maxwell Написано Јануар 21, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 @syd: Људи, па немојте нападати брата Зејрона, он је један од најготивнијих људи овде... @Zayron: То ми је некако није јасно, ти сатанизми, родовјерја и неопаганизми, неонацизми. Зашто би се било ко залуђивао тиме, када може да банчи/оргија и живи развратно и без свега тога. Credo in unum Deum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 21, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 @syd: Људи, па немојте нападати брата Зејрона, он је један од најготивнијих људи овде... @Zayron: То ми је некако није јасно, ти сатанизми, родовјерја и неопаганизми, неонацизми. Зашто би се било ко залуђивао тиме, када може да банчи/оргија и живи развратно и без свега тога. Bez toga nije fensi i cool. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
maxwell Написано Јануар 21, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 @syd: Људи, па немојте нападати брата Зејрона, он је један од најготивнијих људи овде... @Zayron: То ми је некако није јасно, ти сатанизми, родовјерја и неопаганизми, неонацизми. Зашто би се било ко залуђивао тиме, када може да банчи/оргија и живи развратно и без свега тога. Bez toga nije fensi i cool. Имао сам прилике да упознам таке залуђенике, да појма немаш... Credo in unum Deum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 @syd: Људи, па немојте нападати брата Зејрона, он је један од најготивнијих људи овде... @Zayron: То ми је некако није јасно, ти сатанизми, родовјерја и неопаганизми, неонацизми. Зашто би се било ко залуђивао тиме, када може да банчи/оргија и живи развратно и без свега тога. Aj, dragi Maxwelle. i prostitutka može isto bez para da radi to šta radi, kao u dobrotvorne svrhe pa ne radi, ne pada joj to ni na pamet. A oni isto tako, što bi bančili, orgijali i živili razvratno ko prasaci samo tako, besplatno kad i oni mogu prodat svoju dušu što je imaju! Isto kao što prostitutka prodaje tijelo, oni prodaju dušu đavlu! Naravno da to ide i bez toga ali nikakva velika zabava s tim onda nije. Kako ni prostitutku ne bi bavilo sve to radit što radi bez para a besplatno tako i njih ne bavi upropastit se samo na svijetu ovome kad to mogu i na ovom i onome. Tačno kako to reče aquilio, ovako je to više fancy i cool! Kad već šta prodat, onda dušu! A ne za džaba! Da to stoji za to! smej.gif Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 Имао сам прилике да упознам таке залуђенике, да појма немаш... U pravu si, takvih ja isto znam toliko da bi ih mogao iz vreće u vreću prebacivat. Koliko ih samo imam naadano na FB, ljudi se isprepadaju kad mi vide friend listu i njihove nickove, misle šta je ovo, kakav satanistički zoološki vrt. A ja ih imam još iz te dobe kad smo bili zajedno na istom forumu i mi i oni, ti naši slovenski pogani. Mene toliko ni ne razočaravaju te budale već ljudi koje sam smatrao normalnim a izađe na vidjelo da nisu. Najednom se zčistajasna opredijele svjesno za svoju propast umjesto kako bi "život u izobilju imali"! smej.gif Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 @syd: Људи, па немојте нападати брата Зејрона, он је један од најготивнијих људи овде... Ne zovem se ja Zejron nego Darko. O najgotivnijem coveku ovde pricas, je l' tako? smej.gif smej.gif [ivan Cvetkovic, Solomon Kane, Mozart i Aquilio (ponekad, kad je dobar x) ) su meni gotivni] A ti mentoli o kojima vi pricate - njih ionako izbegavam(o) u sirokom luku tako da nas mnogo i ne pogadja sta oni cine. A zasto su oni pagani, ja nemam pojma. Valjda da bi bili otkaceno-egzoticni. Zbog toga valjda lice kao da su katatoni sizofrenicari pobegli iz dusevne bolnice kojoj od glave do pete pripadaju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука