Jump to content

KANABIS (ulje)

Препоручена порука

nije sve crno belo, ima nesto i izmedju

што се тиче психоактивних супстанци, више је него црно и бело - ил си дрогиран или ниси, само је питање чиме и колико си свестан тога.

гомила људи уноси разне твари које имају разне психофизичке ефекте и после повлачења ефекта психоактивне сусптанце имају разне облике и интензитете кризирања.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 95
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

У сваком случају постоје далеко проницљивији приступи од примене "чудотворне водице".

Од које све после буде лепо, јел`?

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

Од које све после буде лепо, јел`?

чуј лепо - 2 до 7 дана из крви неће да изађе ''лепило''  :) :) greengrin

замисли кад би 2 до 7 дана имала одређени ниво алкохола у крви, како би се декларисали? 0102_laugh smej.gif dada

Подели на овим сајтовима

Добро де Медо, немој да си баш накрај срца, то бејаше пука иронија. И то очит пример.  

navijanje  klapklap sFun_bat

А колико су "лепа" та лака решења, сасвим је очигледно.

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

Добро де Медо, немој да си баш накрај срца, то бејаше пука иронија. И то очит пример. 

0442_feel  .mense. prstgore

А колико су "лепа" та лака решења, сасвим је очигледно.

ма нашалих се да мало покажем сурову реалност  prst ka dole :)
Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Stručna stranica posvećena liječenju i upotrebi marihuane u farmakološke svrhe, vrlo opširno:

http://www.medicalmarijuanacouncil.com/

аха, ''лечење'' у овом случају значи тестирање и опијање са бруталним дозама THC-a терминалне пацијенте типа оних који умиру од рака и сиде - ионако им не може бити горе, а ако неко уради аутопсију не може ни да провали јел умро од ганџе, рака/сиде или (хемо)терапије.

а реклама на десном делу странице изгледа као happy hour на THC-у. :drugarstvo: 0102_laugh 0442_feel

суууууууууууууууууууууууууууууууупер  4chsmu1 4chsmu1 :bla:

пази, да цепају делове марихуане за дозирање типа THC или канабиол, па онда дају неки смислен научни рад на тему деловања, дозирања, ефеката и контраефеката - то би још и имало смисла.

уместо тога, деле путем нета култивисану ганџу са индустријском (да не кажем шампионском) концентрацијом THC-а на дозу од десет грама заобилазећи правну и сваку другу одговорност и изигравајући легалне дилере.

сем тога што не стоји никакво име испред или иза овог паравана за мексичку нарко мафију.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

мисим, јел има нека потврда од лекара ШТА је заиста то дете излечило?

сем емотивног утиска родитеља и новинара ...

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :krstix: link=topic=10914.msg433876#msg433876 date=1304812426]

Ако мислиш на овај конкретан случај, знам колико и ти, значи оволико колико то пише у том чланку. Ја бих рекао да се ради о конциденцији, баш код овако мале дјеце су познати релативно чести медицински не баш сасвим добро објашњиви, боље рећи необјашњиви случајеви спонтаног повлачења, наглог уступања и практичног нестанка тумора које би се највјероватније десило и да је то дијете умјесто канабисовог уља добило на примјер рибље или било какво друго, маслиново итд. или на концу конца никакво. Канабис има неке љековите учинке али ја сам доста скептичан што се тога код тумора тиче. Чланак сам намјерно поставио како би људи који због свог личног проблема за информацијама трагају ипак имали из чега изабрати и сами створити закључак. Али у медицинске сврхе ово није довољно, потребно је детљно анализирати и здокументовати бар стотине или чак хиљде таквих сличних случајева да би се извео некакав закључак.

Подели на овим сајтовима

Ако мислиш на овај конкретан случај, знам колико и ти, значи оволико колико то пише у том чланку. Ја бих рекао да се ради о конциденцији, баш код овако мале дјеце су познати релативно чести медицински не баш сасвим добро објашњиви, боље рећи необјашњиви случајеви спонтаног повлачења, наглог уступања и практичног нестанка тумора које би се највјероватније десило и да је то дијете умјесто канабисовог уља добило на примјер рибље или било какво друго, маслиново итд. Канабис има неке њековите учинке али ја сам доста скептичан што се тога тиче. Намјерно сам поставио како би људи који због свог личног проблема за информацијама трагају ипак имали из чега изабрати. Али у медицинске сврхе ово није довољно, потребно је детљно анализирати и здокументовати стотине или чак хиљде случајева да би се извео некакав закључак.

:krstix:
Подели на овим сајтовима

medo bre!

Ne mogu da dokucim odakle se crpi ta arogancija da stvari o kojima si jedva nacuo i nemas veze, pricas sa tolikim zarom i iskrivljenim osecajem da su apsolutne istine? E pa nisu... 80% onoga sto si pisao u ovoj temi su gluposti i netacne informacije zasnovane na predrasudama...

Marihuana ne izaziva fizicku zavisnost a psihicka zavisnost ne moze da se meri sa duvanom i alkoholom ni izdaleka...

Ona glupost da se od nikotina covek "ocisti" za nedelju dana... odakle izvlacis samo te ideje? Pitaj hronicne pusace koji ostave cigarete pa ih mesecima sanjaju... nikotinu treba do 6 meseci da totalno napusti telo a psihicki problemi opstaju i po vise godina...

Ja sam bio pusac i cigareta  i marihuane... i mogu iz prve ruke da ti kazem da kad nema gandze, nikom nista... bice sledece nedelje... a kad nema cigareta onda se pale sve moguce lampice  u mozgu... osecas anksioznost, nervozu, paniku... skoro da ne mozes ni o cemu drugom da razmisljas... Cigarete sam ostavio (na srecu) a marihuanu i dan danas koristim ali retko... I kamo srece da si u pravu da efekat marihuane traje mnogo duze nakon pusenja jer se "talozi u masnim naslagama" :krstix:, ali to (na zalost) takodje nema veze s istinom 0311_womens

I da znas, ostavljanje marihuane nema "withdrawal" tj. nemas nikakve fizicke potrebe da nastavis sa koriscenjem jednom kad odlucis da prestanes. Nema kriza niti bilo kakvih gluposti, ko sto si ga ti zamislio... tezu krizu imas kad si alkos pa ostavis rakijicu.. a kad ostavis gandzu imas samo osecaj... pa, zapravo nemas nikakav osecaj. Ko sto rekoh pusio sam i desavalo mi se da napravim pauzu od godinu i vise dana, i u tom periodu mi i ne padne na pamet a kamo li da imam krize  i gluposti...

ola di malo... razmahao si se ko da si strucnjak u oblasti a baratas posrednickim argumentima zasnovanim na cistim predrasudama jer ocigledno nemas bas neko poznavanje materije... sto je verovatno i pohvalno womens

PS. Marihuana je STETNA jer je to opijat! Niko ne bi trebalo da je koristi jer otvara put ka tezim drogama. Izaziva dezorijentisanost i poremecaj u pamcenju (dok traje uticaj)... Ali neke stvari jednostavno treba opisivati onakvim kakve jesu... a to je da od marihuane ne dobijate apstinensku krizu... ne povracate i ne tresete se po sobi kad prestanete da je koristite...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ja sam bio pusac i cigareta  i marihuane... i mogu iz prve ruke da ti kazem da kad nema gandze, nikom nista... bice sledece nedelje... a kad nema cigareta onda se pale sve moguce lampice  u mozgu... osecas anksioznost, nervozu, paniku... skoro da ne mozes ni o cemu drugom da razmisljas...

Ja mogu potvrditi iz svog iskustva da je to tačno, nekoliko puta sam prekidao i po godinu dana i više s pušenjem i nekoliko puta opet nastavljao, dakle nešto slično recidivama liječenih alkoholičara. Za mene je najveći rizikovi faktor posao i društvo pušača na poslu. Sad opet ne pušim više od godinu dana, pred tim sam pušio godinu i po a još pred tim opet nisam skoro dvije godine. I tako s tim ratujem kako stignem, nekad to ide a nekad nejde. Inače sva istraživanja su potvrdila to što tvrdimо i ja i Mračnjak da je nikotin s aspekta stvaranja zavisnosti jači opijat čak i od alkohola, jedan od najjačih uopšte što postoje na svijetu a sigurno najjači od svih ovih da nazovemo "mekih" socijalnih opijata. A to doktori već odavno znaju da je to tako. Sad o toj "travi", na sreću meni se nimalo nije svidjela, kažem "na sreću" jer kao mladom se meni malo kad desilo da mi se nekakva glupost "nije svidjela", gdje je bila neka idiotarija tu sam i ja morao biti negdje u blizini. Ali imam iskustvo iz posmatranja svojih vrlo, vrlo, vrlo bliskih porodičnih pripadnika/ca kojima se međutim svidjela ta ista glupost koja meni nije. A istovremeno su bili pušačima što ustvari nije obavezno ali tako često biva. I šta se desilo ili dešavalo: kad "travice" nije bilo nije išlo o glavu, moglo se i bez toga a sasvim mirno se nešljukalo i mjesecima i niko od njih nikakvo takvo veliko "moranje" nije osjećao. Al kad cigare, običnog tabaka, duvana nije bilo, ma to je tek bila katastrofa, smak svijeta! A neki od njih su se odučavali nikotinskim žvakama tako da su sasvim "zaboravili" k čemu ih imaju a dešavalo im se i to tako da su istovremeno žvakali tu odučavajuću žvaku i pušili, s cigaretom uz kafu.

Подели на овим сајтовима

јао мрачњак, ти ми причаш о ароганцији а не знаш одакле сам дошао ни шта сам прошао.

сутра, кад стигнем, мало ћу да ти опишем да је све то из личног и студиозног искуства, да не лупеташ више са сопственом ''прозорљивом'' предрасудом и патронажним тоном некоме о коме не знаш ништа, па си још умислио да продаш маглу за памет.

пс. ја сам пушио ганџу ко пљуге од како отворим очи, а не ко вас двојица спорадичних викендаша ...

Подели на овим сајтовима

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...