sword a2ctl0SFd8k Pogrom Čas je sada, o majko Da konačno prozboriš ti Kroz sinove tvoje časne Poruke kralja pronesi ... Da istini kobnoj ližemo skute Nek krvavo zausti reči bolne i krute Što boleće silno onog što pljunu Večnosti tame, paganske pute! Rane su matero tvoje duboke Vekovi gnojni leže u njima Smrad ih opseda grozni A kršteni smrad se zove! Mleko gorčine kojim dojila ti si Ogavnim grlima gutaše Ne, ne beše im dovoljno Grudi ti tvoje iščupaše Zatrimo svaki kršteni trag Uništimo svetlost što slabost Im poji, ne dajmo drevnost našu O majko, zakleto sinovi tvoji! Zatrimo svaki kršteni trag Zgromimo svetlost što u laži stoji Jedino drevna matero ti si Slave te sinovi tvoji Strah nek' bude im jedina nada Smrt i bol siguran dom U trenu kad gordo zaustiš majko U poslednjem govoru tvom! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 Doduse, brate Zajrone, kao da si ih sam prizivao ove satiniste, neopaganiste i neonaciste: secas se onoga kada si napisao da ce se "ubrzo osnovati Hrvatska pravoslavna crkva, ako bog da". Није ваљда Зајрон то негде заиста написао? 1000000001010 Да ли имамо линк? Syde, molim te prestani s prenemaganjem, svako imalo inteligentniji odmah skopča kako je to mišljeno a kao i mnogo, mnogo toga što sam o tome sličnim glupostima već napisao i na ovom Forumu je napisano ironički i sarkastički iliti ironično i sarkastično! Zato je tamo riječ Bog zamjerno napisana malim slovom jer nejde o nikakvu rečenicu ili tvrđenje, još manje o moju nekakvu želju već o narodnu uzrečicu! Ako nisi u stanju razlikovati ciljenu ironiju i sarkazam od normalnog govora i pisanja onda ti ja ne mogu pomoći, vjerovatno si pobjegao s časa kad se na času srpskog jezika radila ta materija, stilske figure itd. Osim toga ja imam zdokumentovano šta sam o takozvanoj HPC napisao u okviru panslavizma i nije to ništa mnogo pohvalno po njih! Prije naopak! Pogotovu o toj endehazijskog HPC i Germogenu šta mislim, bolje da ni ne spominjem. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 Doduse, brate Zajrone, kao da si ih sam prizivao ove satiniste, neopaganiste i neonaciste: secas se onoga kada si napisao da ce se "ubrzo osnovati Hrvatska pravoslavna crkva, ako bog da". Ja sataniste ni neopagane ni neonaciste ne prizivam već suzbijam gdje god mogu, drago mi je ako tako misliš, to znači samo da sam u stanju napravit se "nevidljivim" što je u tom mojem poslu Facebookovog i internetovog egzorciste strašno važno jer te ne smiju ugledati prije nego što im se približiš tako blizu da im možeš i u stanju si im zavalit glogov kolac u lijes! A radim to dosta dugo, hehehe! Zanimljivo kako su svi neo, novi, samo satanisti su isti, oni stari. Stari zli i pokvareni pakleni Lucifer, hahaha! 1000000001010 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 Колико је та спрега неонациста и пропаганских панслависта реално значајна? Располажете ли са неким бројкама, линковима ка њиховим сајтовима и слично? Sad napišem odgovor. Kratko i jasno! 1. Sprega je KLJUČNA, obe te snage ili sile rade na DEMONTAŽI destrukciji, razaranju hrišćanstva u Evropi ili na totalnom a nepovratnom uništenju i sekularne i demokratske i hrišćanske Evrope! 2. Neonaciste se pri tom služe sredstvima političke i vojne moći, rasističkom Mein Kampfovskom indoktrinacijom, silom i prisilom, neopagani ideologijom, tim njihovim idolopoklonstvom, takozvanom starom vjerom, rodnovjerjem! Zvanično se neopagani od neonacizma ograđuju. Ali vrlo mlako, nejasno, neodređeno, nedovoljno i nikako razantno kako bi se to očekivalo i trebalo biti. U praksi neonacizam, neopaganizam i praktični satanizam idu jedan s drugim u takvom sinkretičkom konglomeratu, ili paket aranžmanu. Ne postoje nikakve ozbiljnije težnje a ni neka velika potreba za ograđivanjem jednih od drugih. Barem do toga časa dok ne osvoje nekakvu političku moć i statističku prevagu. Marširajmo posebno ali udarajmo zajedno! Staro dobro pravilo, znate već čije ali za njih važi još više! Zato postoje vrlo mnogi zajednički interesi od kojih je glavni taj učinit konac hrišćanstvu u cijeloj Evropi. 3. Linkove znamo i naravno imamo ali ih nigdje ne objavljujemo radi principa informativne blokade! Ne smijemo nikom olakšavati posao oko traženja i nalaženja informacija o njima i nigdje ih ne držimo javno na jednom mjestu, recimo na internetu, pa čak ni na našem sajtu, odakle bi bili pristupačni svima! Mnogi od njih su i panslavistički takozvani RODNOVJERNI Forumi i sajtovi o kojima naravno da imamo detaljne informacije, o svima najvažnijim u Evropi. I o njihovim akcijama i aktivnostima. 4. Statistika: za Srbiju oko 10% neonacista, rasista i njihovih simpatizera i 2% neopagana u vjerskom smislu. Za sada! To su naše procjene, nemamo to iz nikakvih istraživanjima ali opravdano mislimo da smo vrlo blizu realnim podacima. Sami ti brojevi za sada nisu alarmantni ali situacija se iz dana u dan mjenja na žalost sve ka gorem, naročito u provincijalnim mjestima i što nas najviše zabrinjava u selima. Bojimo se dominovog efekta, za samo par godina ako se ništa ne uradi situacija u Srbiji može biti vrlo ozbiljna. Treba radit na hrišćanskoj osvjeti! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
syd Написано Јануар 21, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 Doduse, brate Zajrone, kao da si ih sam prizivao ove satiniste, neopaganiste i neonaciste: secas se onoga kada si napisao da ce se "ubrzo osnovati Hrvatska pravoslavna crkva, ako bog da". Није ваљда Зајрон то негде заиста написао? :229229229: Да ли имамо линк? Ево ти Зајронових речи, изговорених у љутњи и афекту. Мислим да се каје због њих, иако то сам није рекао. Има и других изјава, веома сличних. У последње време много проводи времена на форуму, пише, одговара, а знаш како се каже "онај ко много прича каже и оно што не треба (тј. каже оно што мисли)"Дакле, брат Зајрон, ћирилицом: "Да, нама се Црква распада или већ распала на зилоте и Љуљаке, црногорску, македонску а ако бог да и хрватску православну цркву." Не може се цитирати на уобичајени, аутоматски начин, пошто је ова тема о изјави епископа Лаврентија сада затворена. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
syd Написано Јануар 21, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 Doduse, brate Zajrone, kao da si ih sam prizivao ove satiniste, neopaganiste i neonaciste: secas se onoga kada si napisao da ce se "ubrzo osnovati Hrvatska pravoslavna crkva, ako bog da". Ja sataniste ni neopagane ni neonaciste ne prizivam već suzbijam gdje god mogu, drago mi je ako tako misliš, to znači samo da sam u stanju napravit se "nevidljivim" što je u tom mojem poslu Facebookovog i internetovog egzorciste strašno važno jer te ne smiju ugledati prije nego što im se približiš tako blizu da im možeš i u stanju si im zavalit glogov kolac u lijes! A radim to dosta dugo, hehehe! Zanimljivo kako su svi neo, novi, samo satanisti su isti, oni stari. Stari zli i pokvareni pakleni Lucifer, hahaha! :229229229: Ипак признај да ако се зезаш на тему ХПЦ да се нико овде неће насмејати или, у горем случају, помислиће да си заправо присталица таквих идеја, само маскиран иза свих тих прича о екуменизму. Јасно је и теби да је било боље да то ниси написао. Као и штошта другог. Још једаред: баш ми је жао што су те ови сатанистички кретени избацили из такта и направили ти штету. ХПН. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 Doduse, brate Zajrone, kao da si ih sam prizivao ove satiniste, neopaganiste i neonaciste: secas se onoga kada si napisao da ce se "ubrzo osnovati Hrvatska pravoslavna crkva, ako bog da". Није ваљда Зајрон то негде заиста написао? :229229229: Да ли имамо линк? Ево ти Зајронових речи, изговорених у љутњи и афекту. Мислим да се каје због њих, иако то сам није рекао. Има и других изјава, веома сличних. У последње време много проводи времена на форуму, пише, одговара, а знаш како се каже "онај ко много прича каже и оно што не треба (тј. каже оно што мисли)"Дакле, брат Зајрон, ћирилицом: "Да, нама се Црква распада или већ распала на зилоте и Љуљаке, црногорску, македонску а ако бог да и хрватску православну цркву." Не може се цитирати на уобичајени, аутоматски начин, пошто је ова тема о изјави епископа Лаврентија сада затворена. Što Syde ne napišeš šta si ti meni prije toga napisao, u nikakvom afektu to što sam napisao nisam napisao! Već samo u jednom cilju da ti pokažem kako na takve nebuloze koje ti prosipaš kud god se okreneš o KC ja mogu i u stanju sam odgovoriti još impozantnijim i kolosalnijim nebulozama za kakve još nisi čuo niti znao da upće gdje mogu i postojati! I da nisam nikakva ni kokoš, ni dresirani majmun ni retard koji će samo šutjeti na to što pišeš samo zato što ti misliš da tako to ima biti jer sam prema tvojim riječima, citiram "na pravoslavnom Forumu". Jer tebi ne vrijedi objašnjavati i moliti te razumno i ljudski, na te takve besmisle koje pišeš ti se može odgovoriti samo isto takvim besmislima, nikako drugačije! A to sam ti već odgovorio i svaki put kad napišeš opet takvu nekakvu nebulozu ako mi ne bude baš mrsko biće ti odgovoreno tako kako zaslužuješ na nebulozu nebulozom i na besmislicu besmislicom dok od toga ne odustaneš i konačno se toga odvikneš! A sada napostuj također i sve te besmisle koje si prije toga napostovao ti meni! Ili hoćeš da ih ja pođem vadit i prenašati ovamo! A koliko sam te molio da tako ne pišeš jer su to sve besmislice a ti opet samo svoje i svoje! Navodno imam razumjeti gdje sam, ima mi to doći odnekle do glave! Znači dresura? Misliš li da se mi tako ponašamo prema vama na našim Forumima? Tebi ništa izgleda ne znači riječ - PO ZASLUZI! A čim sam to ja zaslužio da iz dana u dan samo izmišljaš nove i nove povode za svađu iako dobro znaš da nastojim u svemu biti i ostati prijateljski i prema tebi bez obzira na to šta pišeš. Kakva besmislica, da tako mislim ko što ti tvrdiš i pokušavaš isisati iz malog prsta ne bih uopće ni minutu sjedio na ovom forumu već bih visio na nekom tom takozvanom hrvatsko-pravoslavnom a tamo bi gurao i nogama i rukama da se otcepe! Ne misliš, valjda? A sad samo još reci kako sam upravo sad izjavio da "radim i guram i rukama i nogama da se oni u HPC odcepe!" Eto tako to izgleda ta tvoja retorika koju hoćeš ovdje prezentirati. Same mistifikacije i izmišljanja. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
syd Написано Јануар 21, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 Ма, океј, брате. Што си се тако нашпицио? Пусти ХПЦ. Нема везе. Превише си на интернету. Какво је време тако код тебе у Чешкој или Словачкој? У Србији пада суснежица, мокро је и влажно и непријатно. Ипак, ако човек има добро друштво (на даме никада не треба заборавити) онда се лакше подноси и рђава клима. Него јел' се код тебе тамо пије Gluehwein? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 Ма, океј, брате. Што си се тако нашпицио? Пусти ХПЦ. Нема везе. Превише си на интернету. Какво је време тако код тебе у Чешкој или Словачкој? У Србији пада суснежица, мокро је и влажно и непријатно. Ипак, ако човек има добро друштво (на даме никада не треба заборавити) онда се лакше подноси и рђава клима. Него јел' се код тебе тамо пије Gluehwein? Našpicio se nisam, samo što sam eto iz Bosne, mi se tamo ko djeca igrali takve igre "konjića". Jedan hoda na četri, drugi jaše a onda obrnuto, potom onaj što je jaho bude konjom a taj drugi onda viče "đija"! A ne ovako kako ti, samo bi ti rajtovo, hahaha! To se kod nas i mala djeca nauče, il oba il niko! Ma u nas je vrijeme da rađe ni ne gledam kroz prozor kakvo je. Ja volim svako vrijeme ali najviše bi mi se svidjelo kad nekog tog "vremena" uopće ne bi ni bilo! Nek sunce grije, zvizdan ljeti udari, al ne mora ravno u mene, nek kiša pada al što opet po meni mora, nek pada i snijeg i sve bude sami led al ne moram ja biti taj koji će tamo ruke i noge lamat i na tom ledu se razbijat. Gledam kako su ovi plivali po Časni Krst po rijekama sad na Bogojavljenje svuda po Evropi, svaka im čast. Jedan ovdje objašanjavao da dok se ne privikneš, kad uđeš u tako hladnu rijeku može ukočenost mišića trajati i pet minuta. Što se mene tiče meni bi lijepo odmah s tih pet minuta prešla ravno u "rigor mortis", hahaha, ta bi mi ukočenost ostala navjeki, hahaha! Pije se Gluhwein ali ja prednost više dajem dry wine. Imaju tu dobro :229229229: ali ja ga izbjegavam, od njega se nevjerovatno brzo deblja, a kod vina je to obrnuto. Ako je kvalitetno od njega se čak i mrša. Moja jedna poznanica bila ovdje na kuri mršavljenja, tamo to radili pomoću nekakvog češkog poznatog likera, Becherovke. A njoj se tako strašno svidjela ta kura da si je onda to liječenje aplikovala i sama u hotelskoj sobi, tamo imala "zašniranu" flašu! Tako nekako ponekud pretjerala u doziranju tog "lijeka", kile opale malo, malkice ali zato se raspoloženje popravilo mnogo i previše, great mood, pogoda velika i prevelika, hahaha!. OMG! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука