Jump to content

Ričard Dokins - Odrastanje u univerzumu

Оцени ову тему

Aquilius Cratus

Препоручена порука

• Одговори 35
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

objasnio si sebe :cheesy2:

Da bih se mogao objasniti prvo moram biti nejasan a to ne bih rekao da je slucaj.

Nego kad si vec zapeo da drzis Richija Dokinsa u malom prstu kazi nam malo u 5-6 recenica sta

je to konkretno pozitivno a sta negativno u recimo Unweaving the Rainbow ili The Greatest Show on Earth

koju god oces knjigu opisi ali svojim recima konkretno.

Подели на овим сајтовима

brisem ja moj brate Pjotr sa ovog foruma :/ ne osjetim ljubav kako rece da je ima, moj brat a i prota Ivan C.

Иди. И иди у кафану, можда тамо нешто и научиш, умешто што се овде пренемажеш као баба.

kafanu?

Pa tamo mozes da pricas ove ribolovacke price o tome da si procitao Dokinsa od A-Z.

Подели на овим сајтовима

brisem ja moj brate Pjotr sa ovog foruma :/ ne osjetim ljubav kako rece da je ima, moj brat a i prota Ivan C.

Иди. И иди у кафану, можда тамо нешто и научиш, умешто што се овде пренемажеш као баба.

kafanu?

Pa tamo mozes da pricas ove ribolovacke price o tome da si procitao Dokinsa od A-Z.

slusa li se tamo punk? :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

kafanu?

Па видим са других тема да се господин грози одласка у кавану, а тамо су вазда били и биће много паметнији људи него он.

Подели на овим сајтовима

kafanu?

slusa li se tamo punk? :cheesy2:

Ima i takvih.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...