neo12 Написано Јул 4, 2011 Пријави Подели Написано Јул 4, 2011 brisem ja moj brate Pjotr sa ovog foruma :/ ne osjetim ljubav kako rece da je ima, moj brat a i prota Ivan C. Иди. И иди у кафану, можда тамо нешто и научиш, умешто што се овде пренемажеш као баба. kafanu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 4, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 4, 2011 objasnio si sebe :cheesy2: Da bih se mogao objasniti prvo moram biti nejasan a to ne bih rekao da je slucaj. Nego kad si vec zapeo da drzis Richija Dokinsa u malom prstu kazi nam malo u 5-6 recenica sta je to konkretno pozitivno a sta negativno u recimo Unweaving the Rainbow ili The Greatest Show on Earth koju god oces knjigu opisi ali svojim recima konkretno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 4, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 4, 2011 brisem ja moj brate Pjotr sa ovog foruma :/ ne osjetim ljubav kako rece da je ima, moj brat a i prota Ivan C. Иди. И иди у кафану, можда тамо нешто и научиш, умешто што се овде пренемажеш као баба. kafanu? Pa tamo mozes da pricas ove ribolovacke price o tome da si procitao Dokinsa od A-Z. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
neo12 Написано Јул 4, 2011 Пријави Подели Написано Јул 4, 2011 brisem ja moj brate Pjotr sa ovog foruma :/ ne osjetim ljubav kako rece da je ima, moj brat a i prota Ivan C. Иди. И иди у кафану, можда тамо нешто и научиш, умешто што се овде пренемажеш као баба. kafanu? Pa tamo mozes da pricas ove ribolovacke price o tome da si procitao Dokinsa od A-Z. slusa li se tamo punk? :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 4, 2011 Пријави Подели Написано Јул 4, 2011 brisem ja moj brate Pjotr sa ovog foruma :/ ne osjetim ljubav kako rece da je ima, moj brat a i prota Ivan C. Иди. И иди у кафану, можда тамо нешто и научиш, умешто што се овде пренемажеш као баба. kafanu? Па видим са других тема да се господин грози одласка у кавану, а тамо су вазда били и биће много паметнији људи него он. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 4, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 4, 2011 brisem ja moj brate Pjotr sa ovog foruma :/ ne osjetim ljubav kako rece da je ima, moj brat a i prota Ivan C. Иди. И иди у кафану, можда тамо нешто и научиш, умешто што се овде пренемажеш као баба. kafanu? Pa tamo mozes da pricas ove ribolovacke price o tome da si procitao Dokinsa od A-Z. slusa li se tamo punk? :cheesy2: Ima i takvih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука