Juan Valdez Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 Ускоро оснивамо гулаш ложу јер кока кола није довољна да покрије це форум, који убрзано расте. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 Ускоро оснивамо гулаш ложу јер кока кола није довољна да покрије це форум, који убрзано расте. А ја очекујем појачање...али отом потом мислим да ће се појачање одушевити ложама,гулашу,кока коли и спрајту,једва чекам да видим реакцију. womens 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 1, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 Ускоро оснивамо гулаш ложу јер кока кола није довољна да покрије це форум, који убрзано расте. Zar sad kad su nam priznali da smo opasni i da nam vreme tek dolazi? facenew22222222 :group111: 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 Ускоро оснивамо гулаш ложу јер кока кола није довољна да покрије це форум, који убрзано расте. Zar sad kad su nam priznali da smo opasni i da nam vreme tek dolazi? facenew22222222 :group111: 0442_feel Од оснивања гулаш ложе ће сви да профитирају. Конкуренција не може да буде лоша. Уосталом, то ће да буде одличан сигнал инвеститорима да уложе у дугорочне пројекте уништавања васколиког србства. Ти хоћеш да им даш лажан сигнал тако што вештачки субвенционишеш само кока кола ложу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 1, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 The Evidence for Evolution 01 of 08 The Evidence for Evolution 02 of 08 The Evidence for Evolution 03 of 08 The Evidence for Evolution 04 of 08 The Evidence for Evolution 05 of 08 The Evidence for Evolution 06 of 08 The Evidence for Evolution 07 of 08 The Evidence for Evolution 08 of 08 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 1, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 Ускоро оснивамо гулаш ложу јер кока кола није довољна да покрије це форум, који убрзано расте. Zar sad kad su nam priznali da smo opasni i da nam vreme tek dolazi? facenew22222222 :group111: 0442_feel Од оснивања гулаш ложе ће сви да профитирају. Конкуренција не може да буде лоша. Уосталом, то ће да буде одличан сигнал инвеститорима да уложе у дугорочне пројекте уништавања васколиког србства. Ти хоћеш да им даш лажан сигнал тако што вештачки субвенционишеш само кока кола ложу. Vec sam se uplasio da ces u poslovanje lozhe da uvodis ideje za ciju relaizaciju je potrebno donosenje i sprovodjenje "komunistickog zakona". 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
neo12 Написано Јул 3, 2011 Пријави Подели Написано Јул 3, 2011 procitavsi sve knjige R.Dawkins-a shvatio sam da je taj koga nazivaju jednim od tri najveca intelektualca na zemlji veoma plitka osoba. licni marketing, ponavlja kao papagaj iste fraze; jedino sto vrijedi jeste njegov uticaj da se prosiri znanje o fenotipima. sto se tice anti-teizma.... ma nemam sta da spominjem, na takve osobe se ne treba ni obazirati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 4, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 4, 2011 procitavsi sve knjige R.Dawkins-a shvatio sam da je taj koga nazivaju jednim od tri najveca intelektualca na zemlji veoma plitka osoba. licni marketing, ponavlja kao papagaj iste fraze; jedino sto vrijedi jeste njegov uticaj da se prosiri znanje o fenotipima. U prevodu na spanski "Nisam procitao ni jednu knjigu od Ricarda Dokinsa ali me to ne sprecava da prepisujem recenice iz recenzija knjige The God Delusion i tako se prikljucim seriji ad hominema protiv svakog oblika popularizacije nauke." sto se tice anti-teizma.... ma nemam sta da spominjem, na takve osobe se ne treba ni obazirati. Wow pa ti si covek za svako divljenje ali ozbiljno. Procitoa si SVE KNJIGE coveka koga svrstavas u osobe na koje se uopste ne treba obazirati. Stvarno kakvo strpljenje, kakva revnost, andjeli ti zavide covece. smej.gif-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cheesy2:' /> smej.gif-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='smej.gif' /> -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='spam' /> -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='smej.gif' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 4, 2011 Пријави Подели Написано Јул 4, 2011 procitavsi sve knjige R.Dawkins-a shvatio sam da je taj koga nazivaju jednim od tri najveca intelektualca na zemlji veoma plitka osoba. licni marketing, ponavlja kao papagaj iste fraze; jedino sto vrijedi jeste njegov uticaj da se prosiri znanje o fenotipima. sto se tice anti-teizma.... ma nemam sta da spominjem, na takve osobe se ne treba ni obazirati. Htedoh da ti kazem bolje brisi ovo dok ne dodje Aquilio,ali on me pretekao. :cheesy2: Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
neo12 Написано Јул 4, 2011 Пријави Подели Написано Јул 4, 2011 procitavsi sve knjige R.Dawkins-a shvatio sam da je taj koga nazivaju jednim od tri najveca intelektualca na zemlji veoma plitka osoba. licni marketing, ponavlja kao papagaj iste fraze; jedino sto vrijedi jeste njegov uticaj da se prosiri znanje o fenotipima. U prevodu na spanski "Nisam procitao ni jednu knjigu od Ricarda Dokinsa ali me to ne sprecava da prepisujem recenice iz recenzija knjige The God Delusion i tako se prikljucim seriji ad hominema protiv svakog oblika popularizacije nauke." sto se tice anti-teizma.... ma nemam sta da spominjem, na takve osobe se ne treba ni obazirati. Wow pa ti si covek za svako divljenje ali ozbiljno. Procitoa si SVE KNJIGE coveka koga svrstavas u osobe na koje se uopste ne treba obazirati. Stvarno kakvo strpljenje, kakva revnost, andjeli ti zavide covece. smej.gif-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='smej.gif' /> -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='spam' /> -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='smej.gif' /> -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='smej.gif' /> andjeli mogu tebi da pozavide na revnosti da svaki moj post krajnje ishitreno i bez trunke ljubavi i onog pitanja "cek, mozda je lik i u pravu" prokomentarises tako revnosno napadacki, izlagajuci tvoje misljenje kao jedino relevantno. mozes li mi dati mail da fotkam dokinsove knjige koje imam pa da ti posaljem nevjerni Tomo mozda te cudi, nisu sve prevedene, ali pih, ovaj ovdje covjek za divljenje zna i engleski jezik ali ozbiljno. procitao knjige jer su mi uvijek zanimljive egocentricne licnosti, nadobusne, zeljnje promocije i slave, a uz sve to se predstavljaju kao esencije znanja....... tragedija je kada te razocaraju :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
neo12 Написано Јул 4, 2011 Пријави Подели Написано Јул 4, 2011 procitavsi sve knjige R.Dawkins-a shvatio sam da je taj koga nazivaju jednim od tri najveca intelektualca na zemlji veoma plitka osoba. licni marketing, ponavlja kao papagaj iste fraze; jedino sto vrijedi jeste njegov uticaj da se prosiri znanje o fenotipima. sto se tice anti-teizma.... ma nemam sta da spominjem, na takve osobe se ne treba ni obazirati. Htedoh da ti kazem bolje brisi ovo dok ne dodje Aquilio,ali on me pretekao. :cheesy2: brisem ja moj brate Pjotr sa ovog foruma :/ ne osjetim ljubav kako rece da je ima, moj brat a i prota Ivan C. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 4, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 4, 2011 procitavsi sve knjige R.Dawkins-a shvatio sam da je taj koga nazivaju jednim od tri najveca intelektualca na zemlji veoma plitka osoba. licni marketing, ponavlja kao papagaj iste fraze; jedino sto vrijedi jeste njegov uticaj da se prosiri znanje o fenotipima. U prevodu na spanski "Nisam procitao ni jednu knjigu od Ricarda Dokinsa ali me to ne sprecava da prepisujem recenice iz recenzija knjige The God Delusion i tako se prikljucim seriji ad hominema protiv svakog oblika popularizacije nauke." sto se tice anti-teizma.... ma nemam sta da spominjem, na takve osobe se ne treba ni obazirati. Wow pa ti si covek za svako divljenje ali ozbiljno. Procitoa si SVE KNJIGE coveka koga svrstavas u osobe na koje se uopste ne treba obazirati. Stvarno kakvo strpljenje, kakva revnost, andjeli ti zavide covece. smej.gif-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='smej.gif' /> -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='spam' /> -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='smej.gif' /> -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='smej.gif' /> andjeli mogu tebi da pozavide na revnosti da svaki moj post krajnje ishitreno i bez trunke ljubavi i onog pitanja "cek, mozda je lik i u pravu" prokomentarises tako revnosno napadacki, izlagajuci tvoje misljenje kao jedino relevantno. mozes li mi dati mail da fotkam dokinsove knjige koje imam pa da ti posaljem nevjerni Tomo mozda te cudi, nisu sve prevedene, ali pih, ovaj ovdje covjek za divljenje zna i engleski jezik ali ozbiljno. procitao knjige jer su mi uvijek zanimljive egocentricne licnosti, nadobusne, zeljnje promocije i slave, a uz sve to se predstavljaju kao esencije znanja....... tragedija je kada te razocaraju :cheesy2: Mogu ja bato "sa puno ljubavi u srcu" da ti ufotkam audio A6 pa to niti znaci da ga posedujem niti da sam ga vozio. Nacin tvoj pisanje, tvoje "kritike" i svhatanja o cemu pise Dokins mi definitivno govore da nisi ni prosoa pored i jedne knjige koju je napisao Ricard Dokisn na temu evolucione biologije a sumjam cak i da si procitao The God Delusion. Sad ne da sam sigurna da nisi procitao nista do Dokinsa nego cak nisi ni gledao ove klipove sa Youtube sa njime. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 4, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 4, 2011 procitavsi sve knjige R.Dawkins-a shvatio sam da je taj koga nazivaju jednim od tri najveca intelektualca na zemlji veoma plitka osoba. licni marketing, ponavlja kao papagaj iste fraze; jedino sto vrijedi jeste njegov uticaj da se prosiri znanje o fenotipima. sto se tice anti-teizma.... ma nemam sta da spominjem, na takve osobe se ne treba ni obazirati. Htedoh da ti kazem bolje brisi ovo dok ne dodje Aquilio,ali on me pretekao. :cheesy2: brisem ja moj brate Pjotr sa ovog foruma :/ ne osjetim ljubav kako rece da je ima, moj brat a i prota Ivan C. Naravoucenije, u lazi su kratke noge pa mora begam dok se jos vise ne obrukam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 4, 2011 Пријави Подели Написано Јул 4, 2011 brisem ja moj brate Pjotr sa ovog foruma :/ ne osjetim ljubav kako rece da je ima, moj brat a i prota Ivan C. Иди. И иди у кафану, можда тамо нешто и научиш, умешто што се овде пренемажеш као баба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
neo12 Написано Јул 4, 2011 Пријави Подели Написано Јул 4, 2011 procitavsi sve knjige R.Dawkins-a shvatio sam da je taj koga nazivaju jednim od tri najveca intelektualca na zemlji veoma plitka osoba. licni marketing, ponavlja kao papagaj iste fraze; jedino sto vrijedi jeste njegov uticaj da se prosiri znanje o fenotipima. U prevodu na spanski "Nisam procitao ni jednu knjigu od Ricarda Dokinsa ali me to ne sprecava da prepisujem recenice iz recenzija knjige The God Delusion i tako se prikljucim seriji ad hominema protiv svakog oblika popularizacije nauke." sto se tice anti-teizma.... ma nemam sta da spominjem, na takve osobe se ne treba ni obazirati. Wow pa ti si covek za svako divljenje ali ozbiljno. Procitoa si SVE KNJIGE coveka koga svrstavas u osobe na koje se uopste ne treba obazirati. Stvarno kakvo strpljenje, kakva revnost, andjeli ti zavide covece. smej.gif-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='smej.gif' /> -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='spam' /> -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='smej.gif' /> -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='smej.gif' /> andjeli mogu tebi da pozavide na revnosti da svaki moj post krajnje ishitreno i bez trunke ljubavi i onog pitanja "cek, mozda je lik i u pravu" prokomentarises tako revnosno napadacki, izlagajuci tvoje misljenje kao jedino relevantno. mozes li mi dati mail da fotkam dokinsove knjige koje imam pa da ti posaljem nevjerni Tomo mozda te cudi, nisu sve prevedene, ali pih, ovaj ovdje covjek za divljenje zna i engleski jezik ali ozbiljno. procitao knjige jer su mi uvijek zanimljive egocentricne licnosti, nadobusne, zeljnje promocije i slave, a uz sve to se predstavljaju kao esencije znanja....... tragedija je kada te razocaraju :cheesy2: Mogu ja bato "sa puno ljubavi u srcu" da ti ufotkam audio A6 pa to niti znaci da ga posedujem niti da sam ga vozio. Nacin tvoj pisanje, tvoje "kritike" i svhatanja o cemu pise Dokins mi definitivno govore da nisi ni prosoa pored i jedne knjige koju je napisao Ricard Dokisn na temu evolucione biologije a sumjam cak i da si procitao The God Delusion. Sad ne da sam sigurna da nisi procitao nista do Dokinsa nego cak nisi ni gledao ove klipove sa Youtube sa njime. "mi definitivno govore da nisi ni prosoa pored i jedne knjige " objasnio si sebe Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука